VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 598
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 835
Принципно много ме дразнят тези игри, не са ми смешни, не ме карат да се чувствам по-умна и велика, обаче наистина се чудя как има толкова необразовани хора - това са знания от първи до пети клас и тъй като тогава съзнанието е най-необременено, остават завинаги. И не смятам, че има значение кой кога е завършил. (С изключение на Ваня, там съм съгласна, че я освободиха).

# 2 836
# 2 837
Лора я предлагам за достойна за гадже на Ричи Joy
Ричко има повече знания от нея.

# 2 838
  • София
Наско се оказа прикрит гений! Bowtie
Малка реабилитация след боксовия мач! Зарадва се.

# 2 839
Наско победител във ВИП Брадър! Hands Raised Hands Flowers Hibiscus

# 2 840
Защо спестяват излагацията на Стефчо, Мира и Ваня? За тях няма ли въпроси? Какви елементарни въпроси!
Ваня,си се изложи,възмущавайки се на въпрос зададен към Ричи.

# 2 841

Стефан и на мисията с бокса не участва- за да не го ступат и да му се урони авторитета на мъжкар и лидер, а точно той трябваше да се бие с Петко- нали все между тях е конкуренцията. Сега също в мисията с матурата. Много връзкарска история. В друг сезон лица на Нова не трябва да влизат, не е честно така.
Нали... Simple Smile

# 2 842
Браво на Наско. Поне показа, че един от 6 има някакви зачатъци на мисъл. Пепа да се гръмне собственоръчно. От мен лека нощ на всички!

# 2 843
Докъде стигнахме Joy Една тънка сламчица,в лицето на Насьету с елементарни познания и урааа ..Да взима наградата Joy

# 2 844
А Стефан защо не игра? Да не видим колко е тъп? Нова тв си пази кадъра от излагане.

# 2 845
Лора честно ли е толкова тъпа малеее ужас  срам ме е да го гледам  и тези хора са вип.. 9 по 8 81 айде стига де

# 2 846
  • Пловдив
8 х 9 не знаят колко е
Кой гласува законите! ?
И тези хора имат право да гласуват!
Боже пази България!

# 2 847
  • I want it all and I want it now.
Браво на Наско 😊 .

# 2 848
Докъде стигнахме Joy Една тънка сламчица,в лицето на Насьету с елементарни познания и урааа ..Да взима наградата Joy

В момента изглежда като гений на фона на останалите ЕнтелЕгенти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 849
Наско победител във ВИП Брадър! Hands Raised Hands Flowers Hibiscus
може би той е най-симпатичният образ в шоуто

Общи условия

Активация на акаунт