VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 769
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 400
Ами Любознателна-Състрадателна, какво да ти кажа - предаването е такова, може би да се обърнеш към продуцентите на шоуто и на тях да разкажеш за терзанията си.
Каквито участниците и тяхното държание, такива и коментарите тук.
Коментирам участниците в шоОто аз, а ти-коментираш участниците в темата, което не е по правилата..мога да ти предложа тема от форума, казва се Да се оплачем - по-подходяща ми се струва, там ще се чувстваш по-комфортно.
Та за Костова - изложи се тотално тази жена, жалко за нея.

# 2 401
  • София
В интерес на истината, вярно е, че плюенето на Ваня беше гнусно и отвратително, но аз мисля, че тя наистина го каза в смисъла на "Пу, пу, пепел ми на езика", защото се обърка. А те го обърнаха на вещерство, магии и какви ли не глупости. Започвам да си мисля, че се чудят какво да измислят, за да се случва нещо в тази къща, иначе ще си умрат от скука

Точно!
Обаче пък тя, оправдавайки се .... намеси ПАПАТА!
Или много я бие сачмата, или има много "специално" мнение за публиката!

# 2 402
Делта, дори Мутрагеньо го разбра, а ти не - че това е игра и сблъсък на личности и характери, и ние оценяваме това.
И Добринка я оценявам на нула, на кръгла нула като човек и характер. Отврат направо е това същество. Дори ми е противна.

Именно. Та в този смисъл, какво неочаквано за примадона откри във Ваня? Вие се съмнявате, че ще е друга ли?
Та тя е глезена звезда, естествено, че ще е такова поведението й.

Аз затова в по-преден пост казах, че бих гласувала за човек, който покаже уважение и интерес към музика, литература, изкуство, дори мода ако щете, в лицето на участниците в шоуто, представящи съответната област, към която област той самия се стреми, или изявява. Примадоните са ясни, те не се харесват като характери, но биват изтърпявани и адмирирани заради таланта си. Но във ВБ човек, който покаже мир в душата си, за мен е победител. Уверен в себе си дотолкова, че да оцени по заслуга постиженията на другите, защото сам той се чувства уверен в своите. Да не слиза до махленски нива на простотията и да покаже някаква възвишеност в областите, които са извън пълнене на червата - всеки знае как да си напълни червата (метафора).
Един вид Паулу Коелю vs. Хорхе Букай, ако ме разбираш... Simple Smile ))) Ама нЕма...

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 12:29 от DeltaAzimut

# 2 403
  • густо майна Филибето
Ами Любознателна-Състрадателна, какво да ти кажа - предаването е такова, може би да се обърнеш към продуцентите на шоуто и на тях да разкажеш за терзанията си.
Каквито участниците и тяхното държание, такива и коментарите тук.
Коментирам участниците в шоОто аз, а ти-коментираш участниците в темата, което не е по правилата..мога да ти предложа тема от форума, казва се Да се оплачем - по-подходяща ми се струва, там ще се чувстваш по-комфортно.
Та за Костова - изложи се тотално тази жена, жалко за нея.
Терзания никакви нямам аз, а участниците в темата и ти ги коментираш, та затова ми беше и коментара. И само коментирам , не давам акъли кой къде и как да пише.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 404
То си беше с един куршум - два заека. Толкова са въздух под налягане, че дори за секунда не им мина през акъла, че това си е побутване от ББ да се изложат, всичките. И така здраво се заловиха сами да се закопават, че улесниха максимално бездарните сценаристи. Не само Мира и Ваня станаха смешни, а и всички, които се оставиха да бъдат въвлечени в тази пародия.

Ваня ако беше спряла с оправданията до пепел ми на езика, щеше да се покаже много стабилна, ама то като започна средновековие, клади, какво ли не ѝ роди мозъка. Не би могла да е примадона, освен в лудницата Grinning

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 11:40 от Мαрия

# 2 405
Скрит текст:
То си беше с един куршум - два заека. Толкова са въздух под налягане, че дори за секунда не им мина през акъла, че това си е побутване от ББ да се изложат, всичките. И така здраво се заловиха сами да се закопават, че улесниха максимално бездарните сценаристи. Не само Мира и Ваня станаха смешни, а и всички, които се оставиха да бъдат въвлечени в тази пародия.
Ваня ако беще спряла с оправданията до пепел ми на езика, щеше да се покаже много стабилна, ама то като започна средновековие, клади, какво ли не ѝ роди мозъка. Не би могла да е примадона, освен в лудницата Grinning

Примадона отново, за който я пожелае - голям талант с кофти характер. Нищо, което човек не би очаквал от една звезда. В случая Ваня Костова. В другите ВБ - Ритон, Бодурова, Маргарита Хранова, Йорданка Христова. Всичките са такива, просто участниците в техните сезони не достигнаха до подобни висини на простотията, както в сезона на Ваня Костова. Туй то.

# 2 406
Много се изложих и аз. С това, че в началото "харесвах" Ваня и си мислех, че ненужно е оклеветявана. Демек тръгнах с добро. Но след като тя се разгърна, не ми остави избор просто...

Зърнах някакъв вук на наметалото й -квой туй нящо бе, не й приляга на една примадона и сериозна жена да носи плащ с такова изображение изотзадзе....

# 2 407
Обаче ние много библейски- ББ като ни зашлеви с някоя тъпотия, и веднага обръщаме и другата буза, и ден след ден гледаме...ей, почувствах се и аз великомъченица.
Кво ше ядем?

# 2 408
Оо, аз също мисля, че Ваня си го заслужи след боя с шишето, а и това, че от време на време й става нещо и се държи като луда. Обаче Мира се държа невероятно грозно и искаше да изкара , че цялата случка е театър, заради мисията. Грозното си е грозно, а тя очевидно излъчваше злоба и усещане за превъзходство - нямаше театър. Няма значение дали другата страна в спора е заслужила лоша карма - това не оправдава Мира, нито я превръща в героиня.

# 2 409
  • Варна
Имаше и забавни моменти снощи: Ричо и Щита!
" Да го взема ли сега? На финал ли съм вече?" Animal Mouse
Мушморок! Joy
Да да да ти! Notes

# 2 410
О , котарачета , още не сте станали "лъвки" като Мира.
Намерих видеото с имитацията на Папи на  подкрепата на Божа за Петко по време на боксовия мач. Пак си се смях Joy
Който иска , да гледа само между втората и третата минута, аз си направих и скрийншот.
https://www.vbox7.com/play:2e37398c03

Ей я Божка острието : Joy

# 2 411
Дечко сладък.....Ричко мекичко де. Такваз свещенна и неподправена простота...направо да ти стане симпатичен.

# 2 412
Делта, напиши го още сто и четиринадесет пъти, поне, ние тук сме малко тъпички и трудно вдяваме!

Хепи, чакай да видя до коя буква докарах диабета и ще ти кажа дали ще е лебец, шоколадче или сладолед Grinning

Ричи правилно се беше ориентирал към Норчето, идеална двойка щяха да са, като тези, дето ги пишат в бележниците.

# 2 413
  • София
В понеделник двама ли си тръгват, че са бая народ вътре.

# 2 414
  • София
Не се знае.
От номинираните единствено виждам Стефан да има подкрепа Stuck Out Tongue Winking Eye и да остане.
Кой ще гласува за Мекичко, Божка или Мира.
Жоро Торнев да си я изкарва, че стана достатъчно за резил.

Общи условия

Активация на акаунт