VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 190
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 395
Ще отида да наплюя Валери Симеонов, може и да подаде оставка.

# 1 396
Нямах желание да пиша по време на предаването, а 15 минути след него не мога да се възстановя. Да не би в Нови Хан да са провеждали тайни ядрени опити и сега квартирантите да берат плодовете на облъчването в големи дози? Гала сутринта започна с ракия и мезета и сега ни довършиха с един таласъм, който им пие кръвчицата и екзорсистка на вещици, която не може до три да преброи. Хареса ми Стефан, че каза, че не му пука да тия глупости и може да откаже мисията с "моля, другарко" и черните точки. Фънки сега ми се вижда възвишен с тъпия си хумор. Лека нощ, дами!

# 1 397

Мто хубу,ама трябва един консулт да сторнеш с Ванчету ..Сигурно имва някой тарикатлък...то дебит,под къф ъгъл...пък и силата на злобата Ши оказва въздействие...ам ней за всеки туй вещерско уменийце.

# 1 398
Виктория, съвсем сериозно, около Нови Хан има старо хранилище за ядрени отпадъци. 😂😂😂

# 1 399
Скрит текст:
Батман Ваня е супер играч!
Учете се жени, така се укротяват мъжете.
По - лесно е да я наречеш играч, отколкото на глас да изречеш истината за нея. Щом така те устройва, вярвай си.

Е, каква е истината за нея, само тя си знае. Нали не мислиш, че от ВБ точно можеш да си вадиш изводи за хората освен това, което ВБ или те самите са решили да ти покажат? Би било доста наивно...
Изобщо не смятам, че е толкова целенасочена и умна, че чак да изготвя стратегии. Ваня Костова си е такава и в живота, почти съм сигурна. Тя просто се изпуска да бъде себе си и в момента, в който види реакциите на хората и осъзнае, че е прекалила обръща палачинката и започва да се прави на страдалница. Като стане много напечено включва и Господ в играта. Нейните козове са възрастта, болежките и донякъде известността си, заради което съквартирантите не смееха да я номинират или дори я защитаваха, въпреки нелепото й поведение. Само заради това ще стигне до финал, което е жалко.

Всички разбраха, че Батман Ваня играе театро, дори Папи Ханс го изказа и на глас.

# 1 400
Цял сезон все Ваня К. ще слушаме, и тирадите й, и монолозите й, и непоисканите й солови изпълнения.
Наистина ми е зверски досадно, съжалявам!

# 1 401
  • София
Голяма тарапана ще бъде на финала, та сигурно след тези номинации може  двама или трима да се хванат за ръчица към изхода и Никито

# 1 402
Стефан е моят човек! Тази вечер ме изкефи.
С кое? Thinking

Скрит текст:
Ваня пее,а нищо не ми трепва. Направо ми се иде да я запукам аз с шише...Да ми отнема така удоволствието от тези песни...Rage

Показа се над нещата (по отношение на черните точки в играта). И аз съм такъв човек, не обичам да издребнявам, дори и с цената на загуба. Защото принципите ми са по-важни от победата на всяка цена. Hands V

# 1 403
Ванчето ту е депресивна, ту е манийна.Това състояние си има име...

# 1 404
В днешния епизод Стефан и Папи изглеждат нормални, на фона на откачалките...не е малко
Ваня пее, ама свърши то....има глас, и нищо друго. Нищичко.
Нейните песни никога вече няма да имат същото въздействие, което имаха доскоро...  Sick
Айде стига излишен драматизъм.Пее Ваня и още как.Евала за тоя все още въздействащ глас и то тия години.Да си останал емоционален на тази възраст е живо постижение ,а не безкруполно дърво.

# 1 405
Ама нали разбра, че трябва четири пъти. За всеки случай си носи запис на песента за камбаната. Или самата камбана, защото някои не разбират от намеци.

# 1 406
Да използвам момента да помоля, ако някой знае откъде мога да намеря албумът "Рождество" на Ваня Костова, моля да ми пише на лични. Мерси.

# 1 407
Много долно беше това с възглавниците от страна на Ваня. Злобна женица!
Ама и Роузито й дойде добре, акъл море, глава шамандура. 😀

Да похваля и Ричко, че все пак й се извини.

Наистина на фона на останалите май по - добре Стефан или Папито да спечели.
Май съм за Папи, интелигентно момче, знам, че повечето тук не го харесвате, аз също, но не ме и дразни.

# 1 408
Ванчето ту е депресивна, ту е манийна.Това състояние си има име...
Биполярните са по-забавни, по-скоро Божана да е с тая диагноза...

# 1 409
Аз за супата да си кажа, че сега го изгледах. Е, тя Божана си пипа носа и после бръкна в тенджерата. Някакси не ми стана комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт