Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 102
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вчера на излизане от един концерт, дочух следния разговор:
- Купи ми я, купи ми я, купи ми яяяяяяяя!
- Не може.
-Ама защооооооо?
- Нямам сега още 12 лева за нова книга, нали вече купихме?
- Моля те, моля те, моле тееееее, искам нова книжкаааааа!

Действието се разиграваше между момченце на около 8-9 и майка му. Никога не ми се е случвало на мене това, ни-ко-га! Да ме молят за книга?! Блазе й на тази жена, блазе й! Направо щеше да ми направи кеф да се върна да му я купя аз книгата на детето, ама викам айде да не й разваля възпитателните методи Laughing

# 601
  • Варна
Ако е поредния Дръндьо или книга с картинки за майнкрафт, разбирам я жената.
Аз също не съм измислила никакъв подарък и само гледам как времето се изнизва.

# 602
  • Варна
Моето момче си пожела от Дядо Коледа
JBL Charge 3 Stereo 20 W Tube Grey – Portable Stereo Speaker with Wireless – BATTERY 65 – 20000 Hz; Bluetooth; tablet/smartphone)
и силно се надявам да дойде преди Коледа (поръчах я на 23,11)
Училището средна работа, не си дава много зор. От утре започват с класнáта - 11.12 по М, 12.12 по БЕЛ, 18.12 по НЕ. Междувременно има концерти и репетиции, доста ще му е натоварено до Коледа... Ваканцията е на ски, та почивка няма...

П.П. Имах неблагоразумието преди години да му купя Наръчник на Чарли Джо Джаксън как да не четеш и много съжалавам, че не я прегледах по задълбочено преди да му я дам.

А сега си е харесал

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 16:53 от k_savova

# 603
Добре сте си вие Simple Smile, аз без грам идея, реших да провокирам тийна, да драсне една идея за Дядо Коледа и си го получих: "световен мир да има" Simple Smile.
Та се чудя да забранявам ли часовете по философия или да му разпечатам нещо от Асамблеята и с едни пастели да оцветява Simple Smile, докато тайно се кефя на методите му да провокира Joy

# 604
  • София
Дай, боже, всекиму! При нас от Дядо Коледа се иска: палтенце, което струва майка си и баща си, нов телефон, ама под нов се разбира най-новия модел от най -скъпото, а малкият, като започне да изрежда, не му стига двоен лист от тетрадка /“Е, какво - нали няма ти да ги купуваш?” Smirk /
И аз искам световен мир. Weary

# 605
       Моят син като беше по-по-малък,искаше да стане капитан на кораб,да изкара много пари и да си купи град и да му стане кмет ,защото според него,кметът дава пари на дядо Коледа за подаръци на децата.Обаче,като го светнахме,че ще трябва и заплати да дава,като стане кмет,се отказа бързо-бързо.
   Аз много бях доволна,когато сестра му най-коравосърдечно го светна,че дядо коледа не носи подаръците,а мама и тати ги купуват и трябва да се съобразява,все пак!На мен сърце не ми даваше да разваля магията,но и тайно се надявах някой да го направи вместо мен.Кака му нещо му се беше ядосала и реши кардинално проблема.

# 606
  • В светлината на слънцето
Моят син, след като си получи предсрочно подаръка за Коледа, сега си прави устата за подарък и за Нова година. "Не бе, няма да е скъпо, никак. Тротинетчица". С леката уговорка, че става дума за тротинетка за трикове, чиято цена започва от 400 нагоре. Ще получи, ама друг път.
Наборката да не остане по-назад и тя иска нещо дребно за Нова година. Обектив за фотоапарата, че да правела и н'ам си какви снимки.
Ми да взема и аз да искам освен.

# 607
  • София
Писмата до Дядо Коледа при нас са:

N 1. Китара
N 2. Няма значение/няма смисъл /нищо
N 3. Да дадем парите за подаръка на дете в нужда, е ако останат може "раница с обръщащи се пайети" ( на 8 г. вече не вярваме в Дядо Коледа.) 

# 608
  • София
Ми да взема и аз да искам освен.
Е, как?!?! Ти не искаш ли?! Аз Коледа и 1-ви юни много си ги уважавам! Мъжо ме излъга да се женим на 7-ми март, та да минава за 8-ми и за годишнината с един подарък, но аз си наваксвам, като празнувам всички детски празници Sunglasses

# 609
Белинда, да не си зодия водолей:)???Хахахаха, хареса ми идеята за 1 юни, но аз я прилагам на мама и тате още, на ММ не върви...

Моят от сега примрънка, че като се започне от Коледа, РД януари, 14.02,8 март, Цветница/ та няма край поводите ми за подарък. После има лека почивка до юни, после другата щерка август го почва, годишнина септември....

# 610
  • София
Моят подарък току-що пристигна - шкафче за бижута (едно такова тъничко, закача се на стената и вътре има малки кукички, закачалчици за гердани, гривни, прорези за пръстени и т.н. - идеално за дрънкулки, не е за фини златни бижута).
Щерката иска лего-френдс, къщата на незнамсикакво - и тя пристигна онзи ден и ми стои в офиса. Мишо иска дартс, но не му се занимава да си го избира, решил е само къде ще го закачи - мери един ден нещо с едни рулетки, лепи едно хартиено тиксо по пода, размества мебели - трябвало да хвърляш стреличките от някакво си точно разстояние от .. мишената (така ли се нарича кръга). Освен в Деклатлон, не знам къде другаде може да има дартс. Трябва да се замъкнем двамата до там, ама нали още имало много време, сега било по-важно да купим нещо за коледната томбола в училище. Паднало му се да подарява на съученичка и освен плюшена играчка, друго не измислял...no comment... Предложих шапка, ръкавици с ..."такова"..за тъч-скрийн, блуза, книга, чаша - всичко било тъпо. Та приемам идеи за подарък на съученичка, до 20 лв
алексова - празници да има,какво по-хубаво от това Tada

# 611
  • столицата
Сребърно бижу.

# 612
  • София
http://www.smg.bg/ - поствам го заради абзаца за учениците под 14 г. и казуса на Manzhelka отпреди 2 месеца. Нямам коментар !
А с ваденето на тия карти как са ми кипнали л....ната няма да отварям дума, че ще са само цинизми !!!

# 613
  • София
но аз я прилагам на мама и тате още, на ММ не върви...
А, да бе, не върви! Всичко върви, щом ще има подаръци Grin

# 614
     Преди време бях една такава /тъпа/,никога не исках нищо за себе си.Щастието ми беше да зарадвам другите.
След една случка обаче реших ,че и Хасан е хора-вече открито,настоятелно си давам заявките за подаръци.За всеки мой повод.Е,не винаги ме огрява,но Вселената иска да заявиш желанието си,да си го визуализираш,и може да се случи.Това го знам от една приятелка-психоложка.
   Мандаринка,ми според мен твоите предложения са супер.

Общи условия

Активация на акаунт