Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 246
  • 819
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Сливен
Също така в описанието на крема - където пише тегло с опаковка е 280 гр. Напълно си отговаря да 3х50 и опаковка. Заблуждават.

# 242
Здравейте!
Поръчах си това яке:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CZMNJ7L/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Днес получавам зимна шапка!
Какво да направя?Къде да им пиша?

# 243
И аз я получих миналата седмица! Писах на продавача, върнаха ми парите и ми казаха да задържа шапката.

# 244
И аз я получих миналата седмица! Писах на продавача, върнаха ми парите и ми казаха да задържа шапката.
На кой мейл им писа?

# 245
  • София
На кой мейл им писа?
Влизаш си в профила, намираш поръчката и там има връзка с продавача.

# 246
Търся хубави спални комплекти /и детски/ на прилични цени и с хубаво качество. Някой доволен, който наскоро е поръчвал, ако може да сподели .....
Благодаря!

Напоследък купувам такива неща от вивре.

Add-on  не могат да се селектират отделно, но може да се направи поръчка само с такива стоки, потвърждавам и аз.
За електроуредите гаранцията е 2 г. ( за склада не знам, не поръчвам от там) , а за дрехи и обувки, срока за връщане е 1 месец.  

Shantal благодаря! Сайта, който открих под името vivre .....е български. За жалост не доставят извън страната .....
Интересува ме нещо от Амазон или някой испански сайт ....
Благодаря!

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 16:54 от nikol ivanova

# 247
# 248
  • София, Манастирски ливади
Момичета, имате ли проблем с качеството на кожените якета Maze, които поръчвахме преди месец може би? И моето и на мъжа ми се изтъркаха на някои места, все едно са носени с години.

# 249
  • София
 nikol ivanova Не си писала какъв точно спален комплект ти трябва. Преди време съм купувала този за £12.68 Много е хубав и към днешна дата бих дала и настоящата цена. От марката виждам този на отлична цена. Гледай им добре размерите на калъфките!..  За долни чаршафи преди време се коментираха едни от египетски памук, но не съм купувала.

# 250
  • София
Получих тези прекрасни боти Еко  https://www.amazon.de/gp/product/B01MZDE2SM/ref=oh_aui_detailpag … mp;th=1&psc=1
и в момента 36 номер е на много добра цена. Аз дори ги взех една идея по-скъпи, хем ги следих. Страхотни са. Изключително фина изработка и си отговарят съвсем точно.

# 251
# 252
Момичета, имате ли проблем с качеството на кожените якета Maze, които поръчвахме преди месец може би? И моето и на мъжа ми се изтъркаха на някои места, все едно са носени с години.
Моето го върнах веднага след получаването. Лявата му предница беше на половина по-тънка от дясната(направо като паяжина), а при обстоен преглед открих и малка дупчица близо до шева.

# 253
Писах на немците за гарниер крем .писах че нямам претенции за това колко са бройките ,но информацията на сайта за този продукт е заблуждаваща - хем са опаковка от 3 хем не са!
Е отговорили са ми че ми възстановяват парите ,и ще си оправят инфото на страницата ,защото и те смятат че е подвеждаща информация!

# 254
Интересува ме нещо от Амазон или някой испански сайт ....
Благодаря!

Погледнете и в George Asda, освен спални комплекти имат и страхотни възглавнички, аксесоари и т.н.
https://direct.asda.com/george/home-garden/bedding/duvet-covers/ … 2,default,sc.html
Адресът за доставка трябва да е настроен на UK.

Общи условия

Активация на акаунт