Липсвахтееее ми. 🤗🤗🤗
Не знам от къде да започна , защото имах много за четене.
Ще започна с големи благодарности към Айрето 😍 за новата прекрасна тема , на която нищо не ѝ липсва!
Нека да я изпишем с удоволствие. 😊 А ти,Айре 😍 отново си свършила чудесна работа. 💐🤗❤
Фенче 😍
Ее , зарадвах се , че съм ти липсвала. 🤗
Не знам все още какви са ми чувствата относно новото попълнение в “Сблъсък”. Онур ми е сякаш безразличен , честно казано с нищо не ме е грабнал и аз не мислех , че бяха добра двойка с Туба. Но щом са го избрали значи има добра причина.
За Секиз не мога да кажа нищо. Както сами се досещате нямах време да изгледам тези епизоди с негово участие. Но пък от вашите постове разбрах адски много, за което благодаря. Макар и като гост в “Езел” този негов образ мисля , че има голяма тежест и важност. Аз никога не бих забравила лошия му поглед. И как този човек всъщност е бил Мехмед, ами Халил...
Думите са излишни.

Както знаете сега почнах да гледам СЮ. И съм доста афектирана , че нямам време да продължа с гледането. 😫 А толкова ми хареса и не искам да остава да виси във въздуха и ще се радвам , ако имам повече време , за да наваксам пропуснатото.
Мисля си , че Кузей почти е станал един от любимите ми Къванчови герои. Толкова добър,честен,справедлив,истински мъж,добродушен, с едно голямо сърце. И все недооценен,пренебрегван ,унижаван,виновен без вина. И от кого- от майка си и брат си. Просто нямам думи да опиша този оригинален и прекрасен сюжет. Обожава Кузей със всичките му плюсове и минуси. ❤❤❤

А за Музафер какво да кажа. Пак благодарение на Вас се докоснах до този , за мен, шедьовър. С тази роля Къванч отново доказа какъв Голям талант има. Да, не е само красотата, важен е таланта, способностите. А той толкова добре се справи като Музафер. Не, изразих се погрешно, той е Музафер. Аз изпитах неговата болка, неговите трепети- на поета Музафер. Докоснах се до този велик човек. ❤❤❤

А със “Сблъсък” има ли нещо ново освен присъединяването на Онур?
А да - ще участва и актьорът , който участваше в Ичерде- “мюдюрум-а”. Но не знам как се казва. 😀
Радвам се , че имаме и нови момичета и че новият сериал бива очакван от много фенове.
Благодаря ви още веднъж! 💐
Лека вечер! 🤗🤗🤗
сложих Башак в последния момент.Мисля ,че знаеш . че след Киво най-харесвам съпругата му!

Хазал, Керем и Киво
Честно казано, Хазал доста я позаразях, ама да видим другите двама как ще ги съвместя....
Трудна работа. 

Наистина липсваше, радвам се, че се включи , днес не те очаквах честно казано, хубаво ме изненада 

уби ме с тези колажи