Отговори
# 375
"добре дошло" пияна жена за секс? Явно дъното при него има още подземни етажи.

# 376
Е, аз мисля, че стана ясно, че Банков има специално отношение към Кая.

# 377
  • София
Да се надяваме, че след тази случка Банков ще се "отрезви".

Като гледам на къде се клони пак ще изкарате Банков виновен. Големи моралисти, че спал с пияна жена дето му се метна на врата, че да не евнух или и е длъжен нещо.

# 378
Банков каза - нищо лично , но той беше  случайно трезвен , а Шипката беше вързала кънките .Той направо си се възползва от нея и сега ще ми е забавно тя да му подосажда .

# 379
  • София
Да се окачи пак на Тони, той я обича и ще и прости.

# 380
Е, аз мисля, че стана ясно, че Банков има специално отношение към Кая.
Мхм, единствените жени, които не би пипнал дори те да го искат, без значение пиян или не са Кая и Зорница

# 381
Албена е истинска дъщеря на баща си. Колко сестрички са минали през доцента-ехееее

# 382
Сутринта забравих да отбележа, че Петре беше рижаво рус. Онази вечер с катранено черна коса снощи рижав. Отврат.

# 383
  • София
Пошегувахме се за това с изнасилването, то е ясно. Игра на думи.  Laughing
Но е абсолютно лицемерие да се обвинява Банков. Албена носи огромната вина в случая. Бащичко...  Laughing

# 384
Пошегувахме се за това с изнасилването, то е ясно. Игра на думи.  Laughing
Но е абсолютно лицемерие да се обвинява Банков. Албена носи огромната вина в случая. Бащичко...  Laughing

Joy
Петър: моето малко момиче пораства!

# 385
  • Разпиляна във въображението
Разбира се, че не е виновен - нищо лично. Като цяло обаче ми писна от него като к...р и пияница. Хайде няма нужда да ни навират такъв образ на скърбящи мъже. Гледахме го в четвърти сезон, и вече преполовихме този сезон и едно и също. Голямо пиене, голямо нещо. Пфууу. Това, че съпругата му е починала, вече за мен е прекалено оправдание, за да спи с някакви случайни.

# 386
Ама проблема е, че този път той беше трезвен. Видяхме, че бутилката беше цяла когато Албена си търсеше компания с Кая, а когато дойде Банков почти половин литър от нея липсваше. С толкова изпит концентрат от жена приемам, че е била много солидно пияна и съответно достатъчно неадекватна. Банков беше наясно с това и въпреки всичко се съгласи. Наистина образа му го смачкаха до неузнаваемост и чакам да видя в какво ще намери смисъл за да заживее нормално и дали това изобщо е възможно след всичко преживяно.

# 387
  • София
Аз пък мисля, че не просто е загубил съпругата си. Това е мъж, който е имал живот и семейство, което веднъж е загубил. След това някак си го е преживял и пак тамън е започнал нов живот, открил е смисъл в Зорница, нещо за което да живее и отново живота му се преобръща. Отказва се от любовта си, за да се върне при жена си, която мисля всички видяхме, че въпреки, че вече нямаше такива чувства, както при Зорница, беше изцяло отдаден на нея.. опитваше по всякакъв начин да бъде до нея и т.н и накрая пак загуби всичко. Аз ако съм на негово място не щях да стигна дънното, а щях да ора в него. Честно казано, аз ако съм на негово място, не мога да си представя как щях да изляза от нас или да ходя на работа. А човека има някакви сили да продължи все пак, така че, аз всичко му прощавам.. ако иска с цялото отделение да преспи, не виждам нищо нелогично или неочаквано в действията му. А Албенка хич не беше пияна до неузнаваемост, че да може някой да се възползва от нея, аре моля ви се 😂 Беше се подгряла, точно до настроение -таман да се ..... с някой.

# 388
Ако с половин литър концентрат на гладно една жена вече я водите само подгряла не искам да знам как ще изглежда когато е загряла или прегряла Sunglasses

# 389
Ако с половин литър концентрат на гладно една жена вече я водите само подгряла не искам да знам как ще изглежда когато е загряла или прегряла Sunglasses

Албена беше пияна, но осъзнаваше какво прави, не беше като да не помни после

Общи условия

Активация на акаунт