VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 313
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 375

Свободно дава...не вдигат Rolling Eyes
Ванче...хапваш ли , филийки има ли...

# 3 376
  • густо майна Филибето
Бях чела нещо за социалните роли при плъховете - поставят една група в изолирана среда (заради експеримент) и винаги се наблюдава определен модел. Разделят се на лидери, слуги и индивидуалисти... В момента не мога да намеря подробна информация в нета, а ми се искаше... Както и да е, мисълта ми е, че явно и при хората се получава нещо такова. Като естествено, индивидуалистите може да са жертви, или да са като Ники Сървайвъра (който, между другото също се държа просташки във ВБ, но това не го прави по-малко индивидуалист).

П.п. Едно допълнение, което също си спомням (не че има връзка с метафората) - лидерите почти винаги умират от инсулт, заради напрежението от усилието да запазят властта си.

Може и да е друг експеримент, но мен силно ме впечатли този, и той е свързан по-скоро с демографията http://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Kak-raiat-se-prevrashta-v … n_Jqn0kuCVdryeJhM
Провеждан е 25 пъти, за да са сигурни в резултата.

# 3 377
  • Варна
А едно "извинявай" към лекарката сети ли се да каже? Защото да я обидиш и после от страх да не би да не те прегледа да се позовеш на Хипократовата й клетва е егати наглостта! Пък тя дето 10 години е учила как се спасяват хора и още 20 го е практикувала да седи в неудобство и 30мин да ти слуша тирадата, колко ти е важно недъгавото пръстче за слагането на сенки?!?!? Олигофрен!

# 3 378
  • София
А едно "извинявай" към лекарката сети ли се да каже? Защото да я обидиш и после от страх да не би да не те прегледа да се позовеш на Хипократовата й клетва е егати наглостта! Пък тя дето 10 години е учила как се спасяват хора и още 20 го е практикувала да седи в неудобство и 30мин да ти слуша тирадата, колко ти е важно недъгавото пръстче за слагането на сенки?!?!? Олигофрен!

Закъснял ти е коментара Joy
От преди "Балканската война" Stuck Out Tongue Winking Eye
Дреме му на Кулагин и на докторката, която сама се вкара в този цирк.
Не там, както се казва.

# 3 379

Веско, тряше ми преди, да удариш едно рамо на слабата съпротива срещу недоразумението К. в темата...сега вече с този тъп сезон е свършено и слава Богу! Толкоз с К. - три-минутната му слава вече отмина с приключването на този ВБ. След месец никой няма и да се сеща за него. Simple Smile

# 3 380
  • Варна
Ок! Актуално. Мисля, че и той заслужава своя песничка!
Нещо като от Джанго зе ми е в глвата:

"Грешка, грешка обърках играта, голяма грешка. Йе-йе
Грешка, грешка обърках земята, голяма грешка.

Ваня и Божана, с шише и с тигана
за нещо търсят ме май?
Оплюх ги в играта, натрих им лицата
сега ще им бягам докрай ... край!" Notes

ДелтаАзимут, не е късно! Не!

# 3 381
Между другото някой знае ли Лора как се издържа? Не вярвам да има достатъчно участия..

# 3 382
  • София
Между другото някой знае ли Лора как се издържа? Не вярвам да има достатъчно участия..
Лора има баща. Нарочно го подчертавам. Изобщо не и трябва и да работи. Осигурена е.

# 3 383
  • Варна
"Петко и Папи, с големите лапи
ме търсят за боксов двубой
ръце за душене и Плачков протяга
да стисне врата ми и той ... бой!

Грешка, грешка ...

Всички ме псуват, на мен не ми пука,
защото съм зодия ГЬОН.
И фенове имам и те са стотици,
но хейтим като милИОн ... гьон!

Грешка, грешка ... " Notes

Трябва да се пипне още малко ... ше стане!

# 3 384
  • София
Много си зле чуЕк. Честно.
Ходи и потърси докторицата докато е време Simple Smile)))))

# 3 385
Това за мишките е интересно, но аз имах предвид експеримент конкретно свързан със социалните роли - сега намерих нещо - мисля, че става дума за същото, въпреки, че е съкратено и написано в контекста на друго изследване. Експериментът е с плъхове, сигурно затова вчера не открих инфо (търсих за мишки...); проведен е от Дидие Дезор. Изводът от него е, че като се събере една групичка плъхове в малко затворено пространство, винаги се разделят на едни и същи социални роли - лидери, слуги, независим и жертва (вчера слях жертвата и индивидуалиста, може би защото допуснах, че независимият винаги ще е на прицел, но естествено, това си зависи от индивида - дали сам ще се остави да бъде жертва, или не).
Явно наблюдаваме същото - групичката намалява, а социалните роли се преразпределят и моделът се запазва. Чудо на природата Wink

# 3 386
Веско, направете със съфорумката Мари, тема за свободни съчинения и тия лирически отклонения си ги поствате там.
И според мен Лора си е осигурена финансово от баща си и работи по-скоро за кеф и "купониране".
Нещо яко ми затъпя вече това предаване. Върви ми само на фон, докато върша нещо.
Най-интересното от вчера бяха диалозите между Мира и Ричко. Пък как го плюеше...сега са дружки. Може да й направи намаление да я тренира навън 😂😂😂

# 3 387
  • густо майна Филибето
Трудно ми е да определя доколко Рози беше независима, на този етап май Божана се опитва да влезе в тази роля, с последните й совалки и сдобрявания.Но не мисля, че е излязла от влиянието на Петко.

# 3 388
  • София

Прочете и две мнения за себе си от фенове, което ми се стори малко излишно. Bowtie
И двете мнения са от някакъв без лице и без нищо в профилите си(в единия само чужди снимки, в другия нищичко).И аз ги четох, толкова восокопарни,че чак безсмислени. Нормален човек това не може да го напише.

# 3 389
Според мен, Рози беше по-скоро жертва. Интересно, че Ричко никога не е бил в тази роля, понеже все е под крилото на някого - дори когато му се подиграваха, Петко му беше патрон.

Общи условия

Активация на акаунт