Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 160
  • 819
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хубава лаваца доста често намаляват вече на 20 лв/кг. Стандартно дават по 6г на кафе или 166 кафета, аз ги докарвам на 125, което е 16 ст на кафе... Нещо хич не ми се връзват като цена тия капсули.

# 661
Бихте ли споделили тази машина за капсули на нескафе ,струва ли си - 29 Е и какви цени са капсулите. Благодаря предварително !
https://smile.amazon.de/gp/product/B07GKFLMNC/ref=od_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

Здравей, и аз я харесах. Тепърва ще разучавам как се поръчва, пък и пише free delivery, мисля че е доста изгодно.  Simple Smile

# 662
После капсулите как са като цена,виждала съм линкове за изгодни,но никога не съм се заглеждала

# 663
  • София
50-60 ст. на бройка

# 664
Благодаря! На мен ми трябва компактна машина ,колкото се може по-малка .

# 665
Здравейте,
В момента в някой от амазоните има ли 5€ бонус, ако закупиш чек за 30€, който пращате на E-mail си /досега не съм ползвала, но бих искала да се възползвам, ако в момента има такива оферти/.
Благодаря!

# 666
  • София
Здравейте,
В момента в някой от амазоните има ли 5€ бонус, ако закупиш чек за 30€, който пращате на E-mail си /досега не съм ползвала, но бих искала да се възползвам, ако в момента има такива оферти/.
Благодаря!
В английския можеш да направиш Top Up, зареждане на акаунта, при 40 получаваш 5.  Направих го преди 2 дни. Акаунта ми веднага се зареди с 45. (Амазон постоянно ми предлагаше това чудо Heart Eyes)

# 667
Здравейте,
Благодаря!
В английския можеш да направиш Top Up, зареждане на акаунта, при 40 получаваш 5.  Направих го преди 2 дни. Акаунта ми веднага се зареди с 45. (Амазон постоянно ми предлагаше това чудо Heart Eyes)
Е,как постоянно,не е ли през определено време(6 месеца или година) ? Аз го ползвах преди месец..

# 668
  • София
Заредих сметката и днес цял ден отново ми го предлага. Не се зачетох много в условията, може и да си права. Мога да опитам пак, нали се точа за чернопетъчните сделки Sunglasses
Извинявам се, ако съм ви подвела, но nikol ivanova може да опита, ако не се е възползвала от тази възможност.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 23:35 от gatanegra

# 669
  • София
Някой има ли опит с детски ботуши, тип апрески на Kangaroos. Отговарят ли си, пропускат ли? Някъде назад в темата имаше едни обувчици шарени, които бяхте коментирали, че са по-скоро детски. Тези твърде детски ли са Simple Smile https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01N7KIRLP/ref=ox_sc_act_image_ … mp;psc=1&th=1. Търся си сандали, обаче дори и извън сезона няма нищо изгодно.

# 670
Имам такива Арт само, че в черно и шаренко, не ги свалих цяло лято - най-удобните обувки, които съм имала. Върл почитател съм на Арт - от към дизайн, удобство са супер!

# 671
  • София
За английския
Top Up 5/40
Gift Card 6/30

# 672
Здравейте, дали има черни петъци в амазоните?

# 673
  • Точно където трябва
Някой ще преведе ли на разбираем език какво представлява тази опция top-up? И аз имам такава в момента, но не я разбирам. И как мога най-оптимално да се възползвам от нея?

# 674
  • София
Регистрираш се с бутона за промоцията, след това даваш Top up your account, зареждаш 40 паунда и ти дават 5 бонус.
Ще ги видиш в баланса на акаунта си.
При поръчка ще ти приспадат от тях.

Общи условия

Активация на акаунт