Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 267
  • 819
  •   1
Отговори
# 480
  • София
MP3 плеър има моята

# 481
  • Пловдив
На 12 е моят,но повече говори и играе в група. Музика аз искам да слушам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
# 483
ЗдравейтвКаква е тази амазон мастър карта;някой знае ли?

# 484
  • Sofia
А колко са големи децата ви и от какво слушат музика?
Аз се чудя за коледен подарък на 10г ми дъщеря и точно нещо да слуша музика си мислих. Повечето слушат през телефоните си, но аз съм ѝ казала, че телефон няма да получи до 12г и този вариант отпада напълно.

Дъщеря ми е на 10, ползва телефон и безжични слушалки, когато е навън.

Ако ще се зарадва на iPod , mp3, mp4 , също ми се струва добра идея.

ЗдравейтвКаква е тази амазон мастър карта;някой знае ли?

Не става за нас.

# 485
  • Точно където трябва
Какво означава един продукт да е  prime?

# 486
Какво означава един продукт да е  prime?
Описано е в първия пост на темата.

# 487
  • Точно където трябва
Някой ще ми препоръча ли коректен превозвач от Германия. До сега съм поръчвала един път, ползвах Пратки.де и съм доволна/Освен, че не ме предупредиха, че работят със Спиди и е по-евтино чрез тях, та се набутах с Еконт/ Но ми се искаше превозвача да има офис и в Пловдив. Някой ще ме насочи ли - да няма такси преопаковане и разни други заблуди...Ако не е разрешено тук - на лични.
Благодаря!

# 488
  • Варна
Някой ще ми препоръча ли коректен превозвач от Германия. До сега съм поръчвала един път, ползвах Пратки.де и съм доволна/Освен, че не ме предупредиха, че работят със Спиди и е по-евтино чрез тях, та се набутах с Еконт/ Но ми се искаше превозвача да има офис и в Пловдив. Някой ще ме насочи ли - да няма такси преопаковане и разни други заблуди...Ако не е разрешено тук - на лични.
Благодаря!
Аз ползвам Габиели, но повече информация има в темата за превозвачите.

# 489
# 490
Моля,кажете адреса за проверка на сигурността на сайтовете и къде са ситуирани ? Благодаря ( Ако може да се напише в първи пост)

# 491
  • Варна
Моля,кажете адреса за проверка на сигурността на сайтовете и къде са ситуирани ? Благодаря ( Ако може да се напише в първи пост)
https://www.scamadviser.com/ Simple Smile

# 492
Благодаря много ! За този се чудех ,имате ли информация ? Не ми вдъхва доверие нещо Sad Нереални цени ?
https://www.eccoesale.com/

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 21:20 от Трапезица

# 493
  • София
Ако някой забележи мега далавера за телевизор 55 инча моля да сигнализира Flowers Cherry Blossom

# 494
Препоръчайте ми Air Fryer, от който сте доволни и на по-прилична цена от Филипса.
Искам да взема, има доста добри отзиви за някои и се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт