VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 819
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 355
Не мога да сравня, когото и да е отвратителния външен вид и вътрешен свят на Ваня. Каквото и да направят, те или други, извън къщата, не мога да ги виня. Аз бих била по-брутална от Мира.

# 2 356
Много ме е яд, че Лорчето се ската до финал, а не се изложи както умее. 😃

# 2 357
  • София
Ох, ще ми се да гледам всички коментиращи в някой брадър.Очаквам да гледам перфектния брадър с перфектните, красиви и безгрешни участници.

# 2 358
Не мога да сравня, когото и да е отвратителния външен вид и вътрешен свят на Ваня. Каквото и да направят, те или други, извън къщата, не мога да ги виня. Аз бих била по-брутална от Мира.

И все пак си по-интелигентна от Мира. Едва ли точно така ще се мотивираш в нападението си - че е бабичка и с трикратно вещерско плюене е откраднала мъжката сила на Ричи. Мира звучи малоумно. При толкова лоши прояви на Ваня точно това ли измисли Миричка, баси тъпотията, и се изложи още повече отколкото го беше направила до сега.

# 2 359
  • София
 След като моят фаворит и любимец на зрителите Кулагин стана жертва на долнопробна манипулация с фалшиво фейсбук гласуване и беше несправедливо изгонен след  жалката машинация от екипа на предаването, интересът ми към това шоу намаля, но все пак го гледам, за да видя резила на останалите участници.  
Те са отвратителни злобари  и лицемери  , бяха напълно разобличени от Кулагин!  Най-неприятен ми е  Стефан-връзкарчето, цинично и нагло типче, готово на всичко , за да спечели, постоянно е фаворизиран от сценаристите.. След него най-антипатични от мъжете са :  гнусния двуличник Констатин, простия и долен Петко, държащ се като мутра, фелагматичното, но и не по-малко злобно и опасно човече Атанас,  а от жените не виждам една, на която да симпатизирам. За кого да съм?  Ваня-побойничка и актрисата,  гнусните Лора и Божана, лицемерката Мира....

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 03:14 от Pavel1959

# 2 360
Определено сега не искам да манипулирам никой,но
... За мен Ваня трябва да спечели.А ми беше и си остава фаворит Валентин. Котаракът си има и Котаранка, а всички други са и ще си останат мишленца.

# 2 361
Определено сега не искам да манипулирам никой,но
... За мен Ваня трябва да спечели.А ми беше и си остава фаворит Валентин. Котаракът си има и Котаранка, а всички други са и ще си останат мишленца.

Искаш да спечели, заради някакви нейни качества или просто не искаш някой от другите да спечели? И ако е първото - кои точно качества?!

# 2 362
"Ако бяхме в Средновековието..."
А,ако бяхме в Междузвездни войни Ваня щеше да си пие ракията с Императора.

А ако бяхме в Батман, тя щеше да е Робин

Айде добро утро от мен. Връщам се да ви чета Simple Smile

# 2 363
  • Испания
Гутен утрен, панелисти!

/Много тъпо звучи това панелисти на седянката в "На кафе". Звучи ми като кофражисти./

Брех, откъде се взе тази пИпИруда? Да не е кака ви Добринка , че като се сетя, че тя може да сварила каЙВето и как го вари...!

# 2 364
  • Оптимист по принуда
ММ дЪли ми е плюНал тайно в кафето тази сутрин? Резко ми изчезна силата за прахосмукачка и готвене..Вещер с вещера му!

# 2 365
Освен Мастер шеф и Хелс китчен, какво друго кулинарно предаване имаше по тв, където жури бяха мъж и жена? Това малко извън темата...
Едно сладкарско състезание, правеха десерти.
А, писали сте вече. Лежерно и приятно беше.

# 2 366
  • Испания
Алелуя!

Ида с блага вест.

Светлана и Християн Гущерови чакат първи наследник

https://life.dir.bg/zvezdi/svetlana-i-hristiyan-gushterovi-chakat-parvi-naslednik

# 2 367
Е то пък Мира какво като си е направила 100 манипулации по лицето и си прави някакви причесчици. На мен си ми изглежда възрастна, т.е. почти баба. Пък и 50 годишна жена да се издокара с прозрачен crop top... Хммм...

# 2 368
А каква бабичка е Ваня на фона на Мира? Разбирам някоя на 20 години да нарече в яда си Ваня "бабичка". Но Мирчето, която е около 50 годишна да нарече жена по-голяма с 10 години "бабичка" звучи като самопризнание Joy

Защото четат по форумите, че и тук и тя повтори каквото е прочела за Ваня от някои потребители. Тя нападна така своеволно Ваня само защото вижда, че хората по форумите не я одобряват. Реши на неин гръб да си направи ПР и понеже видя, че Ваня е тръгнала на поход срещу Петко. Апогеят беше, когато отиде и му се поклони, обявявайки го за бъдещ победител на ВБ. Петко сигурно има харизма, щом жените в къщата му тичат по дупЕто и му се свалят.

# 2 369
Алелуя!

Ида с блага вест.

Светлана и Християн Гущерови чакат първи наследник

https://life.dir.bg/zvezdi/svetlana-i-hristiyan-gushterovi-chakat-parvi-naslednik
На Марето, дали не и е притъпело Simple Smile Не че според мен някоя от тях двете има чувства към него!

Общи условия

Активация на акаунт