Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 260
  • 819
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да това го знам , питането ми е дали мога да сортирам само тях и тогава да си избера какво да добавя
Освен в полето за търсене да напишеш, аз не съм намерила как да си селектирам само такива , винаги излизат и др.

# 226
  • София
Скрит текст:
Здравейте, знаете ли дали стоките с надпис Add-on Item са отделени някак или се попада случайно на тях. Аз не мога да се ориентирам как да избера само такива стоки например..Благодаря
Само такива не можеш да купиш,те са един вид добавка към нормална поръчка, ако не ти достига за безплатна доставка.
Не е съвсем така. Ако общата им стойност над 20 паунда можеш да купиш в една поръчка само такива артикули. Изпробвано е.
От немския амазон последната ми поръчка е на стойност 30 евро и е от 3 чифта обувки/чехли и една блузка, като и четирите неща са "Add-on Item"
И аз имам поръчка от немския само с Add-on продукти.

# 227
Търся хубави спални комплекти /и детски/ на прилични цени и с хубаво качество. Някой доволен, който наскоро е поръчвал, ако може да сподели .....
Благодаря!

# 228
Трябваше ми една поръчка да попълня в немския и за  Add-on Item ползвах това  https://www.amazon.de/gp/product/B01FU3NQIE/ref=od_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Нещо не ми е ясно ,мислех че цената е за 3 броя ,получих 1 крем само ,сега като се загледах по -надолу пише размер 1 ......т.е. заблуждават? или аз нещо не се орентирам? купих го на по висока цена ,но няма значение принципно ме интересува описанието?
 И от тази блузка съм много разочарована ,очаквах да е плътна пък тя е една лигава материя уж модал ,и цветът е гаден
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075RFHRQ6/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 229
  • Пловдив
Аз бих очаквала три, а не един. Пиши им, че има проблем.

# 230
Къде гледате, че пише три броя? Освен, че е грижа 3в1 друго не видях  newsm78

# 231
Като отворя линка от горе пише   "You purchased this item on 6. October 2018. Size: 1 x 50ml | View this order"
А в ордера пише
Garnier Ski Nactive Hydra Bomb Colorful Night Care Intensive Gel Cream Pomegranate & Amla – for Feuchtigkeitsbedürftige Skin – Dermatologically Tested – Paraben-Free) 3 x 50ml
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Eligible for return until 8 Nov 2018
Та не е много ясно?

# 232
Е, значи като си го поръчвала са били 3 броя. Можеш да им пишеш и със сигурност ще те компенсират.
Аз по същия начин бях поръчала едно кафе Лаваца, което беше Pack of 2. Продавачът обаче ми изпрати 1 бр. Писах му, започна да ми обяснява как линкът бил сгрешен. После писах на Амазон и те ми възстановиха половината сума /за неизпратената кутия/.

# 233
  • Пловдив
Посочено е, че са 3 х 50ml.

# 234
Къде гледате, че пише три броя? Освен, че е грижа 3в1 друго не видях  newsm78

Ако настроиш сайта да ти излиза на английски пише 3 бр, ако го зададеш на немски 1 бр. Нещо им е бъгава програмата. Какво стана с онзи класьор дето му се чудехме един ли е или 10? Пак така излизаше.

Според мен си искай парите. Не е твоя грешката, английския е опция. която те съпортват и програмата явно им куца нещо.

# 235
  • София
Да, когато немският Амазон е на английски,информацията не винаги е коректна, на мен така ми излизаше за 1 телефон, че е с други параметри, от тогава си  проверявам задължително в оригиналният сайт.

# 236
  • Sofia
Търся хубави спални комплекти /и детски/ на прилични цени и с хубаво качество. Някой доволен, който наскоро е поръчвал, ако може да сподели .....
Благодаря!

Напоследък купувам такива неща от вивре.

Add-on  не могат да се селектират отделно, но може да се направи поръчка само с такива стоки, потвърждавам и аз.
За електроуредите гаранцията е 2 г. ( за склада не знам, не поръчвам от там) , а за дрехи и обувки, срока за връщане е 1 месец. 

# 237
Като казвам, че никой не чете първия пост на темата...

След доста кореспонденция с различните Амазони, мога да поясня следното относно гаранцията на уредите, закупени от складовете:
- amazon.uk - гаранцията на електроуредите е 1 год., предоставяна от производителя, но, при условие, че уредът е закупен от чужбина, в случай на повреда през гаранционния срок, трябва да се свържете с Амазон, които ще окажат пълно съдействие.
- amazon.de - твърдо 2-годишната ЕU гаранция важи и за уреди, закупени от склада, като пак трябва директно към Амазон да се направи рекламацията.
-amazon.fr - увъртат много и нищо ясно не казват, препращат към гаранцията на производителя и контактуване с местен сервиз, но с условието, че нещата от склада "са използвани" и е възможно гаранцията да не важи, затова трябвало да се провери при конкретния производител. На конкретния ми въпрос колко е гаранцията на уреди, закупени от склада, ми отговориха - "no gurantee of these articles as these are Offres reconditionnées. In case if you face any problem with your articles in 30 days so you can simply return us against the full refund." С две думи - "гаранция-Франция".
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 14:52 от anbibian

# 238
  • София
За складовете беше въпроса.

# 239
Трябваше ми една поръчка да попълня в немския и за  Add-on Item ползвах това  https://www.amazon.de/gp/product/B01FU3NQIE/ref=od_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Нещо не ми е ясно ,мислех че цената е за 3 броя ,получих 1 крем само ,сега като се загледах по -надолу пише размер 1 ......т.е. заблуждават?
Größe: 1 x 50ml

Общи условия

Активация на акаунт