Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Ами зависи от човека, но моето мнение е, че La Vie Est Belle винаги е отлична идея Simple Smile Така че смело давай. Щастието в очите на получателя е гарантирано Animal Heart Eyes Cat
Няма такава гаранция, особено ако изпитва непоносимост към този парфюм, като мен например. Няколко пъти му давам шанс, издържам максимум 15 мин и след това започва яко миене на китките с всякакви сапуни, за да го махна.

# 556
Точно бях решил да поръчам La Vie Est Belle и видях негативни коментари, разколебах се.
Mon Guerlain по-добра идея ли е? На мен ми се струва по-нежен и деликатен, издържа ли на зимни температури? Или може би Insolence EDT?

# 557
  • на една крачка от Дунав Мост
Може ли помощ,кой според вас, е по-траен и хубав от тези двата аромата: Estée Lauder Modern Muse Chic Б.О. или Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc

# 558
Може ли помощ,кой според вас, е по-траен и хубав от тези двата аромата: Estée Lauder Modern Muse Chic Б.О. или Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc
Еднакви са горе долу, по трайност и хубост. Все пак аз бих предпочела винаги Нарцисо, защото имат класа и разпознаваемост.

# 559
  • Бургас
Точно бях решил да поръчам La Vie Est Belle и видях негативни коментари, разколебах се.
Mon Guerlain по-добра идея ли е? На мен ми се струва по-нежен и деликатен, издържа ли на зимни температури? Или може би Insolence EDT?
За всеки парфюм ще прочетеш негативни коментари,защото тук всички имаме различен вкус,аз съм с две ръце за Мон Герлен ЕДП,моята вечна любов! Няма парфюм,който да се хареса на всички,има такъв,който се харесва да кажем на по-голяма част от хората,но не и на абсолютно всеки.Много е траен при мен Мон и няма гаранция за нищо!

# 560
И La Vie Est Belle, и Mon Guerlain са добра идея, зависи от вкуса на дамата, за която е подаръка. Лично аз предпочитам първия, на мен лично Mon Guerlain никак не ми харесва, особено развитието му, но всичко е до химия и вкус на притежателката му.
А  Insolence EDT не бих подарявала на сляпо. Специфичен и не винаги прави добра химия с всяка жена, моите първи срещи с този аромат бяха кошмарни – миришеше ми на сироп за кашлица. Сега харесвам версията на тоалетната вода, но парфюмната така и не понасям. Според мен не рискувай с него, избери La Vie Est Belle или Mon Guerlain според характера на дамата. Първият е по-дързък, прелъстителен, флиртуващ, дори мръснишки на моменти. Mon Guerlain е по-дамски, по-улегнал, женствен, дори за мен прекалено. И двата са достатъчно трайни.

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc определено – парфюмите на марката имат класа и индивидуалност!

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 11:18 от basila

# 561
  • Франция
Valeri Cirilov, ако правилно съм запомнила, търсиш парфюм за майка си, т.е. за дама на сериозна възраст. От всички, между които се колебаеш, Mon Guerlain е лично по моята преценка най-изискан, сдържан и сериозен едновременно, като тук се добавя и престижът на марката. Актуален е в момента, докато модата на La Vie Est Belle позатихна. Не съм изобщо почитател на карамеления жанр, но ако някой реши да ми подарява парфюм от този тип, бих предпочела Мон Герлен, защото го намирам за елегантен и красив, дори да не е мой тип. Предполагам, че е по-скъп от останалите, но има защо.
п.п. Говорим за класическите EDP версии, фланкърите на който и да е от тях според мен не са добра идея.

# 562
  • Бургас
Абсолютно подкрепям Йоан,и не защото на мен ми е любим,а наистина е по-изискан,по-класен.Купи и Мон бе човек,майка ти ще остане възхитена,така мисля!

# 563
Определено Narciso-стилни парфюми...Вчера свърших Narciso for her,edp и сега ми се иска да го подновя с някоя от версиите,но не знам кой се държи най-добре в студеното време....моля някоя дама с опит да сподели...

# 564
Отново много благодаря за напътствията, ще се вслушам в тях и след малко поръчвам Mon Guerlain. Дори с кода от Елинор ще излезе по-евтино от La Vie Est Belle. Дано се хареса, иначе това ще ми е последният опит за подаряване на парфюм. Simple Smile Ако беше за мен, отдавна да съм поръчал и забравил за случая, трудно е да се избира за други хора.

# 565
  • Пловдив
Още един глас за Mon Guerlain...
Не се колебай. Имам ги и двата.  От La vie est belle щях да хвана диабет /подариха ми го/ въпреки че няколко пъти се опитах да го нося и получавах комплименти за него.

# 566
Готово, поръчах. Взех още 1 Million Lucky за мен и Narciso Rodriguez for Him EDT за подарък, навъртях сметка 211 лв. и вече може да не чакам черни петъци. Laughing

# 567
  • на последния етаж
Отново много благодаря за напътствията, ще се вслушам в тях и след малко поръчвам Mon Guerlain. Дори с кода от Елинор ще излезе по-евтино от La Vie Est Belle. Дано се хареса, иначе това ще ми е последният опит за подаряване на парфюм. Simple Smile Ако беше за мен, отдавна да съм поръчал и забравил за случая, трудно е да се избира за други хора.
От къде ще поръчате? И какъв е кодът от Елинор, който се спонава от вчера? Благодаря!

# 568
От къде ще поръчате? И какъв е кодът от Елинор, който се спонава от вчера? Благодаря!
https://elinor.bg
код за 20% отстъпка: ELNBDAY1

# 569
  • на последния етаж
Благодаря! А до кога е валиден кодът? Не намирам в сайта новата версия на Мон Герлен (ЕДТ).

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 12:08 от Лита

Общи условия

Активация на акаунт