Пазаруване от Amazon - тема №79

• 82 523
  • 819
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, моля за препоръки за момичешки светещи кецове за подаръци, може и извън Амазон, не знам какво трябва да им гледам, някои са с кабели, някои без и не знам какво точно се харесва на децата Simple Smile

# 436
  • Sofia
Здравейте, моля за препоръки за момичешки светещи кецове за подаръци, може и извън Амазон, не знам какво трябва да им гледам, някои са с кабели, някои без и не знам какво точно се харесва на децата Simple Smile
Skechers

# 437
  • Luxemburg
Sketchers никога не съм виждала дmносени от някое момче. Само момичетата са им големи фенове.
Аз си помислих за тези със светещата подметка, но нямам си и идея кои са хубави, само на живо на краката на децата съм ги виждала.

Dioni, второто яке съм го виждала на живо. Има си всички джобове и екстри за ски. На снимките в амазон са показани. Мисля, че си отговаря. Нямаше моя размер S, а М ми бе голямо, детско 14г ми бе малко на гърдите, а 16г ми заспа. Цветът не ми хареса на мен. Имам позната, чието дете има същият модел детско и за дете е Ок, но за възрастен човек над 40 ми се иска нещо по-деликатно. Аз харесвам серията им snowstorm понеже са вралени, но там цената ме възпира, а пусто никога не падат под 300€. Ето това мерих ми алата година и S ми заспа https://www.amazon.de/Roxy-Damen-Snow-Jacket-Snowstorm/dp/B01H76 … SL&ref=plSrch.

Аз да ви се оплача. Еърфраят ми се счупи. Купуван е по ЧП 2014, но мисля да го нося на поправка, а не да се бръкна за нов уред. На някой да му се е случвало и какъв е бил крайният резултат? При мен само като го включа, тръгва и след няколко секунди се изключва, угасва.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 17:40 от ronicat

# 438
Може да е термозащитата. Дано успеят да го ремонтират.

# 439
да, аз точно за момиченца търся, Скечърс ги знам, и аз имам техни модели, не светещи разбира се Simple Smile))) , но искат точно подметката да свети, аз други не съм виждала.
Шантал, имаш ли конкретни модели или имаш предвид да търся основно на тази марка?

# 440
    https://www.amazon.de/dp/B0063NYP40/ref=ord_cart_shr?_encoding=U … id=A3JWKAKR8XB7XF[/list]

Днес получих тези сандали .Не съм очарована . Дори ми се струват 1/2 номер умалени .

# 441
    Аз получих друг модел на Арт, също половин номер умалени. Иначе страхотни. Тези как са на ширина и на глезена? Стават ли за широк прасец? Какво не ви хареса в тях?

# 442
    • Sofia
    да, аз точно за момиченца търся, Скечърс ги знам, и аз имам техни модели, не светещи разбира се Simple Smile))) , но искат точно подметката да свети, аз други не съм виждала.
    Шантал, имаш ли конкретни модели или имаш предвид да търся основно на тази марка?

Дъщеря ми е по - голяма вече, но е износила десетина чифта светещи. Единствената ми препоръка е да гледаш, тази част от кеца, на която са лампичките, да не е бяла.
    Сещам се и за тези, с изцяло светеща подметка, но освен китайски, други не съм виждала (онлайн имам предвид, не съм купувала).

# 443

Skechers имат светещи подметки.

Clarks също ( за момичета и за момчета)

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 19:36 от shrekie

# 444
    Благодаря ви и на двете Simple Smile Повечето, които гледах, са с бяла подметка, а защо да не е бяла? По-бързо се зацапва или?

# 445
    Аз получих друг модел на Арт, също половин номер умалени. Иначе страхотни. Тези как са на ширина и на глезена? Стават ли за широк прасец? Какво не ви хареса в тях?
    Стават за широк крак и глезен. Моят крак е широк. Хоризонталната каишка е много назад и ми се пада след пръстите . Може би това е основният им недостатък . Не чувствам краката си стабилно обхванати от сандалата .
    Иначе си миришат на кожа  .

# 446
    • Sofia
    aDream, нямам предвид подметката, а текстилната част (ако се спреш на Скечърс) . Трябва да се чистят внимателно при лампичките, а бялото се поддържа много трудно.

# 447
    • Luxemburg
    Ние сме скъсали толкова много Скечърси и нито едни не са били с повредени лампички, а всичките са били с бяло на пръстите. Проблемът е подмерката - при петата се изтърква за няколко месеца интензивно носене. Имаме такива с изгубени камъчета (декоративните, не светещите), но не и повредени да не светят. Децата ми много ги харесват, аз изобщо. Скъпи са, късат се бързо и за мен изпотяват краката. Как е при вашите деца?

Чували ли сте за snap circuits? Явно е хит сред момчетата над 8г. Сега го прочетох в една тема за коледни подаръци.

# 448
    • Sofia
    С подметките никога не е имало проблем, но и аз купувам по много обувки и реално няма такива, които да са износени.
    Другият момент е , че не понасям мръсни обувки и ги пера все едно са чорапи ( а лампичките се прецакват в пералнята и затова предпочитам по - тъмни).

# 449
    • Варна
    Здравейте, има ли майка на тийнеджър, която е купувала G-shock часовник и на каква цена? Дали да чакам черно петъчните сделки?
    Благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт