VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 89 063
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 30
  • в резерват
Ендемол взимат едни пари, нещо "като за под наем" , за да могат да им правят предаването.
Вероятно обаче имат някое условие и възможност за санкции, ако се излиза извън общите условия. Ние можем да предполагаме, че нашите имат много издънки. Обаче няма как да знаем , кое как им е в договора.  Но предвид това, че имаме съфорумки, които гледат  формата и в други държави, може да се направи съпоставка, че в България е пълна бутафория. С две думи може и да може някое писмо до Ендемол да свърши работа.

# 31
този скандал с РозмариН и Ричи го раздухаха за да замажат простотиите на Стефан "не обичам деца' и да го оставят - все пак си е техен кадър

# 32
Стафанаки доказа, че е безличен, колкото и да се пъне да изпъкне, не му се получава.

# 33
този скандал с РозмариН и Ричи го раздухаха за да замажат простотиите на Стефан "не обичам деца' и да го оставят - все пак си е техен кадър
Според мен няма простотия. Най-вероятно беше откровен Стефан.
Дълго време аз не исках да имам второ дете от чист егоизъм. Струваше ми се убийствено да се тревожа за още едно същество, като за това, което вече бях родила.
Човекът си каза - не иска деца, защото ако има, отговорен човек е, ще дава всичко от себе си, а той не иска.
Какво толкова?!
Но е прав, че Мира си доукраси за това, че поставил условия на Гала за сватбата и децата. Не знам дали нарочно, или просто тя така го е възприела.

Аз предпочитам да спечели Папи Транс пред Пртко, ако това са опциите.

# 34
  • Варна
Ох, момичета, не мога да се върна да ви прочета... Simple Smile исках да питам дали е вярно, че преждевременно ще го прекратят ВБ? То няма да ме изненада де, толкова слаб сезон никога (!) не е имало... Confused

# 35
  • в резерват
С Ричи и Розмари , май позамазаха нещо изтекло около  Пртко и Божка.

# 36
  • Испания

А раздухаха скандала с тези двамата, за да замажат /и да се изпари в небитието/ видеото с другите двама - Божка и ПЛетко.

Забравят или не си дават сметка, че хората, гледайки вече толкова години ТВ формати, се научиха да се вглеждат в детайлите и "да четат между редовете". Да мислят с главите си, не - с телевизорите.

Форматът спешно има нужда от нови продуценти и сценаристи. Не може със стари труженички нов бардак да правиш всяка година.

Ендемол взимат едни пари, нещо "като за под наем" , за да могат да им правят предаването.
Вероятно обаче имат някое условие и възможност за санкции, ако се излиза извън общите условия. Ние можем да предполагаме...

Така е. Ние само можем да преполагаме, знаейки как БИ трябвало да се прави, спазвайки правилата.

Преди години, вече не помня за кой сезон ставаше въпрос /мисля, че този с Никита/, бях побесняла. Бях решила да пиша на "Ендемол". Имах чернова с примери /дата на излъчване, час, минута.../. После махнах с ръка, изтрих всичко и реших да не се занимавам, защото много се впрягам. Реших да не губя време и енергия в това "дело".

# 37
  • София
Мен пък ме тревожи как за толкова малко време ще ги изгонят ?
Трябва да почнат да гонят по двама-трима ...

# 38
Благодаря за темата , smileys Blush

Делта , мисля , че трябва да те поканят на някой лайф да се изкажеш за Ванчето ... като гледам май ти си и единствения върл фен Grinning

Кулагин бил нападнал горката възрастна женица People No Good

Кога ще е финала ?

Ако плащат, защо не? Ваня превъртя играта, за ужас и изумление на К.

# 39
Мерси за темата, Smileys  черпя те едно виртуално Карузооо, Карузооо 🐔🐓🐥

# 40
  • София
Делта, ти тук така пламенно я защитаваш, а сега искаш пари, недей така. Освен ако и тук не го правиш за пари, тогава ти е простено. Wink

Все повече искам Рози да остане. Но срещу кадър на Нова и домакин на купоните на продуцентите, хич няма да й е лесно.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 21:47 от K.Aragonska

# 41
  • Испания
Мерси за темата, Smileys  черпя те едно виртуално Карузооо, Карузооо 🐔🐓🐥

За нищо. Приемам с радост и благодарност.

Цитат
Ваня превъртя

Тотално.

# 42
Мен пък ме тревожи как за толкова малко време ще ги изгонят ?
Трябва да почнат да гонят по двама-трима ...
Aз предлaгaм дa ги изгонят всички нaведнъж, охрaнaтa дa зaпечaтa портите и дa се свършвa тaзи aгония.
ПП Блaгодaря зa темaтa.

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥
Записвам се и аз в темата 💐
Гледах пеомото за понеделник, ми нищо интересно . Ще гледам отгоре, отгоре, но е факт каква голяма скука е .

# 44
Благодаря за новата тема.
А иначе, към FBID1669531789732061

НЕма такива филми - бой по манерката и точка. Simple Smile )))
 Дори и Радичков го е казал в "Ние, врабчетата":
"Почнах тогава да обяснявам на Чир, и другите също му обясняваха, но той не разбира нищо. Тогава се ядосах, ударих го по главата и той веднага разбра. Оттогава реших, че винаги, преди да обяснявам нещо на Чир, най-напред ще го удрям по главата и после ще му обясня, ако искам да разбере."
Ти наистина имаш феноменално чувство за хумор и ти го признавам Simple Smile Беше удоволствие за мен да поспорим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт