Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 384
  • 819
  •   1
Отговори
# 60
Чакаме бебе и ми е интересно дали някой е пазарувал от там нещо за бебето,количка,столче за кола или памперси-заслужава ли си?

Аз - да, всичките изброени по-горе неща. Заслужава си Simple Smile

Добре дошла в темата!

Заслужава си Wink

# 61
  • София
виждам че за някои неща /май устройствата на амазон/ има вариант за плащане на 5 месечни вноски без оскъпяване.
някой пазарувал ли е така?
прочетох условията, не намирам нищо нестандартно уж.
теглят си всеки месец сумата от зададената карта, ако няма пари блокират устройството, което е закупено и акаунта, поне това разбрах.

# 62
Чакаме бебе и ми е интересно дали някой е пазарувал от там нещо за бебето,количка,столче за кола или памперси-заслужава ли си?

Аз - да, всичките изброени по-горе неща. Заслужава си Simple Smile

Добре дошла в темата!

Заслужава си Wink

Благодаря за бързите отговори Simple Smile

Може ли някой който има отпит с бебешките неща да сподели какво е купил!

# 63
  • София
Какво ли не е купувано от Амазон, като се започне от колички, кошарки, биберони, адаптирани млека, пюрета, дрехи, обувки, играчки.... Списъкът е безкраен. Каквото ти е необходимо го намираш в английския сайт, после в немския, добавяш го в количката и следиш цената да стигне най-разумната за теб. Поръчваш или до Бг по-големите неща или до превозвач в съответната страна. Следи темата и ще откриваш много полезни коментари.
Благодаря на Megi_m за camel-ките. Отнесох едни.

# 64
Проверявайте и испанския амазон за детски колички. Сестра ми от там си поръча още преди да има превозвачи с директна доставка и пак беше много по-евтино.

# 65
  • София

А размер 3 от тези на кой номер от европейската номерация отговарят и за тесен/нормален крак ли са.
Благодаря

# 66
  • Варна

А размер 3 от тези на кой номер от европейската номерация отговарят и за тесен/нормален крак ли са.
Благодаря

3 отговарят на 35,5

# 67

Благодаря за линка!
Нямам обувки на марката, но поръчах за мен и за дъщеря ми. Остава да си отговарят и да ги одобрим.

# 68
  • София
Те толкова бяха - 3 броя. Два при теб, другия при мен... Grinning

# 69
Те толкова бяха - 3 броя. Два при теб, другия при мен... Grinning

Бързо да се покаже третият!
Аз взех само един от 4-ката. За дъщеря ми взех 7UK (беше 17п.)

# 70
  • Варна
А някой пазарувал ли е нещо по-голямо (шкаф или др) от амазон? Изглеждат ми изгодни, особено като се ползва превозвач

# 71
  • София
А някой пазарувал ли е нещо по-голямо (шкаф или др) от амазон? Изглеждат ми изгодни, особено като се ползва превозвач
Мебелите са тежки, някой от превозвачите си имат фискирани цени за тежки и обемни пратки. Така че зависи от цената на която си намерил продукта.

# 72
  • София
Мебелите са тежки, някой от превозвачите си имат фискирани цени за тежки и обемни пратки. Така че зависи от цената на която си намерил продукта.
Само за сравнение - аз исках да купя бебешка количка с 2 броя кошове от италианския амазон и от превозвача ми дадоха цена от 230 лв. за комплекта.

# 73
  • гр. София

Благодаря
UK 3 е 36EU. Нося този номер.

# 74
  • Стара Загора

Благодаря
UK 3 е 36EU. Нося този номер.

В немския амазон са 35.5 номер. Имам 37ми, купувани за 30 евро, много си ги обичам, докато се колебаех дали да взема едни за 16 лири, да си ми стоят за резерва, ги отнесохте Simple Smile Иначе наблюдавам малкия номер и много се изкушавам да взема за дъщеря ми, но все още ще са ѝ доста големи, а докато ѝ станат, може да не ги хареса...

Общи условия

Активация на акаунт