VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 823
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Защо брадъра се превърна в жена?

# 2 221
Наско от бокса ли е пресипнал, горкия.

# 2 222
Когато имаш претенции да си свестен и благороден човек, си си такъв, независимо колко противни и дразнещи са останалите. Жалко, че Рози излезе, беше най-свястна.

# 2 223
Браво на Ваня, има " топки" да номинира Мира. А Мирчето пак се направи на каквато не е. Много е жалко да се мислиш за нещо, което не си.

# 2 224
Аз от седмица + нищо не съм гледала, а е абсурдно да ви изчета, защо е излезнал Кулагин? И нещо интересно изобщо ставало ли е през това време?

Мне, нищо интересно под слънцето - бият се, псуват се, плюват се, кълнат се, причестяват се...

# 2 225
Лора и Папи са без нито една номинация.

Ох, Ванѝььььооо, кладата, та кладата Weary
Припари ми на копитцата вечИ

# 2 226
  • София
Кой плювна брадъра признайте, омаломощихте го 😂
JoyJoyJoy
Айде тая пак на кладата. Грозни суеверия, ама няма проблеми Ева да е на кладата!

# 2 227
Ама колко време ще слушаме Ванчету ви? Хелоу,Брадъре?

# 2 228
Ваня е права за вещерството. Историята на християнството е показателна и беше много грозно от страна на Мира.

# 2 229
Прекалено много логика има в престорената лудост на Ваня. Тя е супер целенасочена и безпощадна. Кулагин пасти да яде пред нея!

# 2 230
  • София
Ако аз се чувствам обидена, пред мен стои лицемерно извинение, 'ми няма да го приема! Тъпо е, че я насилваха така.

НЕ харесвам Ваня, ужасна е, но не намирам за правилно да я тормозят така.
А когато във визитката си обвини Ева, че прави магии, това какво беше.!?  Нямаше ли инквизицията в средновековието да качи Ева на клада!??
Може би съдбата и го върна, чрез другата "духовна" личност... Wink

# 2 231
Ваня е пълен шизофреник, пълен, непоправим, трябва да я затворят. Мазна змия.

# 2 232
  • София
Нещо не мога да се ядосам на Ваня на бъртвежите като знам преди малко мира какви ги сътвори.

# 2 233
  • София
Ваня е права за вещерството. Историята е показателна и беше много грозно от страна на Мира.

Ами тя с лекота обвини Ева, че прави черна магия. Сега просто й се връща като бумеранг, но тя няма дори да си го признае.

# 2 234
Прекалено много логика има в престорената лудост на Ваня. Тя е супер целенасочена и безпощадна. Кулагин пасти да яде пред нея!

Мда. Ваня играе през цялото време. И е много интересен играч.

Общи условия

Активация на акаунт