Плачете ли на филми?

• 4 305
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Вчера моя големия син имаше рожден ден от вълнение цял ден плаках. Вечерта като седнахме - от дума на дума - поискаха семейството да разкажа за деня в който го родих- че като ревнах от вълнение де.

КАто се присетя и аз за раждането на моята принцеса и също си поплаквам!!! Емоции/ к'во да правиш???

# 31
  • Му Кинд Оф Плаце
Може да се развълнувам и да добия влага по очите, в много редки случаи-сълза. Нямам богата душевност, ама си го знам

# 32
  • Ямбол
Плача!И то доста често.

# 33
Мнооооого плача  Cry

По няколко пъти, голяма ревла съм, ама ме е срам, ако не съм сама и се крия. Ако съм сама си рева като магарица  Grinning

# 34
Поринцип много рядко се разплаквам - в годината веднъж я има, я не. Даже и отеътре да ми се къса всичко и да искам да  smile3514  сълзи не потичат. Но има много емоционални филми, които определено ми въздействат по този начин и  cry

# 35
Случва се, последно на Мол Фландърс. newsm45

# 36
Май, не се сещам за някои филм, на който да не съм плакала. Моето граничи вече с лудост.

# 37
  • София
Аха cry

# 38
  • София
Охо, и питаш .. рева като магаре и на филми, и на шоута, и на книги и на все ... дай ми повод и почвам  Laughing
И аз така. Само повод да има. Sick

# 39
Да, определено, ама ако видя ,че някой ме гледа и почвам да се хиля.... Sick

# 40
  • София
Плача, та се късам. yahoo_49 А като ми заплаче Мишел Пфайфър съм веднага след нея. Много заразително плаче тази жена, ей.

# 41
Плача, да. И някой бозав сериал дори може да ме разплаче. Но те сълзите ми текват по най-малкия повод, колкото и да съм се мъчила да го контролирам това нещо. Confused

# 42
  • Варна
Да

# 43
Последния ми стра6ен рев бе6е преди около година,когато умря доктор Грийн от "Спе6но отделение"..ей,моми4ета,ревах та се кьсах,изпла6их си 4овека! Joy
Бая рев отнесе и "Зелената миля"(или бе6е пьт....??? newsm78)

# 44
 newsm45Много! Разплаквам се даже и на привидно весели моменти, от умиление пускам някоя сълза smile3518! Ама аз съм си такава, ревлива...

Общи условия

Активация на акаунт