Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 172
  • 819
  •   1
Отговори
# 315
  • България
Момичета, лепите етикета с адреса и баркода на получателя. Пишете си вашия адрес според изискванията на БГ Пощи. Вътре в пакета слагате другия баркод и едната фактура. Втората остава за вас. Това са 'документите' които се генерират при връщане.
Преди няколко дена върнах едно палто. Почти 2кг беше, 32,50лева бяха пощенските. Като отговор на писмото в което ми бяха писали, че ще поемат пощенските им писах, че съм го пратила и че разхода е 17Е. Прикачих и сканирана бележката от пощата, не, че се четеше нещо. Веднага почти ми върнаха отговор, че ми възстановяват 17Е и вече ги видях в извлечението. Винаги като съм връщала нещо процедурата е тази. Като си получат пакета, ще ми върнат и сумата за артикула.

Връщала съм много стоки, но съм имала възможност за избор на поща. В случая ми предлагат само Hermes и DHL. Мога ли да генерирам техен етикет и да го сложа в кутията, която ще изпратя с БГ пощи?

# 316
  • ВАРНА
Момичета, лепите етикета с адреса и баркода на получателя. Пишете си вашия адрес според изискванията на БГ Пощи. Вътре в пакета слагате другия баркод и едната фактура. Втората остава за вас. Това са 'документите' които се генерират при връщане.
Преди няколко дена върнах едно палто. Почти 2кг беше, 32,50лева бяха пощенските. Като отговор на писмото в което ми бяха писали, че ще поемат пощенските им писах, че съм го пратила и че разхода е 17Е. Прикачих и сканирана бележката от пощата, не, че се четеше нещо. Веднага почти ми върнаха отговор, че ми възстановяват 17Е и вече ги видях в извлечението. Винаги като съм връщала нещо процедурата е тази. Като си получат пакета, ще ми върнат и сумата за артикула.

Връщала съм много стоки, но съм имала възможност за избор на поща. В случая ми предлагат само Hermes и DHL. Мога ли да генерирам техен етикет и да го сложа в кутията, която ще изпратя с БГ пощи?

Да,генерираш  етикет с ДХЛ или Хермес,а си ги изпращаш с наш доставчик. БГ Пощи са по-скъпи - Спиди имат услуга DPD Economy - до 5кг е 30лв, 5-10кг - 36лв. При всички случаи е добре да имаш първоначална комуникация с тях,че ще поемат транспорта за връщането по някаква причина.

# 317
Вчера пуснах на празна карта тези две "прозоросмукачки"
Leifheit 51016 50,99 Е
Leifheit 51013 49,99 Е
Чуденката ми е дали се различават само по аксесоарите, които включват или има нещо, което пропускам?
И Leifheit или Karcher? Прочетох за разликите между уредите на марките имам предвид по скоро чисто практически кой е по-сполучлив?
Имам и двете марки. Предпочитам Leifheit-  има икономия на батерията,дюза за малки прозорчета,удължително рамо и тази приставка за сапунисване е много удобна.

Керхер-а при обиране на пода на банята пръска вода от страничните отвори за въздух.Случвало ли се е на някого ?

# 318

Да,генерираш  етикет с ДХЛ или Хермес,а си ги изпращаш с наш доставчик. БГ Пощи са по-скъпи - Спиди имат услуга DPD Economy - до 5кг е 30лв, 5-10кг - 36лв. При всички случаи е добре да имаш първоначална комуникация с тях,че ще поемат транспорта за връщането по някаква причина.
За пратки под 2 кг. БГ пощи са по-евтини.
На мен до сега само веднъж ми отказаха възстановяване на пощенски разходи за едно яке от немския, иначе до сега не съм ги и питала, те сами предлагат да ги възстановят, случвало се е и някакви неща въобще да не искат да ги връщам като разберат, че ще връщам от БГ.
За пратки над 2 кг. до Германия, мисля че Спиди са най-добрата опция.

# 319
  • България
Явно не се изразявам ясно. Свързах се с Амазон и ми отговориха как да генерирам етикет за връщане с БГ пощи.

# 320
  • Popovo
Знаете ли нещо за тази марка чанти Desert Town ?Rolling Eyes
https://www.amazon.de/gp/product/B01MUBXJFT/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Пуснах тази чанта от склада, но марката нищо не ми говори.На естествена кожа ми прилича, пък знам ли.....
Че и размерите не мога да и разбера.Отдолу чета 40 x 10 x 30 cm, а не ми изглежда с такива размери.Чудя се, да не пристигне някоя малка, че само големи нося.
Поиграх си да потърся в нета... със сигурност е естествена кожа. Индийско производство вероятно.
Тук я намирам под друга марка, но със сигурност същата. Дадени са размери в инчове 15 x 04 x 11 .
В английския Амазон намерих други модели, но с по-подробно описание Тук и тук Дано да съм ти помогнала  Simple Smile

Сърдечно ти благодаря vanian.Flowers Hibiscus
Как я намери, не знам.Аз толкова рових.......Disappointed
Ще я платя.15 евро беше, състояние-"като нова".Ако ми е малка, друг ще и се радва.Smiley

# 321
Явно не се изразявам ясно. Свързах се с Амазон и ми отговориха как да генерирам етикет за връщане с БГ пощи.

Може ли да копираш отговорът им точно?
Насоро връщах и ми генерираха етикет, ама не беше за БГ пощи специално, а за връщане от чужбина, ти избираш кой куриер да използваш, плащаш, пращаш касова бележка и ти връщат парите. Пращат ти и фактура.

В Германия, обаче DHL, които работят с пощите, предлагат услугата безплатно връщане от България до Германия, но Амазон не използваше тази услага, аз съм ги питала няколко пъти през времето и отговорът им беше, че не използват този вариант на връщане.

Ти ще връщаш с БГ пощи и ще плащаш или ще връщаш безплатно?

# 322
  • Luxemburg
Надявам се с постът си да не обидя или нараня някой.
Моля ви да не натискате бутона “Цитирай”, ако видите, че са няколко цитата вътре или е за няколко неща писано ако постът е бил само няколко реда по-нагоре. Много от нас четат темата през телефон и е доста уморително да прехвърляме страници и да стържем пръсти по екраните, за да сигнем до същността на съобщението. Достатъчно е да се цитира само името на човека, на всички ни е ясно за какво иде реч, понеже сме го прочели малко по-горе. Не говоря ако е преди няколко страници. И моля ви, редактирайте цитатите ако можете, да остане само това, по което ще коментирате. Благодарностите нямат нужда от цялата ви комуникация, а само от името на човека. Благодаря ви, надявам се повечето да ме разберат.

# 323
Здравейте!
Преди седмица поръчах едни ботуши от сайта, а още не са изпратени, респективно парите си седят в картата. Досега не ми се е случвало подобно забавяне и почнах да се чудя дали изобщо ще получа нещо. Нормално ли е? Срока за изпращане е 5 дни, Амазон е изпращача.

# 324
  • Luxemburg
Роузи, на мен ми се е случвало доставката да е дадена да е в петък, а в сряда още да не е изпратено. Пращат го с експресна доставка и си ги получавам в петък. Но и доста случаи имам в които се забавя, понякога ме известяват по мейл, друг път не. Има случаи на загубване и ми пишат да се извинят. Понякога по-късно съм получавала загубената пратка, понякога не, понякога ми връщат парите и на следващият ден виждам продукта в системата. Случаи всякакви.
Аз забравих да докладвам, че класьорите които бяха 10бр за 10€ няма да ми ги доставят, понеже не знаели кога ще ги имат в наличност. Напоследък имам доста връщания, поради невъзможност на доставка.

# 325
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/gp/product/B01K9JHQKI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Някакви отзиви за този модел обувки ? И конкретно този цвят - не мога да преценя повече към горчичното ли е или към кафявото ...

# 326
  • Точно където трябва
В този сезон невъзможно ли е да намеря изгодно детски ботуши?

# 327
  • София
Възможно е да намерите изгодни детски ботуши, кажете какво точно търсите, номер и може някой да подскаже.
Дамски боти https://www.amazon.co.uk/Teva-Womens-Delavina-Premium-Leather/dp … mp;th=1&psc=1   UK3- £17.78

https://www.amazon.co.uk/Under-Armour-Womens-Charged-Training/dp … mp;th=1&psc=1 UK7-£13.73
https://www.amazon.co.uk/Gel-Fit-Womens-Training-Running-Silver/ … mp;th=1&psc=1 маратонки UK3 £18.60

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 16:54 от vanian

# 328
# 329

Общи условия

Активация на акаунт