Съпруги на военнослужещи - 26

• 68 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Нищо не е свършило, Фло, до под кривата круша сме. Но поне дейностите на са свързани с прахоляк.
Няма да имам време за техники, а и не ми се плеска много, много. Цопкам ги в боята и каквото се получи, такова. И аз имам и бели, и тъмни, за две къщи и половина ще трябва да боядисаме.
Тази година и аз няма да правя курабии и козунаци. Няма кой да ги яде. Ще заложа на готовите, по едничко за адет, дето се казва.
Фло, жив и здрав да е Георги, не е устискал да дойде на бял свят на имения си ден, но нищо де, ще има два повода за почерпка в близки дни.

# 676
Да е жив и здрав новороденият Георги да расте силен и мъдър като свети Георги!
Аз нищо не съм приготвила за Великден, купих агнешко, а останалите дейности - в събота.
Хубав ден!

# 677
Ами добър ден и от мен, аз отново съм с хремичка, гърло... пия си хапчета и с антибиотик се черпя заради бактерийка, чудно ми е ...
Този път ММ е почивка за празника и ще бъдем при нашите, на агнешко и на готово боядисани яйца... тази година ще съм освободена от задачи... днес работя и от вкъщи.. после съм на работа чак на 2ри за мое щастие.. Blush
Пожелавам ви приятен празник с любимите хора! Heart
Да е честит малкия Георги и здрав! Blush

# 678
Добро утро!

Някога било
Разпети петък.
Някой е умрял.
Невинен.
И днес е петък.
С умрели души.
Човешки.
Невинни.
Бог да ги прости!
Само той е с тях.

Галя Кутулева

Казват, че днес е най-тъжният ден в годината. Хубаво би било да се поспрем и да помислим за жертвата, за себеотрицанието. Малцина го правят, трудно е в този забързан живот.
Момичета, при мен пак дойде момента да кажа довиждане на синчето - на 2-ри лети. Ще ви помоля за палчета тогава. Другото е едно и също, сега ще ни е малко напрегнато, въпреки празниците. Довечера ще имаме гости - искат да си вземат довиждане с него /знам, че не е подходящо, но няма кога/. Ще отидем и при родителите ми за празника, багажи ще се приготвят и т.н.
Дунди, скоро ще приключите, Фло, честито, здрав да е и да ви радва, Мис Ю - оздравявай по-бързо и се пази. Димитрова, да си изкарате добре, радвайте се един на друг.
Прегръщам всички - споменати и неспоменати!

# 679
Добро утро
Листенце лек полет на синчето ти
Весели празници на всички

# 680
  • Пловдив
Фло, здрав и късметлия да расте Георги!

Листенце, на втори ще стискам палци! Ще мине и това време.

Светли и благословени празници желая на всички!

# 681
За добрите, благодарните и вярващите,
за обичащите и даващите,
за покаялите се, за простилите,
за раняващите и неблагодарните
(най-вече за тях),
за мен, за теб,
С пожелание за здраве,
благополучие и
Нека има мир и любов в сърцата ни!
Христос Воскресе!
"Да възкръсне Христос не в двора на църквата, а в сърцата ни."
Никос Казандзакис

# 682
Христос Воскресе! Пожелавам ви много здраве, топлина и щастие в семействата! Весело изкарване на празника! Hug

# 683
Христос Воскресе!

# 684
  • София
ВО ИСТИНУ ВОСКРЕСЕ! МИЛИ МОМИЧЕТА, НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ЖЕЛАЯ СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ! НЕКА ПО СВЕТА МЕЖДУ ЧОВЕЦИТЕ ДА ИМА МИР, А В ДУШИТЕ ДА ИМА ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!

Как изкарахте празника?

# 685
Хростос Воскресе! Бъдете благословени, мили момичета! Нека в семействата ни има здраве и спокойни дни!
Ние се прибрахме преди малко. Прекарахме си чудесно в Банско. Градът е украсен празнично, имаше много гости, времето беше слънчево.  Месих козунак, стана много вкусен. Всички са доволни.
Сега обратно в реалността. И очакваме Денят на труда, за да почиваме пак.
Хубав слънчев ден от мен и лек полет на момчето ти, Дафинов лист.
Heart

# 686
Христос Воскресе!  Много здраве и разбирателство в домовете ви! Ние още сме в Пампорово, тук е страхотно, който не е посетил хотела препоръчвам да го направи. Иначе курорта вече е доста празен, лифтовете не работят. Вчера ходихме в пещера Ухловица, много е красива, ходихме отново и на Каньона на водопадите.Днес вече пълноценна почивка:  басейнче, тангетори, сауна.
Сляхме си почивните дни така че утре се прибираме.

# 687
Добро утро от слънчево Пампорово

# 688
  • София
Добро утро от слънчева София!
Казват, че денят се познава от сутринта. Синоптиците друго казват  Mr. GreenДа видим кой ще познае. Nature Sunny Nature Partly Sunny umbrella
ДИМИТРОВА, нека е слънчево и в душата ти. Hug
След серия празници днес би трябвало да съм на тръстиката. Е да, ама не. На обяд съм с две от най-близките ми военни приятелки-с кумата ни и с още една мацка. Ще си изкараме чудесно.
Желая ви спокоен ден. Не се пресилвайте с работа. Wink

# 689
Добро утро!

Събудих се с усмивка...
И надежди...
И мечти...
И вяра, че ще бъде..
Месец МАЙ ще бъде!
Така си го пожелах..
Щастлив и незабравимо красив месец..

Да кажа все пак и честит празник - всички сме работещи жени Simple Smile
Момичета, днес почва голямото пътуване на моето момче - първо до София, след това със самолета в далечните земи. Моля ви за палчета Train  Airplane
Прегръщам ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт