Отговори
# 255
Сега единствено Жекова ще ми е интересно как ще реагира на новината за уронения престиж на медицинските сестри да танцуват "полуголи" по нощните клубове.
Това ще я довърши Joy
Ако пък разбере ,че Кая е пренощувала при Банков -съвсем ще се разстрои .

# 256
Магда едва си оправи нейния живот покрай Васко, ама съвети на другите тръгнала да дава и да им държи сметка.

# 257
  • София
Ама не може да отречете, че напоследък репликите на Жекова са свежи, а че и Марта се справя много добре с ролята Joy

# 258
Ама не може да отречете, че напоследък репликите на Жекова са свежи, а че и Марта се справя много добре с ролята Joy

Аз съм я признала, много добре й лепва тази роля. Grinning

# 259
Жекова я харесвам, забавлява ме - тя е замислена като такъв типаж - клю клю, вре се в чуждите работи, къде оправя, къде задълбочава нечии проблеми, но винаги мисли за доброто на болницата. Винаги има поне по един такъв.

А Марта няма грешка в ролята си.

# 260
От фейсбук, тази вечер. Усещам ревност от страна на Христо.
 https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/259660961402673/ … wVQ&__tn__=-R

# 261
  • София
Е поне Банков бързо ще се светне какви са чувства на Христо. Надявам да е така.

# 262
Зорница е много щастлива, харесва ми. Дали не е защото е разбрала, че е бременна? Blush

# 263
  • София
Сигурно е разбрала, че е бременна.
Христо не е на себе си Joy

# 264
  • Разпиляна във въображението
Зорница направо лети на крилата на щастието. Танцува, усмихва се широко. Ох, започвам да се притеснявам за онази сцена, където тя е в болницата с куфар.

Хайде, бременна е Зорито. Какви са тез глупости, които наговори Марио. Ей, бе, я се оправи. Ще се зарадва той, само да разбере. Дано да е от умората Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 20:11 от Miriel

# 265
Е... не очаквах Марио да каже подобни думи. Зорница се почувства много кофти...

# 266
  • Кърджали
Зорница получи леко дежавю. Сега само да не реши да забави казването на нвината от страх как ще реагира.
Христо побеснял от ревност.
Кръстева ме развесели с това "между мозъчните ти гънки няма нищо"

# 267
Ххаххаахха добре че бащата не присъства на раждането

# 268
От думите на Марио на мен ми изникна веднага въпрос, който тук сме си задавали милион пъти.
Тези хора - лекари по професия и образование, имат ли представа как стават бебетата и по какъв начин се предпазват по време на секс?

# 269
  • София
Бебенцето дето се роди е негърче. То не значи, че не е тяхно. Сигурно някъде в рода е имало негър?

Пенев е във вихъра си Sad(((

Общи условия

Активация на акаунт