VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 264
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 110
И друга година е имало такива тапигьози като Ричи, хем тъпи, хем неистово искат да играят играта. Той е нагъл тип, няма елементарни понятия за чувствата на хората, неслучайно няма навън приятелка. Осакатен във всяко отношение човек. Подозирам, че в къщи не е получил никакви уроци за живота от баща си, но пък знае кое е курвенко и кое не. Накратко, не е мъж, а това се и възпитава, да си достоен човек, после мъж. Но пак казвам досега всеки сезон е имало по една такава гнида, но никога не е имало нужда да се акцентира чак дотам, докъдето тази година стигнаха от Бб. Всичко сам си направи Ричи, Рози също, но това преекспониране идва от тежката липса на смисъл вътре.
Какво постигнаха от Бб, насочиха вниманието към такова поведение на доста мъже, които са доста и навън, без достойнство и пълни егоисти. Ехооо, всеки трети е такъв, познаваме по един двама поне!
И какво друго показаха, че това е неспасяем случай, няма да се осъзнае никога такова същество.
Според мен Мира е в някаква форма на депресия, много е разклатена психически.
Лора е сбръчкана за годините си прекалено, явно от купониране и запои, те по чашката се сближиха и с оная змия Божка. Тя е жалка също, за какво ма злобо си хабиш патроните, къв ти е Петкан на теб, да не ти е казал нещо искрено, че си готова през огъня да минеш за да е пръв. Тъпа жена, която с нахакания си външен вид дава грешни примери на младото поколение, което сигурно я намира за яка кака. Един сех със Пртко и е аут, ще се приземи завинаги. Бб защитават интереса на Пртко отдалеч се вижда, също и на Стефанаки, но всъщност прозира, че Папи е готвен да спечели. С тая мисия, да изпъкне колко е добър в сценките ли искаха да ни покажат.
Дъно е сезонът, не става и за фон на миещите чинии бгмами ..

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 17:17 от passionbiojuniper

# 1 111
Мисля, че Рози видя, че Ричи е амбициозен, но тъп, и смяташе да го използва. Очакваше обаче и да сътрудничи, да си помагат и да е поне малко по-наивен и мил. Вероятно и физически не е отблъскващ и смрадлив. Така че беше подходящ за стратегията. Но той се оказа рядко тъп и жалък Simple Smile Не можа и тази проста стратегия да изпълни
Въпреки всичко Рози отреагира всички ситуации адекватно...това беше единствената й грешка...че не прецени точно колко е тъп Ричи...

# 1 112
Кали много грубо говореше на Ричи ...Много нагло .

# 1 113
  • Испания
Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (23.10.2018)

# 1 114
Гола ще яде живи славеи, само да е в телевизора качена.
Искам да предложа на предаването да използват пчелите на Стефан. Могат да ги поканят в студиото и Гола да демонстрира, как естествено могат да се изгладят бръчки чрез ужилване. По скули, по устни. Ето нещо такова интересно да измисли Гальоната преди да е излязла в заслужена пенсия.
Аз бих им го написала във ФБ, но отдавна са ме блокирали. Не си спомням защо.
Ахахах прочетох по диагонал, пчелите му да влязат при Гала коментатори, е тогава ще счупи рейтинга тя Simple Smile

# 1 115
Калито не е много мъдра.

# 1 116
  • Испания
tays, ето:

Скрит текст:
Явно скандализирах повечето от вас, но аз съм с артистична професия и при мен дори деловите тоалети са артистично-ексцентрични! И не само не се приема за безвкусно, а е задължително... Stuck Out Tongue Winking Eye
А по този си падам, особено с този тип обувки, но не златни, а черни и с плътни черни чорапогащи... Blush

Напълно подкрепям, че
Цитат
с черни обувки и с плътни черни чорапогащи... Blush
ще е много добре. Блузонът е страхотен, но с обувките на Гала простее.

Скрит текст:

Ето откъде е:

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 17:07 от smileys

# 1 117
Не мога да ви изчета...толкова много страници, нЕмам нерви.
На мен, щото съм добра душа, всичките съквартиранти някак си са ми еднакви. Играят подличко, но то си е нормално, всеки иска да спечели. Не са злобни, защото ако бяха, нямаше да допуснат цял сезон да им рипа по главата един смешник. Добродушни са, възпитани са и се опитват да спазват добрия тон.
Няма как всеки да угоди на всеки, нормално е да прехвърчат искри тук там, все пак, ако живеете с някой 2 месеца нон стоп, ще се изпокарате. То с половинките си се караме, дето не сме постоянно залепени едни за други, какво остава с хора, които не са фактори в живота ни...
Намирам, че всеки си е прав за себе си да харесва или да не харесва дадено поведение и да се опитва да спечели зрителските симпатии, подчертавайки слабостите на другите и правейки се на разсеян за своите.

Скучни са, това говори за две неща - или са добри хора или имат какво да крият и гледат да се снишават. Говоря по принцип, все пак, те са различни хора, всеки с различен жизнен път.

Все още не мога да взема решение кой да подкрепя за любима звезда на България. Гледам, че хората тук също нямат фаворит. Може би е добре да се определят критериите за избор? Дали да е човек, който прави шоу в къщата (Ваня, Ричи, Божана), или да е човек, който е хладнокръвен и пресметлив (Стефан, Наско, Папи Ханс, отчасти Лора), или пък емоционален (Мира, Петко, отчасти Лора)? Или пък да изберем по хубост? Или по известност? Или пък "най-малкото зло"?

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 17:28 от DeltaAzimut

# 1 118
Аз винаги бих подкрепила емоционалността. И харесвам точно емоционални мъже, които държат да прикрият своята емоционалност. Харесвам Петко, защото е мъжкар и като всеки мъжкар има трески за дялане. Не е мадама. Но е добър човек и естествен.
И никой да не смее да ми търси диалог, това е монолог!

# 1 119
  • Варна
Сайта на Ричи освен фитнес и отслабване вече предлага вафли и публично унижение.

http://www.richardvelichkov.com/?page_id=54

# 1 120
# 1 121
Само 600 лв)) Напомни ми за блузките на Кулагин. Само че те ми харесват много повече от това развлечено нещо...

# 1 122
Едно нещо признавам на Константин-че песента му Супер жалък е точно навреме и точно за валери симеонов!

# 1 123
  • Варна

Напълно я оправдавам, възмутена е жената, все пак Мира отбеляза, че след "акта" никой не е отишъл да се подмие!
Тоалетната Полиция се завърна!!! Oncoming Police Car

Ако плаща на държанките си по 2000лв., по собствени признания Ричи дължи на Роза едни 6 бона...

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 17:58 от Веско-Варна

# 1 124
  • 221B Baker Street
Едно нещо признавам на Константин-че песента му Супер жалък е точно навреме и точно за валери симеонов!
Дано се намери добра душа да сглоби клип за посеркото симеонов на фона на тази песен!!!

Общи условия

Активация на акаунт