преди,преди това носеща 40номер обувки

Такива нерви ме тресат, че утре ще започна от сутринта чай от лайка за успокоение...Това чакане е кошмар, Виктор е станал много непослушен, не иска да спи, постоянно се тръшка за абсолютно всичко, което не е по негов кеф. С яденето вече е на свободен режим - яде когато и каквото пожелае...Но днес направо съм перко вече - рева цял ден за какво ли не, скача и се блъска нарочно в мен, вече кръст не ми остана....В градинката бутал децата - нетипично за него, обикновено е добронамерен...не е като да не се отбранява, но не удря и напада. До днес всъщност...Уф, да раждам, че може да се окаже, че в болния ми мозък е проблемацията 
То е за Фубаво, но все пак ще е уморително...А финансите - може даже и по- евтино да ти излезе отколкото ако се решиш в БГ да отидаш на море...
! Много минА, малко остана. Добре че поне свършиха жегите, представям си какво ти е . На мен напоследък ми се налагаше да оставам често на саме със 8 месечната ми племенница и Ева и на моменти виждах голям зор. Ама то е, защото нямам тренинг с две
. Ега ти и август месец, представям си септември какъв ще бъде
.
.
)). 

Голямо мрънкало съм станала, не мога да се позная...Аз ще се пробвам да дойда на 2ри в парка, може после и по кафенце да пийнем...Като за последно преди бебешорските изпълнения...
нещо не й хареса, когато я записвахме
. Дано бързо да се адаптира след почти 2 месеца бабиндом 

, а и работа вкъщи свърших...и един филм гледах... На горкото дете обаче сутринта не му се тръгваше хич. Свикна си с мен вкъщи и стана с нагласата да си хапваме и да гледаме за кувуйчо-кувуйчо и байо-байо