VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 008
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Тета и Смайли,какви зодии сте,а сА кажете Grinning
Като мен Водолеи!!! Едната с шише, другата с бидон!!! Joy

# 1 756
  • София
Ваня не търпи грам критика. Смятам, че е духовен човек, песните й го разкриват и не може да се пречупи, за да се примири със съвременната простотия и посредственост, която прозира не само иззад нивото на образованието ни, но и иззад възпитанието в семейството.
Да, да, Делта, права си, така е. Ваня е една духовна и набожна жена, силна натура. И ще промени младите простаци.С плюнки. Joy
Те тия са от простак нагоре, така е. Ама тя не им отстъпва по нищо, напротив. Иззе стратегиите им- и за реването, и за Библията, и за боя, и за пеенето, и за терора, и за простотията Joy
Peace
За да наречеш Ваня духовна, най-вероятно е:

1. да нямаш грам представа какво означава това понятие
2. да имаш представа от понятието, но да нямаш никаква чувствителност за духовното
3. да имаш представа и от двете, но да приемаш демонстрацията на духовност за самата нея
4. напълно целенасочено да изкривяваш истината, за да правиш внушения, въпреки че няма кого да заблудиш

Молитва в ефир... на глас... ruporuu и то по време на живото излъчване...smile3555
Човек трябва да е луд или тъп, за да приеме тази молитва за съкровено общуване с Бог!

Всъщност Ваня цялата е изтъкана от фалш, мнителност и злопаметност, липсва и всякаква самокритичност и има непрекъсната нужда да обвинява околните не само за техните грешки, а и за своите грехове.
А за конспиративните и теории... нямам коментар...  ku-ku Нe възрастови промени, а чиста характеропатия!

П.П. И, мамка му, в кой момент тази "не можеща да се примири със съвременната простотия и посредственост" жена, зачекна някаква тема, имаща нещо общо с култура Confused. За възпитание и дума не отварям, защото не би могъл да дадеш нещо, което не притежаваш Sign Exclamation
Ваня е напълно посредствена и единственото и предимство е нещо, което не зависи от нея, а от Господ, който и е дал талант... Една елементарна жена с талант!

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 20:37 от art deco

# 1 757
Аз да попитам, кой е е отишъл там и не се е изложил?

# 1 758
Ако Ваня е духовен човек, аз твърдо избирам да си общувам с недуховния Кулагин. Simple Smile Предпочитам цапнатия в устата пред престорено добрия. Снощната ѝ изцепка - "Да бях умряла, Господи!", беше толкова жалка и в същото време комична, че не знам как Петко успя да се сдържи да не се разсмее.

# 1 759
  • София
Аз да попитам, кой не е отишъл там и не се е изложил?
Отговарям веднага.
Кулагин.

# 1 760
ето ви една мазна усмивка за настроение

# 1 761
Отговарям веднага.
Кулагин.
+ 100  Hands Point Up

# 1 762
Ще ме уморите! Тая снимка в скрит текст с предупреждение - да не се гледа, докато ядете/пиете😂😂😂😂

# 1 763
  • София
Може да гледате, ако ядете вафлички. Yum

# 1 764
Отговарям веднага.
Кулагин.
Наистина ли? Сериозно питам.

# 1 765
  • София
Отговарям веднага.
Кулагин.
+ 100  Hands Point Up
Със сигурност! Влезе без един почитател /нещо повече - беше мразен!/ и излезе със стотици!

# 1 766
Наистина. Сериозно отговарям.

# 1 767
Да и аз мисля така за Кулагин.
Малко оффтопик, но мина промото за утре на Гала. Тази жена има петима гости, които са на ротационен принцип. Утре Иво Танев, Антония мина, мира социолога и тя, чакам сексоложката..

# 1 768
Наистина. Сериозно отговарям.
Аз го харесах в началото, но дори и след "злобарка малка" към лекарката?

# 1 769
Добър вечер.Изгледах вчерешния епизод и се чудя КАК Ваня е готвила на сина си,щом една пилешка супа не знае как се готво,а за Божана вече се съмнявам и в готваческите и умения от тази пилешка мръвка можеше да излезне чудесна супа ,но де ти акъл,а е толкоз лесно и просто...дори и с кокалите става,ноооооо това не е ядене за Випове......за останалото от вчера вие всичко сте изсписали и казали,така че дано тази вечер не се ядосваме .

Общи условия

Активация на акаунт