Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Благодаря, ще се опитам да го открия и помириша!

Има го и в дрогериите -Лили,мисля и в Дм. Лесно се намира.
Кристалче, с тези рози сега и на мен ми се прииска да го тествам. Тези парфюми, за които пишете напоследък са ми непознати повечето,но аз знам по-масовите. Вие тук сте парфюмни гурута направо. Тези рози в Бюти Зона има ли ги?
Много ми се иска и Роял На Е . А. да помириша,че го описахте хубаво,но с този велур не знам дали ще се спогодим. Много ми е любопитно обаче.

# 646
Роял аз така и не го намерих за проба и не посмях да го поръчам, но си поръчах друг парфюм😁. Освен това, получих от приятелка Pleats Please . Много интересен аромат,  напомня ми на нещо друго, което или аз съм ползвала, или някой в близкото ми обкръжение, но не мога да се сетя кой е парфюма. Още не мога да реша дали ми харесва😁, май не е лош, аз харесвам цветни аромати 😊

# 647
Кристалче, с тези рози сега и на мен ми се прииска да го тествам. Тези парфюми, за които пишете напоследък са ми непознати повечето,но аз знам по-масовите. Вие тук сте парфюмни гурута направо. Тези рози в Бюти Зона има ли ги?
Много ми се иска и Роял На Е . А. да помириша,че го описахте хубаво,но с този велур не знам дали ще се спогодим. Много ми е любопитно обаче.
Няма го Роуз Руж все още в парфюмериите в България. Ще дойде.
Засега само онлайн.

# 648
Денси, благодаря, а проба он лайн къде може да се намери.?
Аз най-накрая се сдобих с Кристал Ноар,след много дълго чакане.
Този аромат е невероятен! Човекът, който го е създал е гений!. Просто не мога да опиша колко много ми хареса-и това още от първото пръскане. Влюбена съм!
Знам, че е твърде масов и много харесван и вече разбирам защо. За мен е много интересен, интригуващ.
Типичен ориенталец. Досега ги избягвах умишлено ориенталците, защото тежките и силни миризми не са моите и мислех,че няма да ми допаднат. Мисля, че ще има сериозен шлейф. Боже от колко време търся нещо такова,хем да е сладко,хем да е силен,но не много, за да не ме боли главата,да е зимен, да е класен, да е шлиейфов,запомнящ се. Като вляза някъде са се усеща. Допада ми това, че усещам много нотки, и аромата се развива чудно, всяка една се усеща, а кокоса е съвсем лек и на върха, аз се притесянавах да не е твърде много кокосов, но не е. В началото усетих нещо силно и накъртващо-портокал и джинджифил или кардамона(дори като тамян долавям на моменти,което ми харесва също много). Най-много ми допада, че е кремест. ❤
Усещам от всичко по малко. Истинска наслада. Постоянно отварям бутилката и мириша. Пръснах толкова малко,а се усеща върху кожата и около мен, в косата, абе навсякъде. Смятам,че ще ми пасне и ще ми отива.
Впечатлена съм! Направо открих топлата вода ама..😂 съм най-накрая доволна и щастлива. Мисля да мирясам засега!
 Ще го нося с огромно удоволствие сега зимата. Що неща тествах, но го открих.
Много се надявам все така да продъл
жава ми харесва,защото напоследък след време с парфюмите не се разбирам.
Страхотен аромат уникален.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 09:25 от Мис Каролин Бингли

# 649
  Споменаваната тук цветна карта може да даде единствено и само насока, нищо повече.
  Моята лична истина е, че най-важното нещо в парфюмерията, е т.нар. биохимия.
  Всеки индивид различно поема ароматите. Кожата ни проектира по различен начин, и това няма нищо,
  ама нищо общо с цвят на коса, очи и тем подобни.
  Изключително много зависи и от хормони, от настроение (което отново се влияе от хормоните, особено
  при жените), от околна температура...
  Няма един универсален подход при избор на аромати, на мирис, който ще ни лепне като втора кожа.
  Някои хора се стремят да открият своят мирис, други не търпят един и същ парфюм за дълго- аз съм от
  тях.
  Предпочитам да бъда 'лаик' в нечии очи, но да не се задълбавам чак толкова. Ако някой иска да
  превръща темата в академична среда, в която да изпъкне поради ред комплекси и др. личностни
  специфики, то единствено и само ще си загуби времето- мнозина са опитвали подобен негативно-
  саркастичен тон, но с времето са се отказвали.

Да запазим страстта към парфюмите bouquet

# 650
Мис Каролин Бингли, тоалетната вода или парфюмната взе на Crystal Noir?

Да се внимава със Sunflowers Eluzabeth Arden, ако се поръчва сляпо. На мен лично на моменти ми мирише на мокро куче.

# 651
Парфюмната.

# 652
И аз тази година открих Кристсл ноар, ЕДП е моят. И в по-топло време вечер съм го носила.

# 653
Всъщност не знам какви са разликите между двете версии. Тоалетните води са една идея по-леки, а в парфюмните доколкото съм запозната концентрацията на парфюм е повечко. Не знам дали правилно се изразявам,но не съм специалист.
Сега разбрах коя е накъртващата нотка в началото, която избухва-джинджифила е!
Портокал и джинджифил в началото, съвсем ясно ги усещам. Точно по описание както е. Ех, и една идея коледен ще ми дойде, точно на време, просто съм очарована.

# 654
Двете версии на Кристал Ноар са много различни с различни съставки и развитие. Не са просто Едт и Едп.

# 655
Двете версии на Кристал Ноар са много различни с различни съставки и развитие. Не са просто Едт и Едп.
Ясно, благодаря.

# 656
  • Бургас
Мисче,аз като ти казвам,че си обсебена от това Версаче.Stuck Out Tongue Winking Eye Супер,че си се влюбила така,драсни ми ако искаш ще те запозная с Роуз Руж.Kissing Heart

# 657
Не очаквах така да ми хареса. Въпреки,че на познати съм го усещала и като съм го тествала ми е допадал. Пък и е много популярен,а на мен много трудно ми допадат такива и дори явно съм много трудна на аромати.

# 658
Във Фрагрантика защо е само една версия? И коя е?
Аз пролетта ги пробвах, не намерих чак голяма разлика.

# 659
И аз бих се радвала някоя дама да сподели разликите в парфюмната и версията тоалетна вода на Crystal Noir Versace, ако има наблюдения. Парфюмната вода е май по-старо издание, а сега се предлага вариант тоалетната вода предимно.
Прочетох мнения, че някои смятат тоалетната вода за по-малко кокосова и дори по-шлейфова. Ще е интересно да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт