VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 713
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 195
Някой да пекне филийки?

# 3 196
Ваня ми напомня за нашата детегледачка, която с офертата "Да си го разделим?", изяждаше детската храна. Голямо ядене пада.

# 3 197
  • софия
Аз уважавам хора, които биха осиновили безпородно куче и биха го гледали добре в дома си. Но аз лично не съм от този тип хора. На мен такива кучета ми изглеждат мръсни, без значение колко добре са изкъпани и не бих си взела такова куче в дома си. Така че не обвинявам Ваня, ако не припада от умиление по такива кучета. На мен примерно много лошо впечатление ми направи Мира и останалите, които ги разцелуваха и разпрегръщаха все едно са техни и лично са се погрижили за хигиената им
по-гадно нещо в тази тема не съм прочитала
Ще се поправя .
Това е най-гнусното нещо ,което съм чела в целия форум.

# 3 198
НЕ.СЕ.НАЯДЕ

# 3 199
Днес, както надавам само по едно ухо, само за храна чувам да дудне Ваня... Това е болестно състояние и предвид уж диабета... Познавам един такъв с диабет, а много дебел и все яде всевъзможни неща, сутрин пиел канела, почти като костилената отвара..

# 3 200
Мира иска Ваня да й пържи яйца

# 3 201
Абе, Ванюшо, не знаеш как да размразиш едно пиле ли? Само леб ли си яла цял живот? Ужас...елементарни неща. Как го е отгледала това момче нейното...

# 3 202
  • Испания
Набива кроасани и приказва, че трябва да започне да си приготвя вечерята.

# 3 203
Днес, както надавам само по едно ухо, само за храна чувам да дудне Ваня... Това е болестно състояние и предвид уж диабета... Познавам един такъв с диабет, а много дебел и все яде всевъзможни неща, сутрин пиел канела, почти като костилената отвара..
Канелата доказано помага, но в съчетание с диета и движение 😉

# 3 204
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, постоянно за храна говори и мисли тая жена 🤦🏻♀
Стефан никой не му е опрял ножа да подписва договор за брадъра, тъй че да не реве сега .

# 3 205
Божка пак докопа Плетко.

Тя не го оставя. Като залепена е за него

# 3 206
Абе, Ванюшо, не знаеш как да размразиш едно пиле ли? Само леб ли си яла цял живот? Ужас...елементарни неща. Как го е отгледала това момче нейното...
Някой спомена,сладоледена торта.

# 3 207
Интересът към боклучави мисии на сценаристите, се превръща в обсесия вече, бляк!

# 3 208
Мой роднина е алергичен от животни с козина - киха и вика, че не може да диша... 

Аз съм така с котки и зайчета - очите сълзят, носа тече, не мога да дишам. Ужасно е. За сега с кучетата държа фронта

# 3 209
Той, Стефун щото е над нещата,да напомня само Joy Затова е така бесен Joy

Общи условия

Активация на акаунт