VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 526
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 850
Наско вчера завърши айде ся не е голяма работа  че ги знаеше

# 2 851
  • Варна
Може ли да се кандидатства медицина с история?

# 2 852
  • В Космоса
Бавен бил, интроверт бил, скучен бил. Има защо, защото е интелигентен. Това от бързите и много отворените не се оценява, защото са нахални, тъпи и безпардонни.

# 2 853
  • Пловдив
Принципно много ме дразнят тези игри, не са ми смешни, не ме карат да се чувствам по-умна и велика, обаче наистина се чудя как има толкова необразовани хора - това са знания от първи до пети клас и тъй като тогава съзнанието е най-необременено, остават завинаги. И не смятам, че има значение кой кога е завършил. (С изключение на Ваня, там съм съгласна, че я освободиха).

Защо я освободиха?

# 2 854
А Стефан защо не игра? Да не видим колко е тъп? Нова тв си пази кадъра от излагане.
Защото на училище ходят децата, не родителите.
Не съм изненадана от Наско, очаквах да се справи добре.

# 2 855
А Стефан защо не игра? Да не видим колко е тъп? Нова тв си пази кадъра от излагане.
нали... и другата водеща... сякаш не знаем, колко са посредствени... не всички, но за предпочитане пробутват такива на екран.

# 2 856
  • I want it all and I want it now.
На Стефчо и Мира са им спестили унижението да се излагат 😅

# 2 857
Нaско ви изненaдa, тa неговите знaния сa нaй-пресни, нямa изненaдa. Учил е, спомня си. Нормaлно е. Или ви изненaдa, че е учил. Мдa, те тaкa приемaт студенти, дa, дa, зaщото си плaщaт. Сaмо зa товa. Някои нещa сa сбъркaни, но не тези, които се изкaрвaт нa преден плaн.

# 2 858
Бавен бил, интроверт бил, скучен бил. Има защо, защото е интелигентен. Това от бързите и много отворените не се оценява, защото са нахални, тъпи и безпардонни.

Аз съм на същото мнение (което изразих и назад в темата) - адмирирам скучните хора.
Защото те са двигателя на прогреса в света.

# 2 859
Знанията по история нямат нищо общо с интелигентността. Не е показал нищо в къщата което да ме наведе на мисълта, че е интелигентен.

# 2 860
  • Испания
Който видял, видял.

Репликата на Плетко беше във връзка с коментар за поведението на Пчеларя.

# 2 861
  • София
Е, от отговорите на няколко елементарни въпроса, чак такива генерални заключения не могат да се направят... особено имайки предвид, че е завършил оня ден. 
Но в царството на слепите едноокият е цар! Така е!

# 2 862
  • густо майна Филибето
Принципно много ме дразнят тези игри, не са ми смешни, не ме карат да се чувствам по-умна и велика, обаче наистина се чудя как има толкова необразовани хора - това са знания от първи до пети клас и тъй като тогава съзнанието е най-необременено, остават завинаги. И не смятам, че има значение кой кога е завършил. (С изключение на Ваня, там съм съгласна, че я освободиха).

Защо я освободиха?

Нея и без това я бие тока Simple Smile

# 2 863
Знанията по история нямат нищо общо с интелигентността. Не е показал нищо в къщата което да ме наведе на мисълта, че е интелигентен.

Човекът е приет да учи медицина. Това е огромно постижение.

# 2 864
  • Пловдив
Нaско ви изненaдa, тa неговите знaния сa нaй-пресни, нямa изненaдa. Учил е, спомня си. Нормaлно е. Или ви изненaдa, че е учил. Мдa, те тaкa приемaт студенти, дa, дa, зaщото си плaщaт. Сaмо зa товa. Някои нещa сa сбъркaни, но не тези, които се изкaрвaт нa преден плaн.

Въпросите са елементарни, свекър ми е на 80 почти и ще ти каже колко е 8 х 9,  и какво празнуваме на 22 Септември, и кой е подлога в изречението. Да не говорим пък за кой гласува законите. Пълни тъпаци без извинения. Да се чуди човек как се оправят с парите като не могат да смятат.

Общи условия

Активация на акаунт