VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 845
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Тази няма спирка! Пак кладата, пак Средновековието, "хора умират от клевети", "Мира много ще се срамува"... Всъщност Мира може и да се срамува /хич не ми е симпатична, та чак никак Wink/, но Вана срам няма...
Отврат пълен! "Тя внушава суеверие на младите" Да, Ване... плюенето е суеверие, но магиите не са!
Ми, много съжалявам, ама си е абсолютна кучка...  Sick

# 2 326
Ох, Ваняя, не спира да поучава как да мислят другите! И все в нейна полза, естествено.
Как да виня Мира, че вместо да влезе в спор с Ваня, повтори незнамсиколко пъти въпроса си? Даже така Ваня я обвини, че я била засипала с обиди, което грам не отговаря на истината.

# 2 327
Петкото само как представи ''интервюто'' пред другите...

# 2 328
Не знам, но днес въобще не ми е интересен тоя Брадър - нито по-рано, нито сега... Уж финал, пък губят зрителският интерес... И как да им пусна 5смса, да избият парите...

# 2 329
Горделива е Ваня. Трябва да го изчисти това, горделивостта е грях.

А лакомията, как е?
А лъжата?
А агресията и боя добродетел ли е?

7-те смъртни гряха:
Похот
Чревоугодие
Алчност
Леност
Гняв
Завист
Горделивост

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 09:32 от DeltaAzimut

# 2 330
# 2 331
Хайде, ехото се обади! Господу да се помолим!
😂 Къде ги намираш тия емотки!

# 2 332
  • София
Мирка треперела цялата, милинката и тя, толкова страда. Знаех си, че сблъсъкът между двете дРами ще е пълна лудница. Няма да се успокоят и двете дълго време.

И двете използват библията, ще кажат по някоя молитва, ще пуснат по три сълзи, ще се прегърнат, три пъти амин и ще се оправят.

# 2 333
  • Испания

😂 Къде ги намираш тия емотки!

В Библията.

Виж как личи, че не я четеш.

# 2 334
Лора си ляга "
И таис си ляга Joy
Лора има участие.
 И таис има участие- утре в ранни зори, отювам да се пречиствам.
Толкова.
Лека , момичета. И на Трънчик. Nature Sunrise Over Mountains

# 2 335
Каквото и да стане на финалчиту
..
За мен това е сезона на Кулагин. С всичките му простотии,той много по-рано от всички неосъзнати вътре им угади спатиите и се опита да ги понамести. Обаче,те тогава силни в единството си против него,бяха над нещата,ръйш ли,браточка/по Стефуняка/.
И сега е отрезвяването. Не им харесва"махмурлука",май,май. Нека им.
Не мислех,че ще го кажа,но добре,че Кулагин излезе. За да се окаже отново прав и победител. Наистина,когато губиш,не знаеш какво печелиш.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 00:41 от Thirteen#

# 2 336
  • Испания
Тази няма спирка! Пак кладата, пак Средновековието, "хора умират от клевети"

А ако така продължаваше и да е в наши дни, кака ти Добринка отдавна щеше да е в затвора. Що народ щеше да уморила. Направо не искам и да си го представям.

# 2 337
Освен Мастер шеф и Хелс китчен, какво друго кулинарно предаване имаше по тв, където жури бяха мъж и жена? Това малко извън темата...

# 2 338
Тази няма спирка! Пак кладата, пак Средновековието, "хора умират от клевети"

А ако така продължаваше и да е в наши дни, кака ти Добринка отдавна щеше да е в затвора. Що народ щеше да уморила. Направо не искам и да си го представям.
Ама как клевети, святата истина се лее през тази стисната устица!

# 2 339
Кого се мъчат да заблудят, че стоят по цял ден в къщата? Току що чух Лора да казва, че в петък няма да я има, Ваня също...сигурно ги събират по 2-3 дни през седмицата и да снимат мисии по сценария на ББ

Общи условия

Активация на акаунт