Пазаруване от Amazon - тема №79

• 82 325
  • 819
  •   1
Отговори
# 375
  • София, Манастирски ливади
Получих кафявите боти на кларкс, които бяха на 29,99е. ( благодаря на Magrat че ги сподели)
На дължина си отговарят, но са за по-тесен крак. Все пак ще си ги нося, разчитам да се отпуснат малко.
Погледнете дали сте махнали картона точно над ходилото, че аз така се ядосвах, че са ми тесни и когато тръгнах да меря стелката, за да ги пускам в размените го напипах Laughing
За тези говоря.

# 376
  • София
Има някакво намаление на Kindle Paperwhite в немския.

# 377
Момичета и момчета 😊 помня че минали години много се комнтираше подарък телескоп, може ли поръчалите да споделят мнение, и тъй като ми трябва малко спешно някок бх сайт да ме насочи, или някок да се е презапасил 😊

# 378
  • при моите любими
Благодаря за киндъла, поръчах. Покрай него и едно намалени ролери за дъщеря ми за Коледа. https://www.amazon.de/gp/product/B01M0PQYVR/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 10:45 от cydonia

# 379
Киндъла е Refurbished нали видя? Не ,че ще е проблем ,предполагам ама за това му е такава цената.

# 380
  • София
Здравейте момичета, отдавна не бях връщала нещо към Амазон. Днес върнах едни обувки и забравих да сложа фактурата вътре... Пуснала съм пакета с препоръка и имам проследяващ номер. Дали ще е проблем да ми възстановят сумата?

Фактурата по принцип се сканира и се изпраща като отговор на мейла, в който сте се уточнили, че амазон поема връщането.
Да, касовата бележка я сканирах и изпратих на имейла им, но в кутията не съм сложила втора страница от генерирания етикет за връщане, на който е упоменат артикула който връщам. Дали ще разберат, че тази пратка е еди коя си поръчка, която им връщам, или да си следя тракинга и като видя, че са получили пратката, да ги подсетя ако до 2-3дни нямам рефънд?

# 381
Благодаря за киндъла, поръчах. Покрай него и едно намалени ролери за дъщеря ми за Коледа. https://www.amazon.de/gp/product/B01M0PQYVR/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Пише че не се доставя до България. Вие как ще го получите?

# 382
  • при моите любими
Киндъла е Refurbished нали видя? Не ,че ще е проблем ,предполагам ама за това му е такава цената.

Aми не видях, къде го пише? И какво ще рече, реставриран? Ремонтиран?

AAaaaa в заглавието. Моля някой да ми отговори на другия въпрос. Ако трябва да го откажа.
Поръчах го през Габиели, но не съм захранила картата и реално още не съм го купила.

# 383
  • София

Aми не видях, къде го пише? И какво ще рече, реставриран? Ремонтиран?

AAaaaa в заглавието. Моля някой да ми отговори на другия въпрос. Ако трябва да го откажа.
Поръчах го през Габиели, но не съм захранила картата и реално още не съм го купила.
Ремонтиран, до колкото знам гаранцията на тези е 1 година.

# 384
  • Бг
Получих този страхотен ботуш. Естествена кожа, много пипнат, но за съжаление в глезена и прасеца ми e малък. Като номер си отговаря, но явно са за слаб прасец. Много ме е яд, защото ми излезе 80 лв., а е страхотен.
Иначе получих и разни летни дрехи за детето, които са много хубави.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 12:29 от Alexa_a

# 385
  • Sofia
Най- вероятно около ЧП нов киндъл ще е на тази цена.
п.с. Преди няколко дни, някой пак не беше дочел описанието ..

Fishi, пиши им, ако се притесняваш.

# 386
Може да откажеш поръчката, още повече, че не е платено. Влизаш си профила, намираш поръчката и търсиш oпцията за отказ.

# 387
  • София
Не вярвам скоро да падне толкова Paperwhite, има нов модел водоустойчив.
Този, предполагам, е от склада и не е ремонтиран всъщност, но само предполагам. Явно прилагат някакъв номер да си продадат останалите бройки от стария модел по-бързо.
Питайте ги за гаранцията, принципно от немския склад е две години, но знае ли човек в случая как е...

# 388
  • Стара Загора
Аз съм купувала такъв киндъл, работи си няколко години, докато не го счупиха. Много четящ човек го ползваше.

# 389
  • София
От склада, с описание like new- 28 евро, 40 номер, естествена кожа, ефектни сандали /не са мой стил, но са доста интересен модел/
https://www.amazon.de/Laura-Vita-Balzac-06-Riemchensandalen/dp/B … mp;th=1&psc=1

От склада, с описание like new- 27 евро 37 номер, естествена кожа кецове Adidas Cloudfoam
https://www.amazon.de/adidas-Cloudfoam-Advantage-Sneakers-mysblu … mp;th=1&psc=1
Едит - тези вече някой ги прибра.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 15:26 от dildes

Общи условия

Активация на акаунт