VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 544
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 895
Бавен бил, интроверт бил, скучен бил. Има защо, защото е интелигентен. Това от бързите и много отворените не се оценява, защото са нахални, тъпи и безпардонни.
Знанията по история нямат нищо общо с интелигентността. Не е показал нищо в къщата което да ме наведе на мисълта, че е интелигентен.

Човекът е приет да учи медицина. Това е огромно постижение.

Не е приет, плати си за да влезе без изпити

# 2 896
  • Сф
 Не мога да повярвам, че може да има толкова тъп човек. Да не е с диагноза Лорчето?

# 2 897
Не въ знaм кво плювaте, опс хортувaте...aмa хaпнaхте ли вече, че нещо ми изглaдня...някой дa ми предложи филийкa....не, че нещо, aмa кaто плювaм нa глaдно ми изпръхвaт устaтa. И клетвите сa някaк нефелни, изпръхнaли.

# 2 898
Сега не е голям успех да те приемат даже и медицина. Аз се чудя, как учи медицина като е в ББ вече втори месец?

# 2 899
Чакайте да питам Симеон и Тодор Живков за някое законче

# 2 900
Ами постижение е да и то голямо особено във Варна, още по трудно става като те приемат. Не случайно таксата е 6000 лв за да влезеш без изпит, но насето може да си го позволи

# 2 901
  • Сф

Питай ги нещо по- сложно!Например колко е 9×8..или 10×8 дори...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 902
Пиъ
Питай ги нещо по- слкжно!Например колко е 9×8..или 10×8 дори...Stuck Out Tongue Winking Eye

Или пък слънцето луна ли е, звезда ли е, планета ли е

# 2 903
...някой дa ми предложи филийкa....не, че нещо, aмa кaто плювaм нa глaдно ми изпръхвaт устaтa. И клетвите сa някaк нефелни, изпръхнaли.
Филийка с масълце и чубричка става ли Wink
Много тъп епизод беше днес. То в началото не го и гледах много, но матурите им видях Simple Smile Не ме изненадаха с резултатите. Браво на Наско. Вярно, че е най-млад и най-скоро е седял на чина, но си и знае момчето. Въобще не знам какво толкова не му харесвате!
А студентите започват от октомври. Така че досега и един месец няма пропуснат още.

Клипчето с Миглена пак ме подсети за... Мигленааа Simple Smile Е, надигра го ББ тя тогава. Единствената май успяла в това досега.
И имаше един участник в Сървайвър, Николай. Там също май беше аналогичен случай. Така игра, че нямаше как да му вземат победата.

ПП. Защо всъщност наказаха Ваня заради грейпфрута. Преди това не се ли изхранваха двамата мъжове Петко и Константин в кухнята сами?

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 23:46 от птица

# 2 904
# 2 905
  • Испания
Присмял се хълбел на щърбел.

# 2 906
Брррр, а от Ирина ме побиват тръпки.
За мен тя е най-противният участник на всички времена.  Tired
Най най си беше Стрина, нямаше такъв плазмодий, още е ненадмината. Тогава се сцепих да я комвнтирам в фб, не за друго, имам аналогична личност в обкръжението и ми е ясно каква гад и зла жена е, но такива са непоправими, ако ще целия свят да е срещу тях, и то с право, те си пият Просеко и се мислят за най умните Simple Smile

# 2 907
  • София
Днес пропуснах епизода, но сега пуснах живото. Е то се вижда, че заради него са ги вдигнали от сън. Егати тъпнята!

# 2 908
Поне ще запомним с нещо участието на Лора в този сезон. И това е нещо.

# 2 909
  • Испания
Сигурно не им разрешават да си легнат заради живото излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт