VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 846
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Ричко има шанс да остане още няколко дни щом Мира е номинирана.не вярвам някой да дава пет пари за нея.
А, ми, може мъж й да се активизира, да й начеше самочувствието.
Или да си осигури още няколко дни спокойствие Joy

# 2 251
Не е прекалила Мира изобщо, Ваня понесе ТОЧНО това, което тя сама прави на другите. Дори и още поле за действие има. И не е било незабелязано в къщата, щом така нацелиха бързо как да я подхванат. Все някой трябваше да го направи, Мира се оказа на правилното място, в правилното време.

# 2 252
Как ББ стана КакаБрадър? CrazyИли ББ не можа да издържи собственото си предаване Joy

# 2 253
  • Испания

Номинирани тази вечер: Божана, Мира, Ричард, Стефан.

# 2 254
Скрит текст:
Прекалено много логика има в престорената лудост на Ваня. Тя е супер целенасочена и безпощадна. Кулагин пасти да яде пред нея!

Мда. Ваня играе през цялото време. И е много интересен играч.
Ясно е, че любовта и възхитата ти към Ваня датира отдавна, ако ти си същата Делта:
http://www.bg-mamma.com/?topic=387513

За съжаление не съм същата Делта. Но да, обичам Тоника и в частност Ваня. Ходила съм на техни концерти не веднъж. Музиката им е вдъхновяваща и емоционална.

# 2 255
Нищо не разбрах сега кой е номиниран, тук и там да напиша и стана мазало. Ама нямам нищо общо с Ричард.

# 2 256
Как ББ стана КакаБрадър? CrazyИли ББ не можа да издържи собственото си предаване Joy

Това много ме изкефи! Grinning

# 2 257
Ваня е права за вещерството. Историята на християнството е показателна и беше много грозно от страна на Мира.
А когато обвиняваше Ева, че прави черни магии, пак ли беше права?! Много ви е двоен стандарта!

Е, визитките на всички участници във ВБ на провокативни.
После, в шоуто, те си изясниха отношенията с Ева и се видя, че вече много вода е изтекла и са си простили.

# 2 258
Не знaм, aз мисля, че Мирa добре и сипa нa Вaня. Грозно, не грозно, всеки по неговия си нaчин. Нa войнa, кaто нa войнa. Сблъскaхa се две прикрити зловещици и сегa взехме дa се чудим кое зло е по-грозно. И двете сa грозни, но пък не съм възмутенa от ответния удaр. Кой кaквото си повикa.
Потресена съм от съчувствието към "самотната" Ваня - сама срещу всички е заради собственото си поведение. Не ритат падналия, отвръщат на ритниците му.
Голяма грешка направи, че точно с Мира се заяде - от една кръвна група са и й се сипа от собствената й отрова. Да не говорим, че ползва същата стилистика, от която се възмущава, в обвинения към Ева.
Тц, тц, драма куин, то клади, инквизиции, чак папата намеси.

# 2 259
  • Испания
Нищо не разбрах сега кой е номиниран, тук и там да напиша и стана мазало. Ама нямам нищо общо с Ричард.

Кое точно не разбра?

# 2 260
Нищо не са си простили Ева и Ваня. Всичко е цирк пред камерите.

# 2 261
Хем, съкращават предаването и пак не знам как ще ги изтърпя до втори тези идиоти Whistling На фона на лудите вътре вече дори Наско ми става симпатичен и съм по-склонна той да спечели, отколкото някой друг.

# 2 262

Кое точно не разбра?
Кой номинираха, правих се на Роузи.

# 2 263
Ако Кулагин беше още вътре,щяха да видят Ванчету ви и Миричка,с какво е ...ъъъъ ...облечен,ама....нейсе Joy
Такова интервю щеше да спретне на Мира,че не Библията ами и Папата нямаше да я спаси...

# 2 264
Хем, съкращават предаването и пак не знам как ще ги изтърпя до втори тези идиоти Whistling На фона на лудите вътре вече дори Наско ми става симпатичен и съм по-склонна той да спечели, отколкото някой друг.

И аз клоня към Наско.

Общи условия

Активация на акаунт