VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 852
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 235
Ричко има шанс да остане още няколко дни щом Мира е номинирана.не вярвам някой да дава пет пари за нея.

# 2 236
  • Испания

А когато във визитката си обвини Ева, че прави магии, това какво беше.!?  Нямаше ли инквизицията в средновековието да качи Ева на клада!??
Може би съдбата и го върна, чрез другата духовна личност... Wink

Абсолютно! А Добринка сЪ изплаши, че мисията може да продължи и да я "пекнат" на кладата.

# 2 237
  • 221B Baker Street
Ваня е права за вещерството. Историята на християнството е показателна и беше много грозно от страна на Мира.
А когато обвиняваше Ева, че прави черни магии, пак ли беше права?! Много ви е двоен стандарта!

# 2 238
  • София /Абсурдистан
Аз не успях да издържа на цялото конско, честно.

# 2 239
Ако аз се чувствам обидена, пред мен стои лицемерно извинение, 'ми няма да го приема! Тъпо е, че я насилваха така.

НЕ харесвам Ваня, ужасна е, но не намирам за правилно да я тормозят така.
А когато във визитката си обвини Ева, че прави магии, това какво беше.!?  Нямаше ли инквизицията в средновековието да я качи на клада!??
Може би съдбата и го върна, чрез другата духовна личност... Wink

Точно това щях да напиша и аз. Неприятна жена, опита се да се направи на много близка с толкова много хора от къщата, а накрая се скара с тях. Поведението й не е достойно, а инфантилно. И точно от визитката ми стана ясно, че е злобна жена, която се опитва да се прави на жертва!

# 2 240
Оф, Стефан, та Стефан... Дори платената публика крещи най-силно за Стефан Simple Smile

# 2 241
  • София
Ваня е права за вещерството. Историята е показателна и беше много грозно от страна на Мира.

Ами тя с лекота обвини Ева, че прави черна магия. Сега просто й се връща като бумеранг, но тя няма дори да си го признае.
Аз не мога да разбвра защо никой не й припомни за изказванията й за Ева!

# 2 242
Прекалено много логика има в престорената лудост на Ваня. Тя е супер целенасочена и безпощадна. Кулагин пасти да яде пред нея!

Мда. Ваня играе през цялото време. И е много интересен играч.
Ясно е, че любовта и възхитата ти към Ваня датира отдавна, ако ти си същата Делта:
http://www.bg-mamma.com/?topic=387513

# 2 243
Мира ще откачи след тези думи на Ванчето. Цяла нощ рев.

# 2 244
  • В царството на игрите:)
Ваня е права за вещерството. Историята на християнството е показателна и беше много грозно от страна на Мира.
Да, и аз така мисля. Доста прекали Мирчето. А що се отнася до Ваня, тя не е лесна и е много прикрит образ. Да не и се надяваш как оцеля до тук.. Но като се има предвид в кои години е оцеляла, не се учудвам..Не беше лесно по татово време да се задържиш на върха. Всички от това време са кучки /в добрия смисъл го казвам Simple Smile/

# 2 245
  • Стара Загора
Ричи сигурно се надява да излезе в понеделник,за да не е стигнал до финал и да не му се налага да се разделя с хонорара си, за който обеща че ще дари, ако отиде на финал.

# 2 246
Скрит текст:
Ваня е права за вещерството. Историята е показателна и беше много грозно от страна на Мира.

Ами тя с лекота обвини Ева, че прави черна магия. Сега просто й се връща като бумеранг, но тя няма дори да си го признае.
Аз не мога да разбвра защо никой не й припомни за изказванията й за Ева!
Защоото първо ще го преплюе, после ще го ошамари и накрая ще го анатемоса Joy

# 2 247
  • София
Прекалено много логика има в престорената лудост на Ваня. Тя е супер целенасочена и безпощадна. Кулагин пасти да яде пред нея!

Мда. Ваня играе през цялото време. И е много интересен играч.
Глупости. И на Ваня и е изплискал легена. Номера е там, че Мира е по напред от нея в това отношение и по противна.

# 2 248
Ричко има шанс да остане още няколко дни щом Мира е номинирана.не вярвам някой да дава пет пари за нея.
А, ми, може мъж й да се активизира, да й начеше самочувствието.

# 2 249
Добре, съгласявам се. Имате аргументи - така е.

Общи условия

Активация на акаунт