VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 198
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата , smileys Blush

Делта , мисля , че трябва да те поканят на някой лайф да се изкажеш за Ванчето ... като гледам май ти си и единствения върл фен Grinning

Кулагин бил нападнал горката възрастна женица People No Good

Кога ще е финала ?

# 16
Утре ще гледам колкото да видя пенсионера водещ и напъните му да изкара мутрите и тарикатите отново модерни.

# 17
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Аз стискам пали да закрият сезона по-рано. Не че имам кой знае какви очаквания и за Ол Старс, обаче нали надеждата умира последна. Все повече наблягат на евтини провокации и некадърен сценарий.

# 18
Не думай, дано не го дадат на Ваня, който и да излезе...

# 19
Привет и благодаря за темата! Дано не ви обидя, но напоследък и в темата не е интересно. Натъжава ме , че една 60 годишна жена наричаме “възрастна”. В наши дни това си е съвсем активна зряла възраст , в която хората работят, радват се на отгледани деца, пътуват и празнуват с приятели. Надяват се на хоризонт от поне 20-25 години пред себе си, спортуват и т.н. За мен прилагаме стереотип. Който не е валиден в наши дни и обижда връстници на Ваня. Лека вечер и повече личен живот извън ББ , особено на някои участници с характеристики на механичен музикален възпроизводител на звукове.

# 20
  • Варна
Благодаря за темата.
Не харесвам Божка

# 21
Петя, от предната тема си питала за рекламната агенция, в която работи Папи.
Имат си сайт, в който  описват кампаниите си. Не всичките им реклами са телевизионни спотове. Някои са онлайн, например.

Saatchi and Saatchi BG

Btw аз не вярвам много-много на медии като Блиц, Пик, Хотарена. Някои клюки може и да са верни, но други не са. Никога не можеш да си сигурен. Това го казвам защото си зачекнала темата за хонорара на звездите. Ние няма как да знаем, дали тези космически суми, за които се пише, не са спекулации и умишлен ПР от страна на предаването.

# 22
Искам или да излезе Петко и да се стреснат малко тези вътре, или да е Роузи и да даде щита на Ричко. Този сезон ми е доста скучен, за жалост не възлагам кой знае какви надежди и на Ол старса. Whistling

# 23
Да, намерих ги и се разочаровах, но не съм изненадана от това. Божка като рече, че половината български реклами били техни, си представях нещо по-впечатляващо..
И за мен Ваня не е много възрастна. Т.е. възрастна е, не е млада, но дори не е в пенсионна възраст. А се държи като пенсионерка.
То и Кънчев не е дърт - само така изглежда. Мисля, че няма 60.

# 24
Жените ще царуват в новия сезон на VIP Brother през есента по NOVA. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина.  Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефира през есента, а темата "Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност. в ръцете на дамите.

Да бе ДААА
Значи , аз съм дама и искам искам П*тко вън утре ББбеееееее

# 25
  • Испания

То и Кънчев не е дърт - само така изглежда. Мисля, че няма 60.

На 57 е.

# 26
На 60 не си дете или млад, съвсем нормално определение си е "възрастна". Нищо не ѝ пречи да живее активно, както и на много други. Това, че избират да се правят на жертви е друг въпрос.

# 27
Тогава писъмце до ендемол има резон. Ако не са се светнали покрай ниския рейтинг.

# 28
На Пепи Ханс му лъсна липсата на талант с тази песен. Сам се закопа.
Май Божана е най-артистична от цялата група. Ваня трябва да я вземе да направят общо парче - на една бутилка ракия (за Божана). Парчето трябва да се снима на фона на Кулагин, защото така ще се активират и мобилизират да дадат повече от себе си.

# 29
Благодаря за  новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт