VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 503
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 970
Добрютро. Веднага си поправям изискванията. Искам един сезон със следните участници:

1. Черната Златка
2. Русата Златка
3. Лора Караджова
4. Тризначките
5. Пацо

И през целия сезон да имат изпити по различни предмети от 1-ви до 4-ти клас, а след това да ходят на училище

п.п. Въпросите вчера не бяха от 4-ти клас, а от 5-ти и 6-ти. И ББ май не знае от кой клас са въпросите. А като видях, че всеки сезон са едни и същи е ясно и сценаристите колко са учили едно време. Само това си знаят и затова само това си питат

# 2 971
Добрютро. Веднага си поправям изискванията. Искам един сезон със следните участници:

1. Черната Златка
2. Русата Златка
3. Лора Караджова
4. Тризначките
5. Пацо

И през целия сезон да имат изпити по различни предмети от 1-ви до 4-ти клас, а след това да ходят на училище

п.п. Въпросите вчера не бяха от 4-ти клас, а от 5-ти и 6-ти. И ББ май не знае от кой клас са въпросите. А като видях, че всеки сезон са едни и същи е ясно и сценаристите колко са учили едно време. Само това си знаят и затова само това си питат

Освен изпити всеки ден, да им пускат ток за грешни отговори Naughty

# 2 972
  • София
Патрашката пак искаше да нагласи Мира както си му е ред, ма не смее Joy

# 2 973
Това да моите фаворити за финала

# 2 974
Сега прочетох какво сте писали; извинявам се, но интимен гел се вика на един вид душ гел - убедена съм, че нямате предвид, че са си мазали краката с това...

Пфу, в момента съм си у нас, пуснах Гала да видя какво правят и гледам надпис "Какво можем да научим за златната напитка" -  познайте какво си помислих....

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 10:32 от Petia Ivailova

# 2 975
100% са казали отговорите на Петко, той затова накрая се нави да участва. В началото го беше срам да не се изложи, но после много рязко обърна палачинката. Това, че се нави, защото му казаха, че няма да му пускат ток беше само за заблуда. Съмнявам се въобще да са пускали на някого.

# 2 976
Не е за хора със слаби нерви:  Flushed

Скрит текст:

# 2 977
Сега прочетох какво сте писали; извинявам се, но интимен гел се вика на един вид душ гел - убедена съм, че нямате предвид, че са си мазали краката с това...

Пфу, в момента съм си у нас, пуснах Гала да видя какво правят и гледам надпис "Какво можем да научим за златната напитка" -  познайте какво си помислих....

# 2 978
  • София
.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 14:24 от Shatzi

# 2 979
Това да моите фаворити за финала

[/quote

И моите  Peace

# 2 980

1. Черната Златка
2. Русата Златка
3. Лора Караджова
4. Тризначките
5. Пацо

Е не така - Рени и Дебора де са?!?!?!

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:53 от pepi_r

# 2 981
  • густо майна Филибето
Русата Златка защо?
Аз бих добавила Динко към учениците, вчера някой го припомни с неговото Кошийдем. Някакво писмо беше писал във Фермата......
Скрит текст:

# 2 982
  • София
Русата Златка не се класира, но Десислава със столицата на Италия - Милано Joy си е баш за там.

# 2 983
Това писмо на македонски ли е?

# 2 984
  • София
п.п. Въпросите вчера не бяха от 4-ти клас, а от 5-ти и 6-ти. И ББ май не знае от кой клас са въпросите.
E, то е все тая от кой клас са въпросите, според мен е еднакво обидно да ти задават такива за четвърти или шести клас.

Общи условия

Активация на акаунт