VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 942
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 980
Каква е историята с Ваня и сина й с тортата 😂 изпуснала съм
Разказваше на Кулагин как взимала сина си и отивали заедно до една сладкарница и си купували огромна сладоледена торта и тя я разделяла по средата и започвали да я похапват бързо бързо. И тя понеже ядяла по-бързо като стигнела до неговата половина, все крадяла от него. И това й било любимо занимание за тях двамата.

Свинската идилия ...

# 1 981
Ваня защо яде с ръце? Физиономията на тази жена е ката на надзирател в концлагер. И това сестринство дето го пробутва На Мира ми идва малко лесбиан. Тотално е объркана тази жена. Хич ни и искам пеенето. Може точно то да е омагьосващо ама в лошия смисъл щом кара хората да плачат.

# 1 982
Маймун и Козел нещо си повярваха, че са най-силните играчи. Така са им го набили тоя наратив в главата, че чак и те го подхванаха.

Ако знаят какви смешници изглеждат пред телевизора... Joy
Стефан пак вдигна кръвното.
Мъхъм Joy

# 1 983
Леле каква психопатка е тая Ваня, тя наистина изкука обаче , съвсем сериозно мисля че мръдна  вече, ама папи добре и каза че няма логика тя поведение. Супер е зловеща

Добре де, какво не разбрахте?
Отиде да каже на Стефан и Папи, които са от нейния отбор, че не харесва войните, разбирай побойниците. Кой е побойникът, дето намаризи Наско? Петко. Да им даде наклон да го номинират. Какво толкова трудно за разбиране?

Стефан пък реши, че тя него нещо го кове. Защо така реши? Защото не я харесва и през ум не му минава, че тя пък може да го харесва. Смята, че чувствата са взаимни. Грешка, която МНОООГО хора правят в живота по отношение на приятели, близки...Тя обаче след това разбра, че той не я харесва и така.

# 1 984
Обаче аз всеки път като видя Ваня и ми изниква в главата историята с тортата и сина й!

Тази история за тортата тук в темата ли е коментирана? Изпуснала съм я, би ли я разказала накратко?

# 1 985
  • София
Историята с тортата е, че Ваня и сина й са успяли да изядат двамата една сладоледена торта.
И неведнъж! Редовно си купували по една от намкояси сладкарница и и сядали с по една лъжица, като Вана правела резка по средата... Stuck Out Tongue Winking Eye  Чудна гледка ще да е било... Joy

# 1 986
ДБУ!
Никой,ама никой не мога да си харесам за финал.А аз съм човек,който искаше тризначката да спечели,а дори не помни другия финалист.Драма.

# 1 987
  • София
Обаче аз всеки път като видя Ваня и ми изниква в главата историята с тортата и сина й!

Тази история за тортата тук в темата ли е коментирана? Изпуснала съм я, би ли я разказала накратко?
Не, тя я разказваше на Кулагин, при това с една гордост в гласа, едно такова закачливо! Блях!

# 1 988
Историята с тортата е, че Ваня и сина й са успяли да изядат двамата една сладоледена торта.
И неведнъж! Редовно си купували по една от намкояси сладкарница и и сядали с по една лъжица, като Вана правела резка по средата... Stuck Out Tongue Winking Eye  Чудна гледка ще да е било... Joy
И много възпитателно за детето! Hands Clap Hands Plus1

# 1 989
  • София
Купувала една голяма сладоледена торта, реже я на две и я изяждат двамата със сина и.
Голям праз, аз ще я изям сама, нищо, че съм 50 кила. Сладолед обожавам.
Там е работата, че тя не е яла само това.

# 1 990
В добавка да кажа. , че Ваня има период на по 1 кг шоколад аеро на ден- пей така за разтуха...

# 1 991
И синът на Ваня разказваше тези случки като мил спомен, когато преди време Ваня и син гостуваха на Гала.

# 1 992
Леле каква психопатка е тая Ваня, тя наистина изкука обаче , съвсем сериозно мисля че мръдна  вече, ама папи добре и каза че няма логика тя поведение. Супер е зловеща

Добре де, какво не разбрахте?
Отиде да каже на Стефан и Папи, които са от нейния отбор, че не харесва войните, разбирай побойниците. Кой е побойникът, дето намаризи Наско? Петко. Да им даде наклон да го номинират. Какво толкова трудно за разбиране?

Стефан пък реши, че тя него нещо го кове. Защо така реши? Защото не я харесва и през ум не му минава ,че тя пък може да го харесва. Смята, че чувствата са взаимни. Грешка, която МНОООГО хора правят в живота.
Всичко разбрахме,спукой се. СупиШка да предложа?

# 1 993
Тaя Вaня е чудовище. Истинско и реaлизирaно. Дори не могa дa повярвaм кaкво ужaсно зло е, не, не, тя го е изялa и злото е стaнaло Вaня. Отврaтителнa женa. Мaй тaя е единственaтa, която сринa до тaкaвa степен имиджa си, който потънa в дебелите и плaстове слaнинa и злобa, че чaк се удaви и никогa нямa дa изплувa, поне зa мен. Отврaтенa съм.

# 1 994
Ужас, Божана седи като квачка, чакайки Петко да вземе картечницата, ама няма да дочака.

Общи условия

Активация на акаунт