Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 826
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
Ние отдавна знаем, че вече няма да е безоблачно щастие, целувки на излизане, целувки на влизане. Ще има драма, екшън, сълзи, сополи, после ще се появи психото, пак ще е страховито и така. Евентуално към 54-ти епизод ще се оправят нещата Simple Smile

# 676
Ние отдавна знаем, че вече няма да е безоблачно щастие, целувки на излизане, целувки на влизане. Ще има драма, екшън, сълзи, сополи, после ще се появи психото, пак ще е страховито и така. Евентуално към 54-ти епизод ще се оправят нещата Simple Smile
Е така е, то иначе няма да има сериал.
Важна е думата "партньоре" Heart Пълнят ми сърцето!

# 677
Олеле 😁 Нищо няма да е същото предполага промяна в отношенията. В каква посока остава да гадаем. Изпитанията често сближават хората още повече. Мисля че случаят ще е точно такъв, но да видим. Това “Партньоре ❤“ ми вдъхва увереност.

Ама направо ни разбиват днес!

# 678
Тя и миналата година написа, че трудностите за д-р Огнянова тепърва предстоят и се заредиха отровни думи, проблеми с трансплантацията и т.н., пък накрая си бяха заедно и щастливи.
Сега ще е много трудно, със сигурност и ако почнат една борба да забременее, гаранция, че няма да бъде същото нищо. Просто ни дадоха 10 епизода, в които те бяха спокойни, щастливи и просто се радваха на любовта си, което от днес приключи, почват драмите.

И мен обръщението ѝ към Велислав ме радва много. Прекрасен екип са двамата Heart

# 679
И аз тъкмо я видях в инста, въобще не обърнах внимание на другото само на "Партньоре Heart", бях така:

# 680
Майче, аз съм така като гледам в началото на заставката имената им едно до друго. Винаги ме изпълва с умиление Grinning

# 681
Ех, че ми радват душата Диана и Велислав 😊🤗 Готини, позитивни, да ти е кеф да ги гледаш 💕.

Довечера май няма да се спи от вълнение 🤣.  Аз вече съм 100% сигурна, че тестът ще е положителен. Но уви Захариев ще се наложи да махне бебето. След такова преживяване, определено нищо не може да е същото.

# 682
Днес е като Коледа - анонс със заглавие за един от тримата, нови снимки, милия коментар на Диана, а и епизод, който ще ги гледаме повече от две минути!
Toва е заради рождения ден на Вера, намазахме покрай нея Bowtie

# 683
Абе ква промяна в отношенията, кви 5 лева Joy
Довечера ще е мега якоооооо

# 684
Искам да ви кажа, че топлината в отношенията им, удоволствието да работят заедно, близостта, взаимната грижа и признанието на Диана, че това е най-страхотния партньор по цялото земно кълбе, са нещата, които ми пълнят сърцето повече от всеки сюжет, който биха могли да ни разкажат в сериала.

# 685
МОСКИ!!!!! АХА, АХА!! Пишел мислите ми! И аз това искам да кажа!
и да ви поздравя с една песен

https://youtu.be/-SpB6F6JgQQ

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin' you to beg me.
I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'll shine up my old brown shoes.
I'll put on a brand new shirt
I'll get home early from work
If you say that you love me.
Didn't I, didn't I, didn't I,
See you cryin' (cryin, cryin').
Oh, Didn't I, didn't I, didn't I,
See you cryin' (cryin, cryin')
Feelin' all alone without a friend
You know you feel like dyin' (dyin', dyin').
Oh, didn't I, didn't I, didn't I,
See you cryin' (cryin', cryin').
Скрит текст:
I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'll shine up my old brown shoes.
I'll put on a brand new shirt
I'll get home early from work
If you say that you love me.
Didn't I, didn't I, didn't I,
See you cryin' (cryin, cryin').
Oh, Didn't I, didn't I, didn't I,
See you cryin' (cryin, cryin')
I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 18:13 от Анонимен

# 686
Hе е толкова глупава да издаде, ако следва обрат в сюжета и край на партньорството, нали  Thinking
A и мисля, че ако чете коментари, би трябвало да е отвратена от стринките, толкова колкото нас  Laughing, така че едва ли ще има дава хляб, да им захранва фантазиите предварително  Laughing
Да се надяваме, че Mарио и Зорница просто приключиха с безоблачното щастие и ще трябва да минат през известно количество трудности, докато го заслужат отново.

Искам да ви кажа, че топлината в отношенията им, удоволствието да работят заедно, близостта, взаимната грижа и признанието на Диана, че това е най-страхотния партньор по цялото земно кълбе, са нещата, които ми пълнят сърцето повече от всеки сюжет, който биха могли да ни разкажат в сериала.
И на мен.  Heart Eyes

# 687
Сладурчета, можете ли да изпишете темата до 8 без 15? Не ми се прави нова по втеме на епизода
То може и след епизода де, ама

# 688
Злати, предният път, когато Диана написа "Благодаря на моя прекрасен и изключителен партньор" част от коментарите бяха, че явно това е края на партньорството им и тя се сбогува с него. Grinning Така че Диана каквото и да напише, техните фантазии са захранени вече и в инстаграм вече има коментар, който казва нещо като - супер, време беше да се върнете при Банков Joy

Аз мисля, че просто визира трудностите, които ще трябва да минат занапред, които няма да са никак, никак малко.

# 689
Hе е толкова глупава да издаде, ако следва обрат в сюжета и край на партньорството, нали  Thinking
A и мисля, че ако чете коментари, би трябвало да е отвратена от стринките, толкова колкото нас  Laughing, така че едва ли ще има дава хляб, да им захранва фантазиите предварително  Laughing
Да се надяваме, че Mарио и Зорница просто приключиха с безоблачното щастие и ще трябва да минат през известно количество трудности, докато го заслужат отново.

И на мен.  Heart Eyes
Злати, размахвам ти пръст 😁 Какъв край на партньорството, какви пет лева. Те ако му сложат край, за мен финала на сезона ще е днес 😂
Споко, ще се пукнем от вълнение и умиление 😊

Общи условия

Активация на акаунт