Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Germany
Smartie, чудесно, очаква ви в такъв случай много приятна изненада! Честит и със здраве!

Аз вчера прекалих с количеството от любимия ми Rose Rouge, даже врачанската школа надминах и вкъщи ми бе направена забележка - но сторих това безумство непосредствено преди излизане и нямаше връщане назад. Надявах се, че докато вървя към метрото, интензивността ще намалее, но не стана така: един човек, който имаше неблагоразумието да седне до мен, се разкашля; две момичета започнаха да коментират нещо, от което чух "парфюм", но - слава Богу - изглеждаше, че одобрително го казват. Чак след няколко часа се пооправиха нещата. Повече никога не трябва да правя така. Simple Smile
Аглая, почти същото преживях и аз миналата седмица с него Grinning Аз имам отработено движение за пръскане и рядко пръскам повече, отколкото е нормално за мен, но този път освен обичайните 6 пръсвания, добавих още три за разкош Joy Дадох си сметка, че малко прекалих, а отивах на лекар на всичкото отгоре, но реших, че няма да се ядосвам за такива неща. Качих се в метрото, седнах до една възрастна дама и си извадих българската книга и се зачетох. Дамата до мен се поразшава, попита ме дали говоря немски, пита ме на какъв език чета, и след като й казах, че съм от България изпадна в луд възторг по парфюма ми Joy "Ауу, България, страната на розите, затова сте с толкова хубав парфюм, ухаещ на рози". Много мило ми стана. После, влизайки в лекарската практика момичетата от рецепцията ведндага ми казаха, че днес пак съм с много хубав парфюм, явно са ме запомнили с това Sunglasses А накрая и лекарката ме попита за името на парфюма. И това в рамките на час и половина. Определено е хубав парфюм, с много лица, и се харесва на околните.
Помислих си, че колкото и да са стегнати и политкоректни немците, редовно отчитат парфюмите и често правят комплименти. И може да негодуват срещу силни миризми и да предпочитат политкоректни парфюми, но срещу хубав аромат не смеят да се оплакват.
И сега, като заговорих за този забележителен парфюм, се сетих за друг немски парфюм, който пробвах скоро  Icon Etienne Aigner и който е точно обратното на Роуз руж. И друг път съм казвала, че съм почитател на марката, а пък първата Cara Mia  ми е от най-любимите парфюми, така че не пропускам да пробвам новите неща. Тук немците от Айгнер вече са се улаля. Толкова политкоректен парфюм са направили, че няма накъде повече. Буквално не мирише на нищо. Пръсках до мокро, и нищо не се усеща. Накрая, след близо един час се появи все пак много ефирен и нежен аромат, подобен на млади, прясно начупени клонки на дърво, лек цветен полъх и много нежен мускус. Ако бях бебенце, щях да искам мама да ме парфюмира с този парфюм. Не знам кому са нужни такива парфюми Rolling Eyes, но определено избирам Роуз руж пред този.

Harpalike, запознах се и с твоя любим Senora Ajmal Hug Чудесен е! Точно, като излязъл от 1001 нощ. От това, което споделяш, си мисля, че е време да се запознаеш с Aoud Black Candy Mancera. Смятам, че ти си от хората, които ще оценят красотата му. С удоволствие ще те запозная ако искаш, само пиши на лс. Отричах го доскоро заради розата, но се радвам, че му дадох нов шанс и открих невероятната му красота и стил. За мен е един от най-хубавите лакритцови парфюми, каквито обичаш.

# 256
  • София
kovatcheva, радвам се, че и някой друг е усетил красотата на Senora, особено от човек като теб Flowers Hibiscus
Благодаря за предложението да се запозная с Black Candy! Добре познаваш всеки от нас и със сигурност ще го пробвам, когато имам възможност Simple Smile. Шоурума на вносителите не е далече от офиса ни, а и времето е чудесно за разходки.

# 257
Момичета в Емаг дали са оригинални парфюмите?
Аз поръчах Черното Версаче(от другаде),но си харесах и Еклат на Ланвин,там е на изгодна цена и затова питам.

# 258
  • Бургас
За Емаг мненията са много различни,от откровени ментета до напълно оригинални парфюми.Ето тук този аромат е много по-изгоден-https://www.parfimo.bg/lanvin-eclat-d-arpege-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/ Не съм попадала никога на ментаци от тях.

# 259
Златна си,благодаря. Аз за този сайт имах съмнения. Поръчвала съм от Венера и Нотино само досега.

# 260
            Привет!
        Момичета,моля да ми отговорите на тези  два въпроса:
  1.Имат ли по-ниско бюджетни аналози тези два парфюма:
 https://shopping-premiereavenue.com/en/so-oud/perfumes/extrait-d … -the-light-nektar
 https://shopping-premiereavenue.com/en/maison-francis-kurkdjian/ … accarat-rouge-540
  2.От къде мога да си купя INSOMNIA?
Авансово ви благодаря и ви желая прекрасен слънчев ден! Simple Smile

# 261
  • София
            Привет!
        Момичета,моля да ми отговорите на тези  два въпроса:
  1.Имат ли по-ниско бюджетни аналози тези два парфюма:
 https://shopping-premiereavenue.com/en/so-oud/perfumes/extrait-d … -the-light-nektar
 https://shopping-premiereavenue.com/en/maison-francis-kurkdjian/ … accarat-rouge-540
  2.От къде мога да си купя INSOMNIA?
Авансово ви благодаря и ви желая прекрасен слънчев ден! Simple Smile
Този https://www.notino.bg/rasasi/shuhrah-pour-homme-parfjumna-voda-za-mzhe/ има голяма прилика с SoOud Wink Разбира се, оригиналът е много по-хубав и по-зашеметяващ, но Shuhrah наистина е доста сходен бюджетен вариант.
За мен новото Burberry Her, както писах вече, много прилича на Baccarat rouge, но тук вече май си е до кожата...трябва тест Simple Smile

# 262
  • Бургас
Да отговоря по въпроса ти за INSOMNIA,можеш да го купиш онлайн и във физическите магазини на Мартинез.Съветвам те обаче да го пробваш с хубави пръски на кожа преди покупка и в никакъв случай да не го поръчваш ако не го познаваш.

# 263
Скъпи парфюмни, бихте ли ме насочили към хубави дамски и мъжки парфюми Ajmal. Предстои ми да посетя един от магазините им и ще пробвам с истинска радост всичко, което предложите. Разбира се, че ще си направя подарък. Харесвам плодови водички, както ги определя BoMarina Heart

# 264
Дами, моля, препоръчайте ми хубав парфюм с преобладаващ аромат на жасмин.

# 265
Гучи-Блум и Алиен Тиери Мюглер

# 266
  • Велико Търново
Jasmin noir  Bvlgari

# 267
  • София
Michael Kors Glam Jasmine

# 268
  • София
Обичам Jasmin Noir  Bvlgari, но L’Essence версията, където жасминът е много фин и магнетичен.
Като ми се доноси неглавоболен жасмин, понякога посягам и към Tendre Jasmin на Yves Rocher - бял, объл, лек, мечтателен.

# 269
Моя приятелка скоро има РД. При последната ни среща спомена с носталгия един дезодорант, който ползвахме като ученички - ОЕ.
Иска ми се да я изненадам с парфюм , който се доближава до него.
Идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт