Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Точно бях решил да поръчам La Vie Est Belle и видях негативни коментари, разколебах се.
Mon Guerlain по-добра идея ли е? На мен ми се струва по-нежен и деликатен, издържа ли на зимни температури? Или може би Insolence EDT?

Mon Guerlain EDP според мен е по-добре

# 586
  • София
Не мога да се съглася с Deetron, «,че парфюми, които са масови пазарни хитове и лесни за харесване, тук в темата, обикновено се оплюват». Напротив, бих казала, че основно такива се обсъждат и се хвалят. Лошо няма, въпреки, че аз лично предпочитам да чета за някакви по-изпипани и интересни, по-нестандартни аромати😊 La vie ми е непоносим, отблъскващ и задушаващ, случвало ми се е да се местя в транспорта от девойки, мощно поляти с този парфюм... предизвиква кихане и главоболие при мен🙄 Но знаем, че за всеки влак си има пътник, както и всеки аромат намира свои почтитатели и фенове😉

# 587
Здравейте, чета ви отдавна, но до сега не се осмелявах да пиша. Делях парфюмите до неотдавна на леки и тежки за мен, смея да смятам, че вече съм малко по-грамотна Simple Smile Току що се сдобих с Quatre на Boucheron, наистина е нова любов за мен. Лошото е, че вече имам леки флиртчета и с други парфюми, но ще забавя порива, за да се насладя на Quatre Simple Smile

# 588
Здравейте, чета ви отдавна, но до сега не се осмелявах да пиша. Делях парфюмите до неотдавна на леки и тежки за мен, смея да смятам, че вече съм малко по-грамотна Simple Smile Току що се сдобих с Quatre на Boucheron, наистина е нова любов за мен. Лошото е, че вече имам леки флиртчета и с други парфюми, но ще забавя порива, за да се насладя на Quatre Simple Smile
Чудесен избор Simple Smile ,но за мен QUATRE е по-скоро за по-топлото време/аз например го пръсках юли месец/.Има си свежите ,остри нотки,придаващи свежест в горещото време.За тези сезони/студеничките/предпочитам топли-гурме парфюмчета,които ми създават уют,а защо не и да предизвикват апетит/мой или нечий друг-хахаха/

# 589
Ами аз така безпаметно се влюбих, нямаше какво да ме спре Simple Smile. При нас вече се стелят гъсти мъгли и ще го тествам на сетивата си утре. Може ли пример за топъл - гурме парфюм?

# 590
Преди години парфюмите все не ми стигаха... Имах над 20, и всеки ден с нов...Ескада, Гучи, Версаче, какво ли не! Докато един прекрасен ден  едно вече бившо гадже не ми каза, че харесвал един стар парфюм на Boss: "Woman". Задачата беше ясна- с цел да му се харесам, отидох и го потърсих-нали все за новите се хващах, и този до тогава все го бях подминавала. Още с първата глътка аромат така се влюбих в този парфюм, че оттогава един по един разкарах всички други и от години купувам и ползBам само него. Лек, наистина женствен, ненатрапчив, но траен и запомнящ се...Станал е нещо като моя запазена марка- никой друг около мен го няма (поне за 5 години не ми е попадала друга жена около мен да мирише на него!) , а всеки ме пита с какъв парфюм съм. Даже имам един колега който все се майтапи "бягай с тоя невероятен парфюм някъде по-далече в работно време, че като го помириша и съвсем други мисли ми идват в главата и не мога да работя! " Laughing

А иначе наскоро от чиста проба "краста" минах през Douglas и доста се помотах около парфюмите. Bamboo Ha Gucci ми хареса доста...Та ако има скоро "парфюмна изневяра", вероятно с него ще да е. Но голямата любов си остава Woman! Heart Eyes Heart

# 591
Ами аз така безпаметно се влюбих, нямаше какво да ме спре Simple Smile. При нас вече се стелят гъсти мъгли и ще го тествам на сетивата си утре. Може ли пример за топъл - гурме парфюм?
Flowerbomb Nectar.... в момента ми е фаворит-не мога да му се наситя-пръскам го сутрин,обед,вечер,преди лягане...с две думи-накара ме да полудея този парфюм Cupid

# 592
  • Бургас
maria62,отговарям ти тук в темата,защото си забранила да ти изпращат писма,парфюмът за който ме пита е този-https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html Аз съм съгласна с Deetron,много е прав,че масово харесваните аромати в световен мащаб тук ги плюем.Все намираме кусури и никога не сме доволни от нищо,включително и аз.Още помня какви кофти думи се написаха по адрес на Черният опиум например,а ЛВЕБ направо го направихме на нищо,но хора и вкусове всякакви.Аз обичам да чета и негативни ревюта/даже им се кефя повече/,това с хвалебствията за всеки нов парфюм ми идва в повече,хубаво е да има и негативни мнения.Ясно ми е,че не всеки харесва Мон примерно в което се убедих и днес,но и да чета кофти неща за него все тая,аз си го обичам!

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 17:18 от Bright Crystal

# 593
  • Viena
Мили дами, може ли да ми препоръчате нещо ново и модерно, сладко и нишово. Мерси!

# 594
Не е ново и модерно ,но веднага се сетих за
Скрит текст:

# 595
Мили дами, може ли да ми препоръчате нещо ново и модерно, сладко и нишово. Мерси!
О, много са! Дай повече уточнения.

# 596
  • Viena
Искам и дневен и вечерен.

# 597
Аз обичам да чета и негативни ревюта/даже им се кефя повече/.
И аз много обичам да чета негативни ревюта. Особено ако е за някакъв парфюм,който след първото помирисване съм решила,че е хубаво да си купя. Някак ме приземяват и ме карат да го тествам и тествам и тествам докато се убедя наистина,че е много мой или пък да се чудя на кой облак съм била за да го харесам.Е ако не е някаква луда любов разбира се ,тогава не мисля,а поръчвам.

# 598
Леля ми е на 75 години. Носи точно сладки парфюми, които аз не понасям, но на нея и лепват като ръкавица. Мирише ми на бонбонено детство. Майка ми е 10 години по-млада. Строгата елегантност на нейните парфюми също много и отива. Но тя друг натюрел. Парфюм се избира не само според възрастта. Експертите в темата трябва да знаят как се изготвя цветна карта за всеки индивидуален клиент. И според това, което се получи накрая, избираш групата парфюми и предлагаш конкретни имена. И двата парфюма не са по мой вкус, но това не означава, че на друг не ги харесвам.

Аз не съм запозната с цветната карта, може ли повече информация за този процес? Relieved

# 599
  • Пловдив
Цветната карта представлява един голям шаблон-анкета. Там са съобразени раса, цвят на кожата, цвят на косата, цвят на очите. Според това попадаш в определена категория. Не случайно на всеки човек, един и същ парфюм, мирише различно и има различна трайност. Не случайно се изучава структурата на кожата. Това има отношение към летливостта. На светла кожа и коса подхождат леките, ефирни и цветни миризми. Обратно, на мургава кожа и тъмна коса и очи мускус, кожа, тамян.....ориенталските нотки Но днес е важно да се продава онова, за което ти плащат да рекламираш. Никой не прави индивидуално събеседване. Никой не те насочва. Ето Ви този парфюм. Много е cool. Никога, ама никога не успяват да ми продават парфюм. Аз сама си го купувам. Според собствена преценка. Парфюм по описание няма начин да купя. Много често влизам с конкретно искане. Почти никога не ми посочват това, което търся. Към нишовите модерности съм крайно резервирана. За мен дискреността е водещ мотив. Парфюмът е интимност, а не показност. Може да усети мириса ми само онзи, на когото мога да позволя достатъчна близост. В никакъв случай не си позволявам да задушавам околните и да нарушавам личното им пространство.

Общи условия

Активация на акаунт