VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 225
Сигурно омръзвам с тази препратка, но не спирам да мисля как ли вкъщи търпят това животно!? Ако беше само зловещо или само досадно, но и двете наведнъж... ooooh!  плюс още към 56 недостатъка... и само едно единствено качество-пее /ужас!/... как ли се издържа...  newsm78 
Всеки Божи ден, 365 дни в годината...  smile3511
Кое от всичките?

# 3 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ето той Петкан си я приема за мъж, какво го нападате 😄
Не мога да му гледам недоразвитите гърдички на Петко 🙈
А Ричко бая му набол космака 😄

# 3 227
Ричко се напъва да мисли.
Толкова му е бръкнала не знам къде Божана, че се чуди какво да измисли.

И аз не я харесвам, но той просто се чуди к'во да каже.

# 3 228
Ми ето той Петкан си я приема за мъж, какво го нападате 😄

Да пуснат на Божана това, което Петко каза за нея, за да й видим реакцията Laughing

# 3 229
Разговорът за Божка кърти мивки! Сега да й пуснат как Петко я нарече "мъж в женска кожа", за да й видим изражението...

# 3 230
Жена, която се навира между мъж и съпругата и децата му, е парцал. Какво означава тя е свободна? При това в шоу, което се излъчва в праймтайма и всичо е видно.

# 3 231
  • Испания
на Плетко за Божка: "Тя е простачка като човек, не като професия".

ТИТАН!

# 3 232
А как се нарича мъж, който допуска жена, когато има съпруга и деца?

# 3 233
Ни моа се въздържа:
Лейди, мисля, че е редно да си легнеш тази вечер с чорапите. Joy

# 3 234
  • София
Сигурно омръзвам с тази препратка, но не спирам да мисля как ли вкъщи търпят това животно!? Ако беше само зловещо или само досадно, но и двете наведнъж... ooooh!  плюс още към 56 недостатъка... и само едно единствено качество-пее /ужас!/... как ли се издържа...  newsm78 
Всеки Божи ден, 365 дни в годината...  smile3511
Кое от всичките?
Пеещата звезда!

# 3 235
  • София
Жена, която се навира между мъж и съпругата и децата му, е парцал. Какво означава тя е свободна? При това в шоу, което се излъчва в праймтайма и всичо е видно.
А мъжа невинен ли е?
Хайде стига да се прави евала на мъжете.

# 3 236
Умна е Янчето. Завеща Петкан на Божка, която го брани като питбул, друг не може да го доближи. Вечно е до него, зад него, върху него, с изплезен език и потекли лиги. А Петкан я приема като ... мъж. Joy

# 3 237
Усмихни ми се,точно да питам дали Ванчету е прописала в темата Joy

# 3 238
Не съм писала, че е невинен, но първо, че май тя постоянно припка подире му, а не той на нея. Второ - обсъждам си Божанка, той Петкан е ясен.

# 3 239
"🔥 Мисия "ЖИВА ВРЪЗКА" започна!
Искаш ли да се чуеш лично с твоя любим Съквартирант?📞
Твоята телефонна среща с него наближава с всяка изминала минута и ще се проведе в ПОНЕДЕЛНИК!🔥😍

Обади ни се тази СЪБОТА, за да заявиш желанието си за разговор в ПОНЕДЕЛНИК с твоята любима звезда от шоуто.😲😍

За да узнаеш телефоните и часовете, в които можеш да заявиш желанието си, трябва само да коментираш под този пост и Big Brother ще ти ги изпрати на лично съобщение.

Коментирай! 👇🏻"

Общи условия

Активация на акаунт