VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 226
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 200
Ваня иска да режисира всички...

Забелязвате ли, че останаха само най-големите противняци в къщата? Grinning

Всички излезли дотук са по-скоро симпатични образи, някак минимум са добродушни, дори да не са от най-умните (визирам Нора и Диона).

Останаха само издънките Grinning Резиляците..

# 1 201
  • Испания
Пълна откачалка е. Хваща я на цикли и започва да пие нечия кръв.

# 1 202
Не съм гледала промото , ще има ли налитаници с шишаци, или черпаци- тази е на прага на физическо посегателство. Че и Мира го отнесе Joy посестримата

# 1 203
  • София
РозмариН яко я бие сачмата. Как пък точно това знае от т. нар. наши обичаи.

За първи път го чувам.
И аз.Сега търсих в гугъл точно това обяснение.

# 1 204
Ричи май не е готов точно за такава слава. Ще има да ревеее, като види колко голяма е всенародната любов. Smile
Сега Ричардино трябва да отваря фитнес в Мадан, но в гората. В София ще го изядат като вафла.
Ваня едва я изтърпявам, за Петко не знам.

# 1 205
  • sofia
Гласът зад кадър е патетичен. Навън студ, вътре-топла супа.
Спасовден. Е, кво не е пък разбрала Рози. То си е ден за женски купон!

# 1 206
  • София
Заслужиха си я. От толкова подмазване нека им сега.

# 1 207
  • Испания
О, чудо!

На Добрева ѝ поникнаха рогИ.

# 1 208
Виждала съм ги тия сценки на живо "що не ме прибере Господ", "да бях умряла" и се в тоя дух. Много е злобна и проклета тая жена, тежко й на снахата, ще й отрови живота.

# 1 209
 За пръв път чувам за този старинен обичай на Спасовден.

Доколкото разбрах Петкан искаше да изрази, че жената отива с мъжа на закътано място, където не ги гледат - "У Ванчето" за мащабите на къщата, защото "У Ванчето" няма хора и там е спокойното и ненаселено място в къщата.

Но Ваня не разбра нещата от тази елементарна гледна точка и си изфантазира нещо друго, което уж имал предвид, а той е прекалено тъп и не може да се изрази правилно и да обясни какво е имал предвид.

Когато се срещнат тъп човек и мнителен тънкообиден човек става така - недоразумение и неразбиране.

# 1 210
  • София
Ева трябва да издигне паметник на Вана и продуцентите вкупом, че свинята-жертва влезе в къщата...  smile3521

Колко ли години още тази злоба щеше да плюе всичките си колеги /по която медия свАри/ и най-вече по Гого... светла му памет! И на него сигурно му олекна в отвъдното...  bishop

# 1 211
Ваня още ли е в критическата.
Мале , мале...шок.
Както си седиш и ... Шааатттт на патката главата.
В трагическата фаза е, явно. 😂

# 1 212
Виждала съм ги тия сценки на живо "що не ме прибере Господ", "да бях умряла" и се в тоя дух. Много е злобна и проклета тая жена, тежко й на снахата, ще й отрови живота.
Ооо, моята свекърва все ще се хвърля в Дунав и все повтаря и тя "да бях умряла", аз като умра, ще ви е добре и сие..наптаво да ги събирам да си гракат да бях умряла, докато варят кокалите...
Хубаво, че Ева се махна, че кой знае в каква помия щяха да ги задълбаят... Или да отнесе некоя бутилка

# 1 213
Свинското поведение на Ваня и мен ме кара да правя паралели между нея и Ева.

Само че едната излезе, по-готината, за сметка на тази неуравновесена, манипулативна жена.

# 1 214
  • София
Ще се обадя на свеки да и кажа колко я обичам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт