Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 135
  • 819
  •   1
Отговори
# 15
  • на Мелмак
Благодаря за темата!

Чакам дребни неща, парфюми, шишета за вода, един от серумите 😀, взех и една флашка 16гв, за около 3 паунда от add on item. На Тошиба.
Мнение за съдовете на Вилерой и Бош? Харесала съм чаши, но нямам техни неща, та да питам 😀.

# 16
  • Sofia
Вилерой и Бош са страхотни! Цените им също, за съжаление.

Mystic woman, слагам си в кошницата нещата, чийто цени искам да следя, не съм открила друг вариант.

# 17
  • на Мелмак
Благодаря 🤗

# 18
Благодаря за темата! Малко ви поизпуснах, но нищо, да пощадя семейния бюджет! 😁 Кога се пада ЧП тази година? Последният петък на ноември ли беше?

Edit: Извинявайте, сега видях, че пише на 1-ва стр. 🤗

# 19
  • Popovo
Благодаря за темата.
За ЧП в друга тема коментираха, че ще е на 23 /по спомен пиша/.

# 20
Може ли някой да постне линк към мъжките обувки от склада на немският амазон?Нещо не ми се получава. Излизат ми много обувки на редовни цени Sad((

# 21
  • София
Поздравления за темата, дънките Еспри които коментираше някой на последната страница, и аз ги имам и са хубави, прав модел обаче.... зимни, леко еластични, тъмен деним...доволна съм
само е нужно подкъсяване
https://www.amazon.de/gp/product/B01ECDQNPQ/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 22
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet

Някой да има впечатления от обувките на Nine West?

# 23
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Наложи ми се вчера да върна четка за зъби Филипс към английския амазон. От бг пощи отказаха заради батерията.
Ползвах спиди , където държат на телефон на получателя. От чата ми дадоха този телефонен номер +44(0)8002797234 . Може да е от полза на някой в сходна ситуация .

# 24
  • Варна
Може ли някой да постне линк към мъжките обувки от склада на немският амазон?Нещо не ми се получава. Излизат ми много обувки на редовни цени Sad((

Заповядай

# 25
  • София
Гледам за дънки, за обувки, за рокля....въобще голямо гледане Smile

# 26
  • София
Така са от седмица , скапана работа, трябва да цъкнеш на артикула , да избереш номера и да видиш в дясно под цената пише: 1 gebraucht , там ще излезе цената за употребяваните.

# 27
  • Бургас
Мнение за съдовете на Вилерой и Бош? Харесала съм чаши, но нямам техни неща, та да питам 😀.

Имам кристални чаши за бяло и червено вино. Много са хубави. Мия ги в миялната, нямат драскотина, за разлика от други по-некачествени чаши.

Аз в крайна сметка поръчах тази четка - https://www.amazon.de/gp/product/B01BM58XSC/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Пътува към БГ, дано се разберем с нея. Simple Smile

# 28
Фарф, Миленски, благодаря. Явно нещо са променили, ама така не ми се рови Sad.
Мария, като ти дойде четката, да пишеш, че и мен ме вълнува тая тема Simple Smile)

# 29
Благодаря за темата! Чакам някои дребни нещица от английския.

Общи условия

Активация на акаунт