Любители на кучета - 85

• 31 768
  • 798
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ох ,бе Джой, така се смях с Киви.  Hug  Joy Прати ми я да даде пример на Харли. Мисля, че ако му взема клетка, в която да е затворен по 9 часа, ще започне да вие и просто не мога да го понеса. Също така в тая клетка ако ака и пишка, ще стане мазало, та мазало!

Лабрекс, много добре си го казала, благодаря ти! Сигурно звуча много безсърдечно и като ужасна мрънкалница, но както Харли ме ядосва и рева от безсилие, така почвам да рева, че не мога да си представя да го дам на някой и да остана без него. Целувам го по стотици пъти, гушкаме се. Какъвто е дявол, така може и да е най-милото същество, раздаващо целувки. Нищо де, днес ми е кофти, утре ще съм ок и балансът е налице.  Grinning

Аз изобщо и не му се карам за белите, които прави. Дори и не се ядосвам. Яде краката на масата, вече на няколко места е свалил мазилката от стената. Това не ми е кахър, ще извикам майстор и ще удари нова шпакловка и боя, но когато му дойде времето.  Wink

Елена, ама този малкият е уникален сладур!  Heart Eyes

Извинявам се за мрънканиците, но тук е единственото място, където мога да си излея това, което ме мъчи. Сега ще се стягам, пък след време сигурно пак ще избухна.  Crazy

# 721
  • София
Тонка, стискам и аз палци всичко да минава вече! То не бяха болести, не беше чудо! Пожелавам ти съвсем скоро да се смееш с глас на дрисливия период, а Харли да вземе да зацепи какво се изисква от него.
Бека ни дебне да си открадне гъбата, с която мием тоалетната, а ако и самата тоалетна е отворена ни носи четката. В събота празнувахме на ММ рождения ден и съответно врата на банята беше отворена и си показа магарията. Под масата се настанила и къса ли къса гъбата.
Още един въпрос, мажете ли лапите на кучовците с някакъв крем зимата? Чудя се дали да не и купя някакъв вазелин и да я мажа преди разходка.

# 722
  • о`майна лунна нощ е
Казах ти - не се сдържай. Тук поне срещаш подкрепа, макар виртуална. Друго си е да изпуснеш парата, а напоследък непознатите зад монитора са перфектният отдушник.

# 723
  • София
Още един въпрос, мажете ли лапите на кучовците с някакъв крем зимата? Чудя се дали да не и купя някакъв вазелин и да я мажа преди разходка.
Ох, най-накрая някой да пита нещо и да мога да отговоря.  Joy
джуджанка, мажа с пухкав крем от био масла. Нослето и възглавничките мажа, и стават лъскави и меки.
Скрит текст:

Поръчах го онлайн за дъщерята, но тя не го хареса и сега го ползваме аз и Харли. Върши чудна работа. Аз го поръчах онлайн, но някой беше писал, че го има в ДМ или Лили.

# 724
  • София - Рим и обратно
Аз ако го намажа това на лапите на моята свиня, тя ще го изближе на секундата и ще пита за още.

# 725
  • Bарна, морето, сините вълни
На мен също ми е полезен отговора ти, Тонка.
Точно вчера коментирах, че са му доста грапави лапите, дори леко напукани.
Кафе с мед, аз също има опасения, че ще си похапва крем от лапите... Grinning

# 726
  • София
Нямам опасения, а пълна сигурност, че няма да се задържи крема.
Ще си ходи грапава.

# 727
Аз мажеш миналата зима с кокосово масло непосредствено преди излизане (за да изуснем момента с близането), но само в -15 и сняг.
Не забравяйте, че колкото повече ги жалим, толкова повече се изнежват. Тази година сме и без яке, стимул да не се задушва много, а да движи дупето повече.

# 728
  • София - Рим и обратно
И аз съм решила да не я обличам тая зима. Макар че, вчера й трепереше гъзицата след вечерната разходка и банята.

# 729
Джуджанка, цял дунапренов матрак имаме издълбан от Рекс, направо яма като от взрив беше направил! Grinning Дунапрен и тоалетна хартия не понасяше като малък. При отворена тоалетна хващаше тоалетната хартия, размотаваше я и после я събирах из целия апартамент накъсана! И изгриза нов турски чехъл (и това съм го писала), дадох го на гостенин, той го събул под масата, говорим си ние сладко-сладко, като стана да си тръгва човекът, затърси нещо с крак, вдигна покривката и там наш Рексунко си лежи ни лук ял, ни лук мирисал, а до него камарка от плат, дунапрен, части от подметка. Така се смути човекът, щот нали нови чехли, а аз се хилих на глас, такава картинка беше Рекси с невинната си физиономийка и поглед. Joy Успокоих го накрая, че нищо сериозно не е станало. По-голям дерт ми беше да не е изял нещо от чехъла лакомията, ама нищо такова не изкара. Направо съм ги забравила тия му белички, Тонка, верно след време може би с глас ще се смееш на сегашните "трагедии"! Simple Smile Peace
А една приятелка, като имаше неприятности в службата, идваше и ми казваше:"Я ела да си поговорим за кучета, че ми писна от простотии!" Grinning Имаше овчарка. Та и аз да напиша на Тонка - оплаквай се колкото си искаш, със сигурност ще те разберем! Hug

# 730
  • Fort Worth, TX
Елена, кучето ви ака в хола на едно и също място, защото е маркирано и миризмата го води там.Докато не разкарате миризмата няма да спре.Нашия Джони беше намерил като беше по-малък  едно тайно място и докато го хванем кое е зор да видите.Когато направеше беля свива учите назад и директно си ляга в леглото по това познавахме , че има нещо.Въоръжена със спрея и всички съвети на Сизър Милър го отказах.Опръсках аз цялата къща нищо видимо .Следяхме го постоянно, но в един момент става изчезва за 1 минута, след което свива ушиите и се скрива виновно.Мъжа ми вика да знаеш има нещо.Почваме да търсим зад дивани, под дивани всяко ъгълче на мокета казвам ви хора нищо, ама нищо.Така до следващия ден ,в кото мъжа ми го хваща да пишка във въздуховода на климатичната система в./при нас излизат от пода това става във хола/Развинтихме решетката измихме я , измихме вътре после с ензима няколко пъти да му парира миризмата и до там.Няма ли миризма няма проблем.
Тонка не се обвинявай, а вземи клетката.Те не пикаят и акат там където спят, но имай предвид , че клетката трябва да му е по размер.Не да вземеш 3 пъти по-голяма клетка, защото тогава със сигурност ще се изака в единия край.

# 731
  • София
Като си говорим за бели, у нас много инциденти няма.
Изключвам яденето на забранени неща, кило захар, докато ме няма.

Обувките не сме си ги крили никога. Не ги е пипвала. И баш веднъж дойде една приятелка, говорим си сладко, излиза да се обува и оп изненадааа. Цялата и обувка нагризана.
Що срам брах.

# 732
  • София
Тцъ, клетка няма да купувам, категорична съм.

Аз обличам Харли с един елек, шушляков, отдолу с тънко поларче. Оранжево на цвят със светлоотразителни кантове. Мъжът ми го оприличи със служител в пътна помощ.  Mr. Green Слагам го не толкова заради студа, а за да не се мокри.

# 733
  • Fort Worth, TX
Ние дадохме нашата лепта със доста чифтове обувки и чорапи.Много обича чорапи.Скоро четох че-Доброто куче е измореното куче.Абсолютно вярно е.Трябват повече разходки и после са като талпи.

# 734
На Тонката ситуацията не позволява клетка, Харльо е сам по 9 часа, аз ползвах клетка, но при нейния случай би било мъчение, той не може  да стиска 9 часа и е ясно какво ще стане..

Лабрекс, шефа като му писне яко от работа идва и ме разпитва за кучето, а уж не обича Simple Smile
Креми, това за измореното куче е на 100 процента вярно.

Общи условия

Активация на акаунт