Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Валери, ти нали купуваше за майка си? И двата парфюма са доста младежки според мен, не пасват на жена над 30. Разбирам останалите, като казват, че Мон Герлен е по-класен, но за мен той също е супер нахална, сладко-горчива ванилия, и изобщо не съм съгласна, че е сигурен избор. За дама на възраст - изобщо не. Огледай се за нещо по-сдържано-присъствено, амбра, муск, бели цветя, знам ли... но тези бонбонени парфюмчета просто не са подходящи.

# 571
Отново много благодаря за напътствията, ще се вслушам в тях и след малко поръчвам Mon Guerlain. Дори с кода от Елинор ще излезе по-евтино от La Vie Est Belle. Дано се хареса, иначе това ще ми е последният опит за подаряване на парфюм. Simple Smile Ако беше за мен, отдавна да съм поръчал и забравил за случая, трудно е да се избира за други хора.
Ще се хареса почти сигурна съм. Обожавам Мон Герлен и аз бих го подарила, а като цяло не обичам и не правя парфюмни подаръци.

# 572
  • София
Ами зависи от човека, но моето мнение е, че La Vie Est Belle винаги е отлична идея Simple Smile Така че смело давай. Щастието в очите на получателя е гарантирано Animal Heart Eyes Cat
Няма такава гаранция, особено ако изпитва непоносимост към този парфюм, като мен например. Няколко пъти му давам шанс, издържам максимум 15 мин и след това започва яко миене на китките с всякакви сапуни, за да го махна.

Ами, всъщност да, така е. Права си напълно - няма гаранции за нищо, както добре сме го коментирали много пъти.
Но истината е, че това което Ла Виест направи и продлъжава да прави е уникално и рядко може да са намери парфюм, толкова харесван и одобряван в глобален мащаб.
Не видях Valeri Cirilov да е писал, че получателя на подаръка е член на парфюмния форум на Бг-Мама. Ако беше така, и през ум не би ми минало да споменавам за гаранции за щастие, защото си научих урока, че парфюми, които са масови пазарни хитове и лесни за харесване, тук в темата, обикновено се оплюват. Важното е, че момчето е взело Мон и няма повод за притенснение от евентуална кошмарна среща с ужасния Ла Виест. Scream

Valeri Cirilov - Честити нови придобвики - чудесни са!  Simple Smile Мон е чудесн избор Hands Ok Hand

# 573
Валери, ти нали купуваше за майка си? И двата парфюма са доста младежки според мен, не пасват на жена над 30. Разбирам останалите, като казват, че Мон Герлен е по-класен, но за мен той също е супер нахална, сладко-горчива ванилия, и изобщо не съм съгласна, че е сигурен избор. За дама на възраст - изобщо не. Огледай се за нещо по-сдържано-присъствено, амбра, муск, бели цветя, знам ли... но тези бонбонени парфюмчета просто не са подходящи.
Да, за майка ми е парфюмът. Но съм забелязал, че си пада по доста по-младежки и сладникави аромати, затова се надявам да й допадне изборът ми. Simple Smile

# 574
  • Пловдив
Леля ми е на 75 години. Носи точно сладки парфюми, които аз не понасям, но на нея и лепват като ръкавица. Мирише ми на бонбонено детство. Майка ми е 10 години по-млада. Строгата елегантност на нейните парфюми също много и отива. Но тя друг натюрел. Парфюм се избира не само според възрастта. Експертите в темата трябва да знаят как се изготвя цветна карта за всеки индивидуален клиент. И според това, което се получи накрая, избираш групата парфюми и предлагаш конкретни имена. И двата парфюма не са по мой вкус, но това не означава, че на друг не ги харесвам.

# 575
  • София
Според мен няма връзка парфюм  възраст.

# 576
Тя майка му нищо чудно да е дама на годините на някои от списващите тук. Simple Smile
Едно е сигурно – и ЛВБ, и Мон са сладки, така че който и от двата да беше избрал, нямаше да сбъркаш. Пиши после дали си е харесала подаръка!

И аз не правя връзка между години и парфюми – до натюрел е. Аз си се представям като луда бабка, затова не се виждам с улегнали парфюми, без значение дали съм на 30 или 70.

# 577
За интересуващите се - майка ми навършва 60 години в края на декември. Simple Smile Ще пиша дали го е харесала.

# 578
За интересуващите се - майка ми навършва 60 години в края на декември. Simple Smile Ще пиша дали го е харесала.
Ами трябваше да и купиш Шанел. СбъркА Grinning , но и Мон става Stuck Out Tongue Winking Eye
Пиши после дали го е харесала.

# 579
  • Бургас/Пз
Валери, страхотен избор си направил  Peace
Deetron, и ти си прав, че наистина е харесван в глобален мащаб  Hug

Между Ести и Нарцисо, бих избрала втория, но аз съм пристрастна  Heart Eyes Heart Eyes

Иска ми се да пробвам новото Нарцисо, знаете ли да вече го има в Бг https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-51915.html

Определено Narciso-стилни парфюми...Вчера свърших Narciso for her,edp и сега ми се иска да го подновя с някоя от версиите,но не знам кой се държи най-добре в студеното време....моля някоя дама с опит да сподели...
Като верен фен на Нарцисо, за мен този който си имала най-много ми харесва на студено. Може да пробваш и Абсолю https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Absolu-31509.html ,  мисля, че на по-студено се разкрива добре.

# 580
  • Бургас
Разкошен избор на парфюми,чакаме да пишеш да видим дали майка ти го е харесала МНОГО,хаха.Не съм съгласна,че Мон е младежки парфюм,напротив става и за по-улегнала дама,всеки може да си носи,каквото реши!Макадамиа,виж Пудрения Нарцисо,на мен ми е топ само той от тази линия.Може да пробваш и Белия Нарцисо,тук има доста фенки.

# 581
Благодаря! А до кога е валиден кодът? Не намирам в сайта новата версия на Мон Герлен (ЕДТ).
Кода е валиден до края на месеца.
Новия Мон,едт го няма-има класическия,едп и флорал.

# 582
Майка ми наскоро навърши 61, купих и Мон Герлен. От много години все аз и избирам парфюмите, имаме доста сходен вкус. И с този не сбърках, харесва го.

# 583
Simple Smile Така се създават клишетата - хем бабешки парфюм, хем представата, че в определена възраст трябва да ползваш определени парфюми, а свободата на избор какво да му харесва на един човек и предпочитанията остават на заден план.

# 584
  • Бургас/Пз
Днес съм с Черната Пантера https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Edition-Soir-40372.html, пръсната много внимателно уж. Вече трета колежка ме пита, защо съм с мъжки парфюм ooooh! newsm78 От муска ли идва това усещане или нещо аз не съм в час??? Ми изобщо не ми е мъжки, ама пък три жени с едно и също мнение ме накараха да се замисля.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт