VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 815
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 265
Много ми е безинтересно! Много исках днес да се включа в полемиките, но се оказа, че нямам желание Simple Smile

# 2 266
Наплюли са те Wink

# 2 267
След всичко, което Ваня показа, взех да си мисля, че Ева си държа на глупотевините само и само да не остане с тази жена и миг повече в една стая. А и си я знае добре.
След всичко което Мира показа , взех да си мисля, че е оцеляла в телевизията по някакви странни , необективни критерии, нямащи нищо общо с журналистиката. На  Торнев взех да му съчувствам. А колко мии беше нравоучителен и нелеп.

# 2 268
  • София
Ако Кулагин беше още вътре,щяха да видят Ванчету ви и Миричка,с какво е ...ъъъъ ...облечен,ама....нейсе Joy
Такова интервю щеше да спретне на Мира,че не Библията ами и Папата нямаше да я спаси...
Тогава двете кощрамби щяха да са екип срещу него... Joy

# 2 269
  • София
Скрит текст:
Ваня е права за вещерството. Историята на християнството е показателна и беше много грозно от страна на Мира.
А когато обвиняваше Ева, че прави черни магии, пак ли беше права?! Много ви е двоен стандарта!

Е, визитките на всички участници във ВБ на провокативни.
После, в шоуто, те си изясниха отношенията с Ева и се видя, че вече много вода е изтекла и са си простили.

Тази визитка има предистория. ББ се хваща за неща, които вече са казани другаде и са станали достояние.

# 2 270
Ако Кулагин беше още вътре,щяха да видят Ванчету ви и Миричка,с какво е ...ъъъъ ...облечен,ама....нейсе Joy
Такова интервю щеше да спретне на Мира,че не Библията ами и Папата нямаше да я спаси...
Тогава двете кощрамби щяха да са екип срещу него... Joy
Това пък кога му е пречело Joy

# 2 271
След всичко, което Ваня показа, взех да си мисля, че Ева си държа на глупотевините само и само да не остане с тази жена и миг повече в една стая. А и си я знае добре.
След всичко което Мира показа , взех да си мисля, че е оцеляла в телевизията по някакви странни , необективни критерии, нямащи нищо общо с журналистиката. На  Торнев взех да му съчувствам. А колко мии беше нравоучителен и нелеп.

Е, Ева нямаше смелостта на Ваня. Ева беше жертва на политически комплот преди мнооого години. Тя се е парила в живота си и е разбрала, че преклонена главица и т.н. Ваня е по-млада, тя беше в следващото поколение на Тоника. Има по-добър глас от Ева, по нейно време Тоника СВ достигна своя апогей. Свикнала е да е звезда, макар и низвергната от своите. Завиждаха й, няма съмнение. Както завиждаха и на Тони Димитрова - защо намесвам Тони? Защото и тя е протеже на Диомов.

# 2 272
След всичко, което Ваня показа, взех да си мисля, че Ева си държа на глупотевините само и само да не остане с тази жена и миг повече в една стая. А и си я знае .
Хахаха точно! Ева направо се спаси. А в началото съжалявах Ваня за напускането на Тоника... но като я гледам как си преекспонира нещата изобщо не й вярвам

# 2 273
  • София
В анкетата гласувах с 4 тата опция.
Лека нощ, котарачета Kissing Heart

# 2 274
  • София
По времето на Инквизицията са нарочвали за вещици жени до 50 кг. , щото са смятали, че повече от 50 кг. няма как да летят с метла Simple Smile

# 2 275
Скрит текст:
След всичко което Мира показа , взех да си мисля, че е оцеляла в телевизията по някакви странни , необективни критерии, нямащи нищо общо с журналистиката. На  Торнев взех да му съчувствам. А колко мии беше нравоучителен и нелеп.
Е, Ева нямаше смелостта на Ваня. Ева беше жертва на политически комплот преди мнооого години. Тя се е парила в живота си и е разбрала, че преклонена главица и т.н. Ваня е по-млада, тя беше в следващото поколение на Тоника. Има по-добър глас от Ева, по нейно време Тоника СВ достигна своя апогей. Свикнала е да е звезда, макар и низвергната от своите. Завиждаха й, няма съмнение. Както завиждаха и на Тони Димитрова - защо намесвам Тони? Защото и тя е протеже на Диомов.
Аз пък си мисля, че е инстинкт за самосъхранение.
Представям си да съм на мястото на Ева , с цялото им обременено минало, интриги, злобички , клюкинки, и да слушам молитви до бог на глас, всякакви емоционални състояния, да ми довеждат Кульо , розка и т.н ...ае, Ева се спаси според мен. И това е вид сила.

# 2 276
  • Стара Загора
По времето на Инквизицията са нарочвали за вещици жени до 50 кг. , щото са смятали, че повече от 50 кг. няма как да летят с метла Simple Smile

Ваня какво се притеснява тогава Grinning

# 2 277
Аз се учудвам, че има толкова хора, които още нищят история от миналия век. Кой, кога, как, с кого, пък не било така, пък незнамси какво... И си мислят, че всички трябва да ги вълнува.

Аз съм на другия полюс, тези вътре имат ли идея какъв челен сблъсък с народната 'любов' ги очаква след финалния надпис?

# 2 278
  • Стара Загора
Аз се учудвам, че има толкова хора, които още нищят история от миналия век.

Те нищят неща от средновековието, миналият век нищо не е Grinning

# 2 279
Въобще не съм възмутена от Мира, но ако беше запазила спокойствие, щеше да се аргументира по-добре. А и това си беше мисия, не тръгна по собствено желание да да ги интервюира.
Тази вечер Стефан и Наско ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт