VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 96 175
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Истински мъже - Стефан и Петкан.Joy

Ако това са истинските мъже, истинските жени да минем на другия бряг.

# 526
Каква беше тая глупост с Кали?

# 527
Една лъжа, повторена 1000 пъти, ставала истина...

Сега бройте колко пъти ще се повтори как Петко и Стефко са "стълбовете", "алфа", "мъжкари".

Тия са толкова жалки мазняци, че не бих пожелала и на врага си мъже като тях.

# 528
След предаването Петко да не вкара Патрашка в багажника на колата и да я кара към Витоша. Grinning Grinning Grinning

# 529
Безценна.

# 530
Творческо безсилие

# 531
Толкова са мазни тия в студиото, че не знам, как не се хлъзна Кали, на връщане. И на тръгване. Гнусна тълпичка.

Явно плужека Стефанаки е изсмукал на Галя спестяванията и сега дружно са се заели да и спасяват реномето и да изкарат хонорарче за детемразеца, че да не си потърси нова хранилка.

# 532
Кали винаги ми е харесвала  тва трябваше да чуе ричо мекичо и трябваше да го чуе от външен човек дано да се е усетил малко. Божка е отвсякъде гипс. Петко не ме кефи и той жалки са с техните си схемички.  Божка нямаше да мога да я изтърпя само като чуя смисъл рибириш   ли , всъщност рибириш ли.  Пак си зверски пияна брато разбираш ли

# 533
Е, рекламите нали бяха предималко? Тъкмо ни се отвори приказка и пак реклами... Квой туй сега, тортина? Днеска гледах карузото, има някакво намаление в БИЛА. Тъкмо да посегна, за да си купя, и то смениха десертчето.

Кои вафли дават на Ричето да яде, защото реклами на вафли не виждам...

# 534
пътко иска да почуфстфа божана отвътре,а тя да усети Силата Simple Smile

# 535
Сценарият е прозрачен.

Ричко е гнусно плазмодийче, ама цялото студио срещу него ми идва малко в повече.

# 536
Нетърпимо с тези тролове тука, и тези тролове в студиото.
Все тролове ти в главата. Я ила на мене си!!!

Само Рози, от всичката измет, заслужава реабилитация. Казвам го, като истински МЪШШШ.

# 537
Толкова са мазни тия в студиото, че не знам, как не се хлъзна Кали, на връщане. И на тръгване. Гнусна тълпичка.

Явно плужека Стефанаки е изсмукал на Галя спестяванията и сега дружно са се заели да и спасяват реномето и да изкарат хонорарче за детемразеца, че да не си потърси нова хранилка.
На мен Патрашка ми е най-смешна. Още малко ще скочи да се бие за Стефан, само и само да се мазни на Гала.

# 538
  • София
Barbarella, обясни по-добре. Не ви мързи да пишете, ама като ви питат нещо ставате мълчаливи.
Айде още един Ричо...  ooooh!
Ти наистина ли очакваш някой да ти преразкаже една цяла седмица...  Rolling Eyes ooooh!

# 539
Лека нощ, котарачета.
Не мога вече, утре ще ви дочитам, ако мога.

Общи условия

Активация на акаунт