Отговори
# 240
За Влади Владов вече знаем, а на Пенев как му е първото име някой знае ли?

Мисля, че е Никола

# 241
  • София
За Влади Владов вече знаем, а на Пенев как му е първото име някой знае ли?
Сигурно Пеньо Joy
Не си спомням да са наричали Пенев по малко име.

# 242
  • Берлин
Велислав Павлов се казва този юноша бледен и много смешен. За Вас смешен, за други прекрасен актьор.
Филмът се казва Кодът. Павлов е с епизодична роля и точно по описанието ми я играе. Идеята на поста ми е точно в развитието му като актьор от юноша бледен до сериозно екранно присъствие. Моля,не влагайте обичайните нотки за/против този или онзи в темата.

# 243
Никола си му е истинското име, но нямам спомен дали и там така са го кръстили затова питах.
То и освен Влади и Врабчев другите много , много не разговарят с него доброволно 😀

# 244
Ванилия, имам някакъв смътен спомен, че и героят се казва Никола.

# 245
Според Уикипедия  Владов е Станимир Владов. Пенев не го виждам.

# 246
Никакво въображение не са вложили Animal Joy Cat

Сега пък Станимир. Това никога не съм го чувала някой да го изрича. А може и да са и сценаристите да са забравили Animal Joy Cat Сега му измислиха ново име.

# 247
И аз това си помислих, че кой ли помни как се е казвал в 1 сезон. Сега в 6-ти вече се казва Влади.  Те толкова неща забравиха и грешно сметнаха, че едно име...

# 248
Забравих в кой сезон точно беше, но Лора караше Мазов да ревнува, чрез Пенев и тогава го наричаше Ники. Grinning Май в самото начало на връзката й с него беше.

# 249
  • София
Важното е, че поне фамилиите са им същите, щото можеше и там да оцапат пейзажа Joy

# 250
Никакво въображение не са вложили Animal Joy Cat

Сега пък Станимир. Това никога не съм го чувала някой да го изрича. А може и да са и сценаристите да са забравили Animal Joy Cat Сега му измислиха ново име.

Е ако си забравят имената на героите вече Joy

Падам от смях Joy

# 251
Е ако си забравят имената на героите вече Joy

Падам от смях Joy

Аз почвам да се съмнявам, че точно на Владов и Пенев изобщо не са им измисляли имена. То никой не им казва на малко име. Joy Трябваше да минат 5 сезона, за да разберем как се казва Владов. Grinning

# 252
Постепенно ще им научим малките имена и на останалите. Когато им намерят половинка няма как да си говорят помежду си на фамилия и ще се наложи да им кажат/измислят имената. За Пенев обаче не залагам че ще има такава през следващите няколко сезона.

# 253
  • Пловдив
Магда ме дразни. Поради липсата ѝ на личен живот само гледа да инспектира личните отношения на колегите си, сакън да не би някъде да няма контрол...Dizzy Face

# 254
Сега единствено Жекова ще ми е интересно как ще реагира на новината за уронения престиж на медицинските сестри да танцуват "полуголи" по нощните клубове.

Общи условия

Активация на акаунт