VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 640
Абе, защо уволниха Азис и Алекс? Grinning Казаха ли, написаха ли, някъде?

# 2 641
Не беше Мира, Божана беше.

# 2 642
  • София
Мира е в стихията си -  да обяснява кой колко е зъл и какъв терор упражнява върху тях.  Sick

# 2 643
Всичко това ми изглежда като едно голямо театро

# 2 644
Не беше Мира, Божана беше.

Божана пита Мира, какво знае за сина й... Значи Мира е коментирала... А тя каза, че покрай предаването, което води, знае някакви неща

# 2 645
  • София
Мира е най голямата гадина вътре.
Другите са миманс.

# 2 646

Не са уволнени, спестяват за Мара отварачката

# 2 647
Кулагин ще се стори на Ванчето като ангел небесен, спрямо сегашните и дразнители.

# 2 648
Кулагин ще се стори на Ванчето като ангел небесен, спрямо сегашните и дразнители.

Така е, липсва ми този индивид

# 2 649

Не са уволнени, спестяват за Мара отварачката

Или посочвай източник, или не се обаждай. След като ги няма на екран вече повече от седмица, са уволнени... Пък ти, ако искаш, го приемай, че са им дали почивни дни.

# 2 650
Мислех, че дъното е драмата на Роузи и Ричи, обаче можело и по-зле.😏
Но, пък  покрай Ваня лъсва все повече и повече противността на Мира. Няма спирачки тази жена, дълбае ли, дълбае. Със Стрина Ирина дали се познават? 🤔 Чудни приятелки ще си станат.

А, да, бе! Азис и Алекс ги няма! Не бях забелязала 😒😁

# 2 651
"Готиният" Стефчо иска да се извинят и простят двете дами дори и да не се поглеждат, за да си поживеят 10 дена на спокойстние, а не искрено да се извинят...
То и на нас не ни пука искрени ли са, само да спрат - едната да намила, другата да вие.

# 2 652
Филийка обаче не отказва никога
Чи как! Диабет буква Б😉

Буква Хляб
Бел Леб

# 2 653
Синът й е жертва, предсавям си на Мира, прекрасната майчица, да й каже някой, че децата й са жертви. ScreamSmileyScream
Ами те със сигурност са, като я виждаме що за стока е. Много ми се ще някой да й посмачка фасона, че много се е накокошинила нещо.

# 2 654
  • I want it all and I want it now.
Мира е ужасна още от " Черешката на тортата"  показваше жилище на съфорумка за свое😅 Даже и кафето си пиела на балкона всеки ден. Така лъжеше 😅

Общи условия

Активация на акаунт