VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 814
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз не клоня към никой ...за сега Joy

Учудвам се , че Ваня се опита да остане спокойна , очаквах по-голяма и груба реакция от нея ... или и светна лампичката , че така е стигнала до там Trollface

От сигурните финалисти , мисля , че най-вече Лора и Ваня нямат място там . Лора - тапет през цялото време , ако си отвори устата е непоносима . Единствено разбрахме , че обича CocktailChampagne:beer  Ваня - жена с гласова дарба , но ужасен характер ...подмолна , агресивна и ... мога да изброявам много ... Тя отдавна трябваше да напусне  по правилата , но кой да ги спазва ! Яд ме е , че РозмариН даде щита на нея . Уж щеше да го отказва , ама не беше много настоятелна Rolling Eyes

Направо ми иде да пусна един СМС за Мекичко ...ама знам , че няма смисъл People Information Desk Person

# 2 281
След всичко което Мира показа , взех да си мисля, че е оцеляла в телевизията по някакви странни , необективни критерии, нямащи нищо общо с журналистиката.
Че тя Мира все пак в БНТ работи. Там има ли предаване или водещ, който да става за нещо? Рейтинги не ги интересуват грам, те се издържат с държавни пари.

# 2 282
  • Испания
Добрева сама се закопа, позволявайки да бъде подхлъзната от ББ. Тръгна да разследва нещо, родило се в нейната глава. Можеше да "хване" Добринка за далеч по-явни действия, започвайки с физическата агресия. Ама толкова ѝ е пипето. Ако бях на мястото на шефовете ѝ, вече щеше да има подготвено приключване на догвора ѝ.

# 2 283
Аз се учудвам, че има толкова хора, които още нищят история от миналия век. Кой, кога, как, с кого, пък не било така, пък незнамси какво... И си мислят, че всички трябва да ги вълнува.

Аз съм на другия полюс, тези вътре имат ли идея какъв челен сблъсък с народната 'любов' ги очаква след финалния надпис?

Еми всеки с интересите си. Вие си нищите Константин (той така или иначе нищо не показа кой знае какво, та няма и какво да му нищите), пък други си нищим старите звезди. Новите нещо не ме поразяват със светлината си, а трябва да ти кажа, че много опити правя да ги харесам, честна дума!

# 2 284
След всичко, което Ваня показа, взех да си мисля, че Ева си държа на глупотевините само и само да не остане с тази жена и миг повече в една стая. А и си я знае добре.
След всичко което Мира показа , взех да си мисля, че е оцеляла в телевизията по някакви странни , необективни критерии, нямащи нищо общо с журналистиката. На  Торнев взех да му съчувствам. А колко мии беше нравоучителен и нелеп.

Е, Ева нямаше смелостта на Ваня. Ева беше жертва на политически комплот преди мнооого години. Тя се е парила в живота си и е разбрала, че преклонена главица и т.н. Ваня е по-млада, тя беше в следващото поколение на Тоника. Има по-добър глас от Ева, по нейно време Тоника СВ достигна своя апогей. Свикнала е да е звезда, макар и низвергната от своите. Завиждаха й, няма съмнение. Както завиждаха и на Тони Димитрова - защо намесвам Тони? Защото у тя е протеже на Диомов.
За втори път го пишеш болднатото. Не съм съгласна, имат различни гласове. На музиката на Диомов наистина повече изпъква този на Ваня, но в един черен блус или джаз, фаворит ще е Ева.

# 2 285
  • Варна
Очаквах още номинации за Петко аз, ама добута се до финал шефа.  Божанка му помогна, доста гласове ги пое тя. Както и очаквах Ричко обра основния вот, нямаше много стратегически номинации за съжаление.

# 2 286
Добрева сама се закопа, позволявайки да бъде подхлъзната от ББ. Тръгна да разследва нещо, родило се в нейната глава. Можеше да "хване" Добринка за далеч по-явни действия, започвайки с физическата агресия. Ама толкова ѝ е пипето. Ако бях на мястото на шефовете ѝ, вече щеше да има подготвено приключване на догвора ѝ.

Защо ли? Защото както казах и назад, всичко е в главите ни. Мира ОДОБРИ физическата агресия. Така че, тя си гледа от нейната камбанарийка - реши, че сега й е дошъл моментът да "блесне". Обаче...май загасна.

За втори път го пишеш болднатото. Не съм съгласна, имат различни гласове. На музиката на Диомов наистина повече изпъква този на Ваня, но в един черен блус или джаз, фаворит ще е Ева.

...и Тони Димитрова. Но аз коментирах Тоника, та затова. Simple Smile

# 2 287
Скрит текст:
Аз се учудвам, че има толкова хора, които още нищят история от миналия век. Кой, кога, как, с кого, пък не било така, пък незнамси какво... И си мислят, че всички трябва да ги вълнува.

Аз съм на другия полюс, тези вътре имат ли идея какъв челен сблъсък с народната 'любов' ги очаква след финалния надпис?

Еми всеки с интересите си. Вие си нищите Константин (той така или иначе нищо не показа кой знае какво, та няма и какво да му нищите), пък други си нищим старите звезди. Новите нещо не ме поразяват със светлината си, а трябва да ти кажа, че много опити правя да ги харесам, честна дума!

Кои ние? Аз никога не съм го споменавала? Или ти така си цитираш и коментираш отдолу колкото да отчиташ дейност? Не си прави труда, моля те!

# 2 288
A... newsm78 какъв беше този луноходен кустум на лицемира? Sick

# 2 289
По отношение на вещерското "пу пу пу пу" на Ваня, Мира не беше права, а и тя често зад благия си уж тон крие злобна личност

# 2 290
По отношение на вещерското "пу пу пу пу" на Ваня, Мира не беше права, а и тя често зад благия си уж тон крие злобна личност
Най- лошото е ,че Мира си повярва, че Ваня е плюла по Риичо.
Това пък говори за оценъчния и капацитет. Просто се оказа една посредствена персона , с ограничено мислене. Клиширанаа , че и елементарна. Жалко.
А можеше да направи спектакъл. Нали беше в "свои" води.

# 2 291
  • Испания

Кои ние? Аз никога не съм го споменавала? Или ти така си цитираш и коментираш отдолу колкото да отчиташ дейност? Не си прави труда, моля те!

Не само Костова, а и нейните почитатели, са китайска капка.

Игнорът ги лекува, ако изобщо има някакво лечение на това недоразумение.

# 2 292
В случая напълно подкрепям Ваня. Мира се държа заядливо, злобно, зложелателно, глупаво и непрофесионално. И какво беше това влизане в стаята на Ваня и досаждане, слабо държание на слаб характер.

# 2 293
Въобще не съм възмутена от Мира, но ако беше запазила спокойствие, щеше да се аргументира по-добре. А и това си беше мисия, не тръгна по собствено желание да да ги интервюира.
Тази вечер Стефан и Наско ми харесаха.
Любопитно ми е, така написаната тема на репортажа, чия идея е - на Мира или ББ?

# 2 294
  • Испания

Любопитно ми е, така написаната тема на репортажа, чия идея е - на Мира или ББ?

Според мен е на ББ. Използва всичко, което благодатно му предлагат на тепсия пионките в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт