VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 022
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Испания
Като прочета, че викате "Ванчето" на този злобен Юда, ми иде да грабна не шишенце, ами един бидон...

Да ме прости Господ!

# 1 741
Що...ще поливаш градината ли 😆

# 1 742
Полето е долу едно дълго...изтриваш квото пише и слагаш твоя линк. Утре ще ти снимам стъпка по стъпка...ме сега съм от телефона, а и майстори нали имам...Joy

Водата не струва...споко. Ето ви антиреклама...Stuck Out Tongue Winking Eye

Тайсчо...Не е от зодията. Тва е злоба и лошотия. Имам казах близък опит с овенка...га ми беше сърдита, ме гледаше сякаш съм червей....не ми продумваше хич...еле пък мило...
Много благодаря!
Овен е брат ми, не е злобен. И злобата не е от зодията.

# 1 743
  • София
И като ни замааш където свариш Joy

# 1 744
Ваня ги държи всичките нащрек. Joy
То от нея всякакв превъплъщения видяхме- от хрисимата молеща / ама господи, видя ли я тази какви ми ги правеше , м ?/ , през спринтьорка на къси разстояния с шише, та чак до приютка на изгубени души / докато са слаби  и безволеви/ и до плювачка-боксова фенка и на двата отбора.
Ваня има много лица, хора Joy
Довечера не зная с кое от всичките ще излезе. Пу, пу...да не ми вземе само принцесата, защото е най- опасна като стръвница.

# 1 745
Да де...ама пак не ми е ясно.
Хем й е сърдита...фем като Розка влезе при спящата Светица, последната й вика миличка Flushed

Много дебело двуличие бре..шизофренно направо...

Ама вий въобще тоя ВБ гледате ли го?
Аман от вас, начи. Колко пъти да ви се обяснява? Тука писАхме брисАхме три различни мнения за случката. Стегнете се де, като не гледате шоОто, поне четете коментарите как си требе...

# 1 746
Всичко съм изчела аз. Още сутринта.

# 1 747
Тя и собствен сешоар ли няма тая "звезда" мърлява? Добре, че не е тръгнала и сутиен да търси от хората, че съвсем щеше да се изнерви, като не успее да напъха висналото виме там.
Кулагин?

# 1 748
  • Испания
Що...ще поливаш градината ли 😆

Твърдо нье. Ще поосвежа нЕкои глави.

И като ни замааш където свариш Joy

# 1 749
С такива като Ванченцето/Смайли Joy / не си е работа. Да си все нащрек,да ходиш на пръсти около тях,да ги възхваляваш, молитвите всичките наизуст да изучиш и пак да не можеш им угодИ..ай мерси съм. Имала съм такава роднина и хора,които по служба е трябвало да търпя..Ами не се търпи. Дали не бях Кулагин? Хм,хм? Joy Бяха жестоки мигове и много енергийно изтощаващи. Гледам и се старая да не си ги причинявам. Докато не ме настъпят,де..Joy

# 1 750
С такива като Ванченцето/Смайли Joy / не си е работа. Да си все нащрек,да ходиш на пръсти около тях,да ги възхваляваш, молитвите всичките наизуст да изучиш и пак да не можеш им угодИ..ай мерси съм. Имала съм такава роднина и хора,които по служба е трябвало да търпя..Ами не се търпи. Дали не бях Кулагин? Хм,хм? Joy Бяха жестоки мигове и много енергийно изтощаващи. Гледам и се старая да не си ги причинявам. Докато не ме настъпят,де..Joy

И аз не бих я изтърпяла Ванчето. Труден характер е, непробиваем.

# 1 751
  • Испания
Тете, подай един леген, моля!

# 1 752
Тета и Смайли,какви зодии сте,а сА кажете Grinning

# 1 753
  • София

И аз не бих я изтърпяла Ванчето. Труден характер е, непробиваем.

Тук сме на едно мнение.

Моля, не обиждайте повече овните. Ние сме едни прекрасни, рогати същества. Сега заради някакви черни овчици....Wink

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 20:20 от K.Aragonska

# 1 754
  • Испания
Тета и Смайли,какви зодии сте,а сА кажете Grinning

Ще ме умориш с твоите зодии!

А, познай! Да те видя сега!

Общи условия

Активация на акаунт