VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 202
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 540
Не разбрах какво прави Ричи, моли ли се...

Как да ти обясня...няма да разбереш. Сложно е...и дълбоко. Терзае се...измъчва се...всякви чувства бушуват в него....

# 3 541
  • Испания
Кой туй луксозно кутийче...?

Специално. Библейско.

Няма да ѝ стигне, по-добре един кашон...

Ама нищо не четете, Начи! Казах, че съм подготвила достатъчно количество за една седмица. Това е само мострата.

Освен това много се терзах във връзка с Апчетата, които пие. Но намерих разрешение на въпроса.

Пие си Апчето, изяжда поставката. Чиста работа!

# 3 542
Miglena Angelova
25 de octubre a las 21:55 ·

Лицемерието винаги взема жертви. Първата жертва обикновено е самият лицемер..., когато го хванат. Правиш се на герой пред някого, зад гърба на другия, но нямаш нито характера, нито зъбите да издържиш да съобщиш мнението си директно. И, когато те спипат - започваш да се въртиш като мишка в колело и да извърташ, да извърташ, обясняваш се... и все повече се заравяш в собствената си кал. Тъпо, тъпо.
Тъпооооо.

Това към Мира Добрева ли е?

Миглена харесва и някои миски, които на мен не ми допадат много в лицето, но това е нейно право.

Не съм съгласна с Миглена. Лицемерието е порок само между приятели и роднини.
За всички останали си е съвсем в реда на нещата да се държат възпитано пред нас, а зад гърба ни да говорят каквото им душа сака - аз наричам това добро възпитание. Не можем да се харесаме на всички и каква е файдата да знаем какво хора, които не са фактори в живота ни, мислят за нас? Има ли някакво значение и защо трябва да ни пука?

# 3 543
Аз наричам това селски клюкарлък. Но и селските клюкарки, го мислят за добро възпитание. Отритват всеки, който не сплетничи зад гърбовете на хората с тях, или всеки, който е честен.

# 3 544
Аз наричам това селски клюкарлък. Но и селските клюкарки, го мислят за добро възпитание. Отритват всеки, който не сплетничи зад гърбовете на хората с тях, или всеки, който е честен.

Ми...голям праз. Да си клюкат там, щом ги кефи. На мен лично ама въобще не ми "накривяват калпака". Simple Smile

# 3 545
И в предишна тема написах - едно е да ме обсъждат зад гърба ми (това е съвсем нормално), друго е да се доукрасяват неща и да се обсъждат пълни измислици - хората, които правят това, са изроди. А тези, които обсъждат, съчиняват и вярват на лъжи, а след това се правят на приятели, не заслужават да дишат.

# 3 546

Ми...голям праз. Да си клюкат там, щом ги кефи. На мен лично ама въобще не ми "накривяват калпака". Simple Smile

Е, много ясно, за теб това е добро възпитание, какво да ти криви калпаците ...

# 3 547
И в предишна тема написах - едно е да ме обсъждат зад гърба ми (това е съвсем нормално), друго е да се доукрасяват неща и да се обсъждат пълни измислици - хората, които правят това, са изроди. А тези, които обсъждат, съчиняват и вярват на лъжи, а след това се правят на приятели, не заслужават да дишат.

Еее, това вече не е лицемерие, а злоба, породена от ЗАВИСТ. Винаги.
Важно е добре да подбираме приятелите си - усетя ли завист, режа завинаги (завистта няма лечение). А роднини, които ни завиждат, да отстраняваме своевременно. Има си адвокати, ако са необходими някакви контакти с тях.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 15:23 от DeltaAzimut

# 3 548
Имам такива познати, за съжаление. И до днес не мога да ги разбера - дали пък си мислят, че не знам какво са приказвали... Според мен са наясно, просто са безгръбначни..

# 3 549
Имам такива познати, за съжаление. И до днес не мога да ги разбера - дали пък си мислят, че не знам какво са приказвали... Според мен са наясно, просто са безгръбначни..

Когато аз разбера и отрежа, спира да ми пука кой и какво разбрал или не разбрал. Вадя от сърцето си и го заключвам. Така че е важно какво аз съм разбрала. Завистници около себе си не държа. Освен колеги, но тях няма как да отрежа, та свеждам контактите си единствено и само на професионално ниво. Кофти е човек да има колеги, които му завиждат - големи проблеми могат да му сътворят...и понякога се налага смяна на местоработата (и това упражнение съм го играла).

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 15:30 от DeltaAzimut

# 3 550
  • Испания
Говори Биг Брадър!

Альооооооооооо, публиката! Подготвихте ли се за посрещането на утре, та сте се разпасали в темата, м?

В цяла България /по села и по паланки/ мало и голямо пРАжи мекици, та се къса.

Скрит текст:

# 3 551
Между другото, според мен утре няма да излезе само един човек - ще са Божана и Ричи.

# 3 552

Как си личи, че водещата нищо не е гледала

Изгледах го и аз, за да съм в крак с актуалните теми във форума...

Останах шокиран - Лора имала едно 40 минутно участие - на детски рожден ден?!? Кой родител плаща на Лора да изпълнява НЕЙНИТЕ песни на детски рожден ден?! Close Scream

# 3 553
мира изглежда отвратително към края на промото за Понеделник.

# 3 554
  • Испания

Останах шокиран - Лора имала едно 40 минутно участие - на детски рожден ден?!? Кой родител плаща на Лора да изпълнява НЕЙНИТЕ песни на детски рожден ден?! Close Scream

Не е задължително да пее нейни песни. Освен това може участието ѝ да е в ролята на аниматор.

Общи условия

Активация на акаунт